- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
ohh bulmuşsun cıcek gıbı adamı yan gel yat
adam gelce yakn kalk iş edıomuşgıbı yap barı
sonrada yoruldum de adam yapsınn
bende topladım at kuyruğu yapıp düzleştirdim.ben de sabah yağmur yağıyodu yağmur çizmesi giydim şimdi dışarı nasıl çıkıcam bilmiyorum gülerler adama bu havada çizmeee
saçlarım zaten böyle -->sabah banyo yaptım çıktım, ofiste ördüm ucuna da 2 tane ataç taktım deli gibi dolaşıyorum ortalıkta
Ohh en rahat benim herhal şimdi pijamalarımla evde saçımda kuş foli gibi hahaha şimcik temizlik yapma kıyafetlerimi giyip başlayaım anca biter :) Ama kalkamıyorum
böcükkk ya benm kocam anca dağıtıyor la..
arada yapar yapmasın daha iyi cinsinden....
eskiden çok titizdi şimdi heçççç
la en odununa ben rast geldim ..
bende topladım at kuyruğu yapıp düzleştirdim.
benimde güzel değil pek cnm..
sen öylede tatlısındır
:57
hava atıyooo yaa
sen çalışıyomusunnn necisin
bn başak koca terazi..
ben topluyom koca dağıtıyorr ahh ahhh
Boşver yavrum yat dinlennn koce parası yee ihtiyacın yoksa keyif yappp:) Kuzum ben üniveristeyi bitirdim hemen evlendim haşimdi kpss hazırlanamıyomuş gibi yapıyorum ama hamile olunca zor oluyo böle rahatım valla.. :) Özel iş kocişim istemiyo. Devlette istemiyo da sırf ben istiyorum diye bişe demiyo :) Gerçi ev hanımlığı rahat mis gibi :)
Boşver yavrum yat dinlennn koce parası yee ihtiyacın yoksa keyif yappp
Azcıkta ben yapsam keşke keyifff inşallah oda olur bigünnn
senin daha çok kıymetini bilir kı kocan çalışıyoz didiniyoruz yarnıyomuyuz bilmem yaranıyoruz gibi ama bilemem ilerde nolur
Boşver yavrum yat dinlennn koce parası yee ihtiyacın yoksa keyif yappp
Azcıkta ben yapsam keşke keyifff inşallah oda olur bigünnn
senin daha çok kıymetini bilir kı kocan çalışıyoz didiniyoruz yarnıyomuyuz bilmem yaranıyoruz gibi ama bilemem ilerde nolur
elbisenin yakası nasıl esmam, ay çok şık takılar var böyle hani dantel kumaşla boyundan bağlanıyo, elbisenin önü açıksa ondan olur evet ve bence de siyah seçme kavhe seç takılarını.. altın, gümüş hiç olmaz kahve iyi :129:neekkkkk
laaa
benm elbiseme uygun nasıl takı takayım.. takıcı hanımm akıl ver..
hadisenin elbisinden sarı pullu..
kahve istiyorum takıları nasıl olsun fikir verrr bacıcığım
evett, ben de fenayımalışır cnmm ama sende fenasın yaa
benım cok yok zaten dolaplar ayrı onun bölümü benım bölümüm ama evım olursa özel gardırop yaptrcamm kocemennn
yerim kızz senibende topladım at kuyruğu yapıp düzleştirdim.
benimde güzel değil pek cnm..
sen öylede tatlısındır
hava atıyooo yaa
sen çalışıyomusunnn necisin
:) kuzum ben üniveristeyi bitirdim hemen evlendim haşimdi kpss hazırlanamıyomuş gibi yapıyorum ama hamile olunca zor oluyo böle rahatım valla.. :) özel iş kocişim istemiyo. Devlette istemiyo da sırf ben istiyorum diye bişe demiyo :) gerçi ev hanımlığı rahat mis gibi :)
kız benim kocada trabzonlu heeeeeeeeeeeee
oo trabzon gelinisin o zaman he öp görümcenin elini :) bizde öyle derler.. Trabzonlu koca iyidir.. Sen nerelisin canım
elbisenin yakası nasıl esmam, ay çok şık takılar var böyle hani dantel kumaşla boyundan bağlanıyo, elbisenin önü açıksa ondan olur evet ve bence de siyah seçme kavhe seç takılarını.. altın, gümüş hiç olmaz kahve iyi :129:
evett, ben de fenayımbazen fazla çemkiriyorum, sonra da vijdan azabı çekiyorum dengeyi tutturucam inş
yerim kızz seni
benim biraz karışık çok deşifre olmayayımda
annemde trabzonlu ama merkezzzz
kocee sürmeneee
anladım canım.. Benim kocada sürmeneye yakın... Hemşeri çıktık bak ne güzel :)
ahahahah ivett ama benim koce zor insandır karadeniz erkeği yanii zordurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?