Kokoşş Hatunlar Kulübü

Deneyimli hanımlar bi şey sorcem mide yanmasına ne iyi gelir biliyonuz mu? Muz diye duymuştum başka ne yarar ki şurup içmek istemiyorum yarayan bişey varmi acep?

tatlım valla ne yapsam ne etsem ne ağzıma gelen ekşi sulara nede mide yanmama nede sürekli afedersinizz geğirmeye çare bulamadım

HEHEHEHE :):) esma buyuk harflemı yazdı yoksa gızzz:):)

onun çaresi yok bebemm..

çekecisekksin maleseffff

ya kendimi iğrenç bi insan hissediyorum sürekli geğirme hissi bu çocuk sırf gaz çıkıcak sanırsamki
hamilelik reflüsü işte..
hap yazdı dün şurubu iğrenç içmiyom arada içiyorum.
çekicem mecburrr..yemek yemeğe korkar oldumm

Dondurma ama pastanede yapılan sütlü dondurma var ya eski usul o bana çok iyi geldi...

Anaam pastane usulü dondurmayı nerden bulam magnum var evde ama oda yakıyo midemi :)

Canım hamilleiğin cilvesi bunlar da mide yanması da rahatsız ediyo yahu

sen dua etde hamıslıkten sonra devam etmesııı gor benııı ıgrenc bır hatun oldum cıktım hahhaahha:)):

cnm bulantıya emedur yada metpamid..

yanmayada gavskon tadını sevmorsan rennıduo şurup al

Ay sorma ya hamile olunca resmen kıro gibi oldum ben afedersiniz hem alttan hem üstten :) Soda iyi geliyor canım geğirtiyor ama hafifletiyo mideyi ben hemen hemen her akşam maden suyu içiyorum meyvesiz.

Dİkkat et midene ama hamilelkiten sonra reflüye çevirmesin bende ondan korkuyorum iki gündür hamu işi çok kaçırdım bu hafta yemiycem hesapta

naparsınız kuzummmmm esmoşumm uzulme nannnnn geyık yapıyos ısde oda hamışş alınganlık etmiştirrr

brack brack hayırlı olsun kuzum

Kızlar hamile pantolonumuzu yaptık cumartesi günü:)
kestim güzelce pantolonu annem yapamam edemem dedi ama güzelce dikti makinayla:)giydim bugün pek rahat oldu

naparsınız kuzummmmm esmoşumm uzulme nannnnn geyık yapıyos ısde oda hamışş alınganlık etmiştirrr

burcummmm napıyonnn kuzuuuuuuuu
kızlar hamile pantolonumuzu yaptık cumartesi günü:)
kestim güzelce pantolonu annem yapamam edemem dedi ama güzelce dikti makinayla:)giydim bugün pek rahat oldu

amann kolay kızzz ayhh ne rahattır şimcikkkk

Umarım Geyik Oldukunu anlarlar..

üzüldüm gerçektendee....

zaten geyik olmayan konularda bile içimden geleni yazıorum ben.. samimi düşüncelerimi..

aman ne bileyim... güldük eğlendik.. sonu böyle oldu

ahahahah kızz esma şu lafına bile koprtummm
Kız sen bana yap şakaları alınmam beeeeeeee
gülmek eğlenmek paylaşmak yeri gelinceee üzülmek
kısacası rahatlamak için burdayızzzzzzzz bacımmmmmmmmm

allya asgummmmmm :): ben saka kaldıramam bene yapmasın esma zuhahaha

sen ne yaptın laa...

cumartesi gunu kumru garusuna dert anlatıcıydım.. hanım gündüz gözüylen parise gitmiş..

beni iplemedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…