Kokoşş Hatunlar Kulübü

phaaaaakdın nıye öpmuş lenn

bende ne askı ne bişi göğüsler tuttu bütün gelinliği düşmedi ama gelinliğin arkasını keşke uzun yaptırmasaydım halay çekemedimmmm

loyy looyyy loooyyy

bende gerizekalı gibi gelinliğimin arkasını hafif uzun yaptırdım bide duvağım upuzundu eşimle dans ederken duvak bize dolandı
sonra ozaman neden duvağı çıkarmayı kimse akıl etmemiş benden onuda çözemedim iğneyle gelinliiğime tutturmuşlardı :)
la benim takım 10.30 a kadar sürdü geçti bile belkide

çok takmaaa laaaa bende durmuyommmm

dert etmeeee

yok ağır durmuyon bacıcığım resimde gözler fıldır fıldır hele gülüşün bucunun söledikleri sana uyuyor

ağır olamamkı zatıı
gözlerım fıldır fıldırr uyanık duruyom demıburcuda saf duruyooama öle deıl laa cok uyanık cokk

Daha fazla dayanamıyacam Burcu benide eklesene yaa arkadaş olalım...Utandım söyleyemedim ama çatlıcam şimdi çaat diye be yav

ahahhahahaha oturaklı görünürüm dion içi seni dışı beni yakar dion amanınnn

sendeki cevheri eşin keşfetmiştir merak etmaaaa hanımefendi

takıları naptın lenn

canlarım ben kaçıyorum yarın görüşürüzzz optumm hepiciğinizi

Aa tam benim hayal ettiğim gibisin , geceleri seni hayal ediyomuşum gibi oldu ama öyle değil...Maşallah bi topukde hiç mi çirkin karı hiç mi çirkin bebe olmaz yavvv Sanada maşallah çok güzelsin..

heeaa kızzz boleroyu goremedmm bellı omi resmde benmdee durm aynıı kocem tuttrdu olmazz ole dıyee bend egelınlıgn tulunden mınck bişi yapmstım hatta koceme son dakıka gosterdım hıc dıktrmesend eolur du dedı kotu bır esprı yapmstı ama onu burda dıyememmm neyse oldu bitti hehehe:):)

oturaklı olamam böle ıııı

günş kocen hocamı len ne gözell benı bişi kurtaramaz bu saaten sonra

kım dedıkız hoca dıye hahahahha

eh işte namazında nıyazındaaa bır adamdıır benm koceee banadaaa hoca karısı derler böhöhöhöh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…