- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kıs normelde oleyımmm laaaa aslında ıcımde yatan fırlamayı gun yuzune cıkarmamm pekkk benim eşimde hoca oğlu hemdee dıplomalıı yanı meclise felan gıdıyor radyo programları felanda yapıyo gecende hocaların en basımı ne olmuss ya benım yapımı onla alaksı yok aslında ben kuccukkende boleydımmm hepppp hanımhanımcık derlerdiii bıkere o fotolarda esmer bıı kadın var 3 lü resimde arkadasımın annesı ben kucukken iş servisinde beni sıkıstırp opmusss bende herkesin içinde o......spuuuuuu diye bağırmısım kadına bıde memur servısı dusun durumuuu
bende ne askı ne bişi göğüsler tuttu bütün gelinliği düşmedi ama gelinliğin arkasını keşke uzun yaptırmasaydım halay çekemedimmmm
loyy looyyy loooyyy
çok takmaaa laaaa bende durmuyommmm
dert etmeeee
yok ağır durmuyon bacıcığım resimde gözler fıldır fıldır hele gülüşün bucunun söledikleri sana uyuyor
kıs normelde oleyımmm laaaa aslında ıcımde yatan fırlamayı gun yuzune cıkarmamm pekkk benim eşimde hoca oğlu hemdee dıplomalıı yanı meclise felan gıdıyor radyo programları felanda yapıyo gecende hocaların en basımı ne olmuss ya benım yapımı onla alaksı yok aslında ben kuccukkende boleydımmm hepppp hanımhanımcık derlerdiii bıkere o fotolarda esmer bıı kadın var 3 lü resimde arkadasımın annesı ben kucukken iş servisinde beni sıkıstırp opmusss bende herkesin içinde o......spuuuuuu diye bağırmısım kadına bıde memur servısı dusun durumuuu
phaaaaakdın nıye öpmuş lenn
bende gerizekalı gibi gelinliğimin arkasını hafif uzun yaptırdım bide duvağım upuzundueşimle dans ederken duvak bize dolandı
sonra ozaman neden duvağı çıkarmayı kimse akıl etmemiş benden onuda çözemedimiğneyle gelinliiğime tutturmuşlardı :)
la benim takım 10.30 a kadar sürdü geçti bile belkide
Daha fazla dayanamıyacam Burcu benide eklesene yaa arkadaş olalım...Utandım söyleyemedim ama çatlıcam şimdi çaat diye be yav
daha fazla dayanamıyacam burcu benide eklesene yaa arkadaş olalım...utandım söyleyemedim ama çatlıcam şimdi çaat diye be yav
takıları naptın lenn
benım totm donuyoodukışın ortasında
jartıyerımı bıle donlu gıydımmm
canlarım ben kaçıyorum yarın görüşürüzzz optumm hepiciğinizi
yok len uzn sürmüş ya ondan sey ettımahahhaha ilgi alanıııııııııııı
ahh benim jarto tangalıdı ekimde çorap giyilmediği için gece giydim uyumadan jartoyu adam bayram etttiii
laa sen jartoya paramı verdin pırlantalımı bari oda?
takıların noldunu biliyon nan
ağır olamamkı zatıı
gözlerım fıldır fıldırr uyanık duruyom demıburcuda saf duruyoo ama öle deıl laa cok uyanık cokk
kıs normalde straplez arkası kopcalı capraz capraz gecirp sıktıryosun fransız model eeee tabı halıyleee seksuuu oyusden ustune geliğinliğin tülünden bolero yaptırdımmm sanınkı nasıldı bacımmm dahamı kapalıydı
oturaklı olamamböle ıııı
günş kocen hocamı len ne gözell benı bişi kurtaramaz bu saaten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?