Kokoşş Hatunlar Kulübü

ada sus lenn vaktı yokmuş ha dıyınce falan olmazmışş;sen bızı 2.plana atıyonn

nan ne 2. planı yavru
okuldan çıkışım 12.20 esenyurt ta okul avcılara 30 dk.da geliyor minübüs eee hemen minübüse ışınlanmıyorum ki (( bir 15 dk. falan okulda oyalanıyorum yani 13.00 gibi avcılar da oldum bugün...
sonra faturaları yatırdım...
kuyumcuya uğradım...157 imiş çeyrek 156 dan saydı adam haberin olsun bu arada...
sonra da ağdacıma gittim,hadi iki lafla sıra beklerken falan derken saat oldu 14:30 eve git 15:00 duşa gir,çorbayı hallet,biraz dinlen vs. saat geçti gitti...

ada hamışsın dıye affettım hee
ceyrekte ıyımışşş:)aa almıycamm azcık üst baş alam

ahh ahh daha cıkmaama 1 saat var eve varmama 2 saat 8de en ıyı ıhtımal evde olurum yemek şu bu hemen zaman gecıoo
neden beım 8 saat çalışcam bı işim olmuoooo

5te ble cıksam bayram edermmm

bizimde 12.30 civarıydı sanırım ama adayla karşılaşmadık yolda denk gelmedik
düşün ben o uykulu halimle gittim adayı ondan görmemiş olabilirim kocamı bile zor görüyodu gözüm

nan ben dün öğlen paristeydim eşim gececi be yaaaa
adam gece evde değildi bir başıma da parise nasıl gidem deliiiii

iii akşamlr gızlrrrr bi topige uye olmstum cıck bakımı ile ilgili hahaha kavga ettım bana forum kuralı ogretıyorrrr yerım sızın kuralınızı dedım kactum zuhahaha

ahh ahh o sunnet benm korkulu ruyam kocem ınatla sunnet ettrmıyor halbukı anlamıyrken halletmek lazm bu işi

sımdıden allah kabl etsın

kocenı dınleme boşver benım yeğen cok perişann annemdıo gunde bıkez gıdıo wc ye korkudan ptesı oldu hala yatıo cocuk yazık laa
bıde cok uslu cok akıllıdır hee
annemı hıc üzmez
hatta 9 yasında ablası var o laf dınlemez döver onubabaanemı ne üzüyon dıyee
ayy kuzum kuzum cok akıllı cok
acıksa dede yada babaanne süt ver der alır uyur
sabah uyanır sessızce tv acar sesszıde ızler falan

sağol cnm

ben cıkım iş yapem az daha cok zaman var cıkmama

Huzur yüzlere yansısın bugün.
Her atom kardeşliği haykırsın, karanlık yüzlere.
Ve yüzler Allah’a (c.c.) dönük olsun sadece.

Hayırlı cumalar kızlar...okuldayım ilk ders bireysel çalışma yapıyorlar...
ben de sizlere bakıp bir günaydın diyeyim dedim...gerçi bir tek esmacım var...günaydın tatlımmmm
neyse gelirsiniz daha...benim ilk dersim bitmek üzere

dün bursa kumaş pazarına baktım,kumaş alıp bebeğe yedek nev tk. diktireceğim anneme...kumaşlar taç...toplam:20 tl.ye gelecek bana...nasıl sizce???

sanada hayırlı cumalar kuş..

günaydın.....

cnm çok uygun.. bebek nevresimleri pahalı burda tacın falan en ucuzu 45 tl..

bence zevkine göre yaptır.. 2 renk kullan kombin et hatta .. gerçi söylememe bile gerek yok.. sen çok zevklisin zaten..

dün eşim dedı ocak ayına kadar sabrtneymış işi buraya taşınabılırmışş
ataşehır ekonomık şey oluyoya bınalar zıraat ta oraya gelebılırmışşşbanane dedım 2 3 ay en fazla dayanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…