Bilmiyorumki cnm daha erken ama ya.Şu taşınma telaşım falan geçsinde başlarım inşallah.
maşallah cnm rabbim hayırlısıyla kurtarsın meleğini sana kavuştursun inşallahDoğru senin taşınma işi var onu hallet sonra da olur.Daha zamanın var gerçi 6. 7. ayda başlarsın benimde çok eksiğim var sanki daha civcivin nerdeyse bitti de annesinin gecelik ve çanta gibi ihtiyaçları var...
gunaydınnnngunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bunu tekrar alıntı ediyom esma girince bak diye...
ben hergün banyo ovmam temizlemem meloşa evet banyomu ovyosun demiştim hergün çünkü ben geride yazdığım gibi BRCK 'e hafta sonları banyo ovyom süpürge yapyom yazdım...
ama kardeşim bende kaldığında o çıkar ben nerdeyse hergün ardından temizlerdim evime biri geldimi ardından wc banyo temizlerim çünkü tiksinirim ...
onun dışında hergün lavabo ovmam yalanda değil hafta sonu elime yapmışmaz uff kendimi nie ıspat etmeye çalışyosam onu da bilmiyorum alem kızz koket meloşa hergün lavabo ovulurmu die yazmıştı bide demişsin kırıldım şahsen...
günaydınlar kızlar
4 lü iyi geçmti cnm perşembe alıcaz sonuçları görünen bi sorun yok şuanda şükür..
bebişimin cinsiyetini açıklıcam herkeş toplanınca
Günaydın.......Ama uykun varsa direkt ayılmışsındır...Çok polyanayım yavv..gunaydın kızlar..
konuya böyle direk daldım.. ama canım sıkıldı..
neyse........
Beni bile gıcık ediyor konuyla direkt ilgilenmemem rağmen senin gıcık olman çok normal..günaydınnnnnnn kızlarrr
ayy bu doğum takvımı süreklı cıkıyy yaa sinirlerımı zıplattı
Günaydınnn Mutlu güneşli bir Ankara sabahından merhabaaaa
gunaydın kızlar..
konuya böyle direk daldım.. ama canım sıkıldı..
neyse........
Günaydın
Sonuçlarda da bir şey çıkmaz inşaallah canım. Sen 4lü test yaptırdığına göre ayrıntılıyıda çektirmişsinidir. Bildiğim adarıyla ayrıntılı usg çekip ona göre 4lü testi yaptırıyorlardı ilk doktorum öle demişti bana ben istememiştim 4lüyü. Bakalım kızıma kız arkadaş mı geliyo erkek mi :)
gunaydınnn hatunlarrr...
nasılsınız iimisnzzz?
haftasonu cok yorulduk kahvaltıya gıttık manısa tarafına ordan manısaya gectuk arkadslrlaa sonna bır sultan cayı ıcıp geruu dondukhihihihi:):)
esmoşum sen uzlmeee... kuzumm kıyamammm ben senee gel opemmmm
Günaydın cnmmm bana ikili 3 lü yapmadı direk 4 lü istedi ense kalınlığım normal çıkmıştı bakalım perşembe kandada iyi çıkar inşallah herşey..
evet renklide gösterdi renkli fotoda verdi.Mucize gibi bişi yaa..
koket nolıyy lenn şakadamı edemıycezzzzne bu alınma çemkırme
esma sende sakın ol kuzm o hamış cıddıye aldı dırekklenn benım pasaklı meloşum nerde 2 gündürrr
Günaydın cnmmm bana ikili 3 lü yapmadı direk 4 lü istedi ense kalınlığım normal çıkmıştı bakalım perşembe kandada iyi çıkar inşallah herşey..
evet renklide gösterdi renkli fotoda verdi.Mucize gibi bişi yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?