Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bilmiyorumki cnm daha erken ama ya.Şu taşınma telaşım falan geçsinde başlarım inşallah.

Doğru senin taşınma işi var onu hallet sonra da olur.Daha zamanın var gerçi 6. 7. ayda başlarsın benimde çok eksiğim var sanki daha civcivin nerdeyse bitti de annesinin gecelik ve çanta gibi ihtiyaçları var...

Doğru senin taşınma işi var onu hallet sonra da olur.Daha zamanın var gerçi 6. 7. ayda başlarsın benimde çok eksiğim var sanki daha civcivin nerdeyse bitti de annesinin gecelik ve çanta gibi ihtiyaçları var...
maşallah cnm rabbim hayırlısıyla kurtarsın meleğini sana kavuştursun inşallah
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydınnnn

valla koket ben sana şuan daha çok kırldım..

burda hepimize enerjisi düşük beceriksiz diorlar..

ama kimse kimseye kendini kanıtla demior..

çok ama çok kırıldım ben bu yazdığına..

biz orda gayet şaklaştık..

ben anlamıyorum işi boyutu neden buraya gelior artık..

neyse bundan sonra... şakada yapmam... madem bu kadar ciddisiniz her konuda

gunaydın kızlar..

konuya böyle direk daldım.. ama canım sıkıldı..

neyse........

günaydınnnnnnn kızlarrr

ayy bu doğum takvımı süreklı cıkıyy yaa sinirlerımı zıplattı

günaydınlar kızlar
4 lü iyi geçmti cnm perşembe alıcaz sonuçları görünen bi sorun yok şuanda şükür..
bebişimin cinsiyetini açıklıcam herkeş toplanınca

Günaydın
Sonuçlarda da bir şey çıkmaz inşaallah canım. Sen 4lü test yaptırdığına göre ayrıntılıyıda çektirmişsinidir. Bildiğim adarıyla ayrıntılı usg çekip ona göre 4lü testi yaptırıyorlardı ilk doktorum öle demişti bana ben istememiştim 4lüyü. Bakalım kızıma kız arkadaş mı geliyo erkek mi :)

h sonumm cok yorucu gectı gene ya
yeğenımın mevlütü vardıya sünnet
ctesı 9 gıbı karşıda olduk 3 saate yakın yaprak sardık ayaklarım uyuşmuş
sonra gec yattık sabah 6 da kalktık
tavık dıdıkle tabakları hazrla yataı süsle geberdımmmm bunca şey arasındada yeğenımle foto cekınmedımmunuttum

gunaydın kızlar..

neyse........
Günaydın.......Ama uykun varsa direkt ayılmışsındır...Çok polyanayım yavv..

günaydınnnnnnn kızlarrr

ayy bu doğum takvımı süreklı cıkıyy yaa sinirlerımı zıplattı
Beni bile gıcık ediyor konuyla direkt ilgilenmemem rağmen senin gıcık olman çok normal..

Günaydınnn Mutlu güneşli bir Ankara sabahından merhabaaaa

Günaydın canım..

gunaydın kızlar..

neyse........

gunaydınnn hatunlarrr...

nasılsınız iimisnzzz?

haftasonu cok yorulduk kahvaltıya gıttık manısa tarafına ordan manısaya gectuk arkadslrlaa sonna bır sultan cayı ıcıp geruu dondukhihihihi:):)

esmoşum sen uzlmeee... kuzumm kıyamammm ben senee gel opemmmm

brck nan kesın kızdır haaa bole torenle acıklıcana goree hihih:)

koket nolıyy lenn şakadamı edemıycezzzzne bu alınma çemkırme
esma sende sakın ol kuzm o hamış cıddıye aldı dırekklenn benım pasaklı meloşum nerde 2 gündürrr

Günaydın cnmmm bana ikili 3 lü yapmadı direk 4 lü istedi ense kalınlığım normal çıkmıştı bakalım perşembe kandada iyi çıkar inşallah herşey..
evet renklide gösterdi renkli fotoda verdi.Mucize gibi bişi yaa..

canım topiğin eski halinden eser kalmayınca insanın canı sıkılıor..

burda şakalştığımız açık net..

eğer şüphemiz olsa.. gizli gizli konuşurduk burda açıktan sölemzdik..

evini temizler temizlemz.. beni ilgilendirmez... biz işin geyik kısmındayız..

Adı Üzerinde Geyik topiği...................

ay yesinler onu.Anladım canım.. Çok tatlı oluyo ya usg ye bakarken ben renkli de çektirmedim de çektirsem mi die düşnüyorum ayrıntılı çekitrdim ama siyah beyazdı nostaljikti yane :) 4boyutluya pek gerek görmedi ama içim rahat etmiyo çektirsem mi çektirmesem mi diye biraz pahalıca anlaşmalı kurumlara bakacam artıkın :)

koket nolıyy lenn şakadamı edemıycezzzzne bu alınma çemkırme
esma sende sakın ol kuzm o hamış cıddıye aldı dırekklenn benım pasaklı meloşum nerde 2 gündürrr

işte bunun sebebini çözemedim..

biz sana cimrii dioruz... pasaklı dioruz... telleri yıkamıyorsun diye... neler yazdık.. geyik maksadında.

ha sen yaprsın yapmassın bana ne... neler paylaşıyoruz biz burda... amann alınmalar çok yersiz bence..

çunku herkez yapıor birbirine burda..

Ay benim civciv minik kızımın da gözleri açıktı renkli ultrasonda ve göbek kordonunu emmeye çalışıyordu sıpa..Açmış bacakları her şey ortada bey babam gelmiş toplanayım yokk..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…