Kokoşş Hatunlar Kulübü

ohh bulmuşsun cıcek gıbı adamı yan gel yat
adam gelce yakn kalk iş edıomuşgıbı yap barı
sonrada yoruldum de adam yapsınn

İhihihi Şekerim benim herif Trabzonlu bi höyt desin kaçacak yer ararım ama aynı şekilde ben de trabzonluyum o da benden çekinir yane çivi çiviyi sökey.. Hem benim evi mok götürmüyo her zaman bırıl bırıl da memleketten eyni döndüm herif bişe demez merak etme... Neysa istenemdiim yerde durmam gidiyorm dermişimmm :) Azcık da duruyum gitcem eşim gelince her iş de bitmiş olcek aha yazıyorum :)

bende topladım at kuyruğu yapıp düzleştirdim.
benimde güzel değil pek cnm..
sen öylede tatlısındır
Ohh en rahat benim herhal şimdi pijamalarımla evde saçımda kuş foli gibi hahaha şimcik temizlik yapma kıyafetlerimi giyip başlayaım anca biter :) Ama kalkamıyorum

hava atıyooo yaa
sen çalışıyomusunnn necisin

Son düzenleme:

böcükkk ya benm kocam anca dağıtıyor la..

arada yapar yapmasın daha iyi cinsinden....

eskiden çok titizdi şimdi heçççç

la en odununa ben rast geldim ..

Allah yardımcın olsun canım. Koca seçerken bir de başak burcu olmasına dikkat etcen. Başak erkekleri titiz olur. Ama bi eve iki başak çok geliy.. Benim herifte başak bende başak.. aha kız geliyo oda başak olcak.. Ne edecem evde üç başak blemem... Ev heralde dışardan parlar :)

sen öylede tatlısındır

:57
hava atıyooo yaa

:) Kuzum ben üniveristeyi bitirdim hemen evlendim haşimdi kpss hazırlanamıyomuş gibi yapıyorum ama hamile olunca zor oluyo böle rahatım valla.. :) Özel iş kocişim istemiyo. Devlette istemiyo da sırf ben istiyorum diye bişe demiyo :) Gerçi ev hanımlığı rahat mis gibi :)

Boşver yavrum yat dinlennn koce parası yee ihtiyacın yoksa keyif yappp
Azcıkta ben yapsam keşke keyifff inşallah oda olur bigünnn
senin daha çok kıymetini bilir kı kocan çalışıyoz didiniyoruz yarnıyomuyuz bilmem yaranıyoruz gibi ama bilemem ilerde nolur

Allah kolaylık versin canım... Hele sana daha çok versin hamile hamile çalışmak çok zor.. Paraya ihtiyaç olmaz mı ama hamdolsun geçiniyoruz. En azından kpss den iyi puan alsam oda iyi olurdu.. Kocadan kocaya değişir canım ne ev hanımları vr kocaları hep köstek...

şekerimmm 7 sinde ne ise 70 indede o oluyorr..

adamlar alıştı karıdan para gelmesine....

Eşimi bu aralar izlemeye aldım fena patlıcam ama :)
Taşıncaz etcez die ne temizliğe ne başka bişeye önem vermiyorum.
Evim asla dağılmaz ama benim..Anca tozlanır falan.Çocuk olunca dağılıyor sanırım
Çocuğada çok oyuncak almam dağınıklık olmasın
7:5 geçe servisi geliyor sanırım 7 de kalkıyor acele acele giyinip çıkıyor ve pijamalarını çıkardığı yerde bırakıyorr...çemkirmem yakındır..Bi ara hiç değilse kıvırıp yumak gibi dolabın içine atıyoduyarın güzel bi pijama çemkirmesi yapacağım kendilerine..

neekkkkk

laaa

benm elbiseme uygun nasıl takı takayım.. takıcı hanımm akıl ver..

hadisenin elbisinden sarı pullu..

kahve istiyorum takıları nasıl olsun fikir verrr bacıcığım
elbisenin yakası nasıl esmam, ay çok şık takılar var böyle hani dantel kumaşla boyundan bağlanıyo, elbisenin önü açıksa ondan olur evet ve bence de siyah seçme kavhe seç takılarını.. altın, gümüş hiç olmaz kahve iyi :129:

alışır cnmm ama sende fenasın yaa
benım cok yok zaten dolaplar ayrı onun bölümü benım bölümüm ama evım olursa özel gardırop yaptrcamm kocemennn
evett, ben de fenayım bazen fazla çemkiriyorum, sonra da vijdan azabı çekiyorum dengeyi tutturucam inş

sen öylede tatlısındır

hava atıyooo yaa
yerim kızz seni

Neyse hatun kişiler ben çıkıp süpergirl kıyafetlerimi giyip hemen evi bırıl bırıl yapayım kocaiş gelincede temiz güseell olayım di mi ama.. Beni aranıza aldığınız için teşekkürlerimi bir borç bilip ufak ufak uzuyorumm

I'll be back :))

kız benim kocada trabzonlu heeeeeeeeeeeee

oo trabzon gelinisin o zaman he öp görümcenin elini :) bizde öyle derler.. Trabzonlu koca iyidir.. Sen nerelisin canım

benim biraz karışık çok deşifre olmayayımda
annemde trabzonlu ama merkezzzz
kocee sürmeneee

v yaka şekerim..

kız eklesene örnek bana onlardan

ahahahah ivett ama benim koce zor insandır karadeniz erkeği yanii zordurrr

Canım Suyundandır. Karadeniz gibi birden parlar birden sönerler. Benim koca iyidir hoştur da bi huyuna denk geldin mi tamam...

Neyse ben çıkıyorum hatunlar görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…