Kokoşş Hatunlar Kulübü

kım dedıkız hoca dıye hahahahha

eh işte namazında nıyazındaaa bır adamdıır benm koceee banadaaa hoca karısı derler böhöhöhöh
ne kadar güzel kızz..
keşke benim eşimde öyle olsa namaza falan başlasa..
ben olsam paris nasıldı derdimmm hhahhaha
yok annem paris olayımız olmamıştı sorsada anlatcak bişi yok

güneş koket garusu dedı hakket hocaymış laa

lenn yeğenım resmıne bakın dedık

burcuya bak memur gıbı garu 5te cıkıoo

böcukk tontiş bu yanaklrıı tam sıkmalık haaa heheheeh yiring maşallahhh:):) sende su beyaz tısortlu resmını koyda kk baksın heheheh

böcukk tontiş bu yanaklrıı tam sıkmalık haaa heheheeh yiring maşallahhh:):) sende su beyaz tısortlu resmını koyda kk baksın heheheh

aynı halası
bı tane daha var yaırn eklerımm hele orda gör sen yaankları
bıde garu gıbı len bu
anasından ölee
hamur yuğuruyoo mutfaktan cıkmıoo erkek adam ol len dıommm bendepc ustası ama

hee koyamda kılıtlensın kk
memışler foraaa
Böcük akşam yemeği niyetine yirim ben bunlarımaşallah

zuhahah garu dedgunnn cömerttt olmaluuuu böcuk aşkolll

slm kokoslarım naparsınız
aslında tam 16:30 dan beri net.e girmeye çalışıyorum...bağlantı görülüyor...bağlan diyorum,modem algılanmadı falan bir şeyler yazıyor,aletin kablosunu çıkarın 10 saniye bekleyin ve tekrar takın diyordu...son 1 saattir neredeyse çıldırma noktasına gelene kadar bu işlemi yaptım baktım olmuyor sinirden bıraktım geçtim mutfağa çorbamı blendırdan geçirdim geldim baktım ki düzelmiş :)))
okuldan sonra ağdacıma gittim,faturaları yatırdım,bu ayki çeyreğimi aldım geldim eve...dün kız kardeşim pazardan bize de alışveriş yapmış...3 adet te enginar almış amannnnnn ben ne yapacağım enginarı geçenlerde ilk defa yaptım ya eşim üzerindeki etleri yedi,kendisini bıraktı...
ben de dedim bunları en iyisi çorbada değerlendirem...
koydum valla mercimeği,enginarları,1 soğan ve patatesi...oldu bitti...tadına baktım hoş olmuş :)))
başka da yemek yapmadım daha...eşim kaçta uyanır bilmem belki de yine servis saatinde kalkar o sebeple çorba yeter...
sizler ne yaptınız,normalde öğlen 13:30 gibi evde oluyorum ama ha deyince net. açılmıyor işte...

sen ol garuya bak
bak bı resım daha ekledmmmm bızımkı hala sütü bıberonlaiçiy

cıks senden garu olmasss :):) ben mıkınılııı fotomu koycem sımdı gor bak kk nasıl karıscak hihihih:):)

buarada yavrumm kac yasındaaa ben dun mısfrlkte bızm oglana mecburen bardakla ıcrdım sutu hehe alıssın hem dıyeeee sevmyrm bıberonu bırksa keskeee ama daha bırkmaz benmkıdee

ada sus lenn vaktı yokmuş ha dıyınce falan olmazmışş;sen bızı 2.plana atıyonn

karışsın bırak

4 yaşında cnm
bu arada diğer yeğenım sünnet oldu korkmuşcok 4 yasında o da annem dıo sakın gec kalman dıye aklınınzda bulunsun
cocuk kalkmıo yataktan çişe kalkmaya bile korkarakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…