ahahhah yok benimki edepli teknolojik ses hahahah
Siz diilsinizzz
c.tesi ya arkadaşlar msj yağmuruuu
planın varmı soryalarrrr
kızzzzzzz töbeeeeeeeee nalettt demeeeeeeeeee
sosyal garuuuu
:))))))))))))))))))))))))))))
benm bişe edesim yok bugun evde keyıf yapcemmmm
yaa volkan konağı taklit ettim kötü niyetim yoktu.. Töbe töbe daha demem.. Tövbe tövbeee
bugünde yağmur var ben acele çıktım evden havaya bakamadım converse giydim
bugün çok sporummm senelerdir giymediğim bol bi pantolonum vardı siyah yanlardan cepli falan hippi gibin
üstüne siyah dar badi üstünede pembe spor ceket gibi penye bi polero üstüne deri ceket.çilgunum
ben olsam o kulaktan çeker bakarım aynen eskı halıne gtrmesınıay bu haftaya kadar göstermemiş şeysini sağlıkla gelsin de cinsiyeti önemli değill bence :)
off böcük off ben niye yapamıyorum şu olayı bi bakışımla
geçen hafta sonu yazlıkalrı çıkarttım ama kaç saat sürdü, bitiridim.
tişrtlerini okadarr güzel katladım dolabına, çarşamba bakıyorum anam 3 gün olmuş dolabı kaymış..
bi tişört çekmiş alttan diğerleri de önde, arkada yamulmuş
nassıl sinir oldum, "sen bana hiç saygı duymuyosun, yaptıklarıma. resmen saygısızlık bu" dedim kızıyo, ne alakası varmış.
bildiğin nekadar dersen de dağınık adam yaa, sonra da ben sürekli mırın kırın eden kadın oluyorum
e laf söyletme dimmi ama
ben de
karuyum diye dolaşmayın lan ortalıkta...
böcük vurur sizi
böcükk markafonıde on tencere 30 tl kız..
oralarda bulamassan alll.......................
koketin yanında böcükte garumu?
maşallah maşallah bizde yeni duyduk bu kadar temiz olduğunu
(koket beni vurcak)
ben de sabah yağmur yağıyodu yağmur çizmesi giydim şimdi dışarı nasıl çıkıcam bilmiyorum gülerler adama bu havada çizmeeeBugünde yağmur var ben acele çıktım evden havaya bakamadım converse giydim
bugün çok sporummm senelerdir giymediğim bol bi pantolonum vardı siyah yanlardan cepli falan hippi gibin
üstüne siyah dar badi üstünede pembe spor ceket gibi penye bi polero üstüne deri ceket.çilgunum
volkan konağımı taklit ettin
çok severimm onudaa
o türkü şarkı aralarında sölüyoooo batmıyooo
Böle alalenn çirkin geldi bana yaa
ben de sabah yağmur yağıyodu yağmur çizmesi giydim şimdi dışarı nasıl çıkıcam bilmiyorum gülerler adama bu havada çizmeee
Saçlarım zaten böyle -->Sabah banyo yaptım çıktım, ofiste ördüm ucuna da 2 tane ataç taktım deli gibi dolaşıyorum ortalıkta
dolapta benim kıyafetlerden onunkilere yer yok asılacak kısımda yani.ben olsam o kulaktan çeker bakarım aynen eskı halıne gtrmesını
yoksa varyaa
ama benımkısıde yaapr
dağıtmazda pek başlarda öle görmş dağınık dağınık sımdık alıştı
sende assan onları katlaamsan madem dağıtıyoo
:) O zaman düzeltiyorum sana orhan velice cevap verecem şimcik..(Orhan veliden özür diliyorum çünkü İstanbulu Ankara yaptım ) :) Hava karanlık ya iş yapasım yok ama yapmam lazım size doyum olmaz.. ben yavaş yavaştan kalkayım..
Ankarayı dinliyorum, gözlerim kapalı
Önce hafiften bir rüzgar esiyor;
Yavaş yavaş sallanıyor
Yapraklar, ağaçlarda;
Uzaklarda, çok uzaklarda,
Sucuların hiç durmayan çıngırakları
Ankarayı dinliyorum, gözlerim kapalı.
Ankarayı dinliyorum, gözlerim kapalı;
Kuşlar geçiyor, derken;
Yükseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık.
(Bundan sonrası Ankaraya pek uymuyor ) :)
...
ben de sabah yağmur yağıyodu yağmur çizmesi giydim şimdi dışarı nasıl çıkıcam bilmiyorum gülerler adama bu havada çizmeee
saçlarım zaten böyle -->sabah banyo yaptım çıktım, ofiste ördüm ucuna da 2 tane ataç taktım deli gibi dolaşıyorum ortalıkta
bı kalk yaa işlerın senı beklerr
koce gelcek bu pasak ne dıycekkk
vallahi yaaaaahaahha son hippiliklerin olsunnn
bundan sonra koca çanta rahat kıyafet kucanda bebeyleee hanım hanımcıkkk gezersinnn
dolapta benim kıyafetlerden onunkilere yer yok asılacak kısımda yani.
ay bi defa nasıl kavag ettik bu dolap mevzusunda
yere indirdi herşeyini katladı kaldırdı gururlu adamaamaa şimdi yine aynıı
alıştırıcaz bakalım nassıl olacak.
Ohh en rahat benim herhal şimdi pijamalarımla evde saçımda kuş foli gibi hahaha şimcik temizlik yapma kıyafetlerimi giyip başlayaım anca biter :) Ama kalkamıyorum
Kocam bişe demz şekerim.. Çünkü o da geldi mi yardım edecek karıcınaa bişecik demz hanımcına:)
ohh bulmuşsun cıcek gıbı adamı yan gel yat
adam gelce yakn kalk iş edıomuşgıbı yap barı
sonrada yoruldum de adam yapsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?