Kokoşş Hatunlar Kulübü

kuzum sınırlenmee bosverrr sen nasılsaaa bılıyorsun kendınııı mırosda sanırım hormonlrın etkısınde kaliii hihihih:) gercı hhormon sorunu olmaynlrda pek bı alıngan oliii:):)

böcuk la bu hafta kızrtma yaptım tenceryeı ovdum ovmskn bıkac tencrmddaha vardı onlrıda elden gecırdım zuhahaha:):) sen naptın bakem anca gezdın dımı

kıs söyle sende söyliyceksen he

Günaydınlarrrrrrrrrr Hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
esmoş annem noldu yafsssss miroşş da alınmıyodu kızzz ham,ş ya hormonların aziziliğidirrrr

brckk laaaaaaaaa de çabıkkkk kız dimi

güneşim akşam watsupda vedalaşamadık telim donduuu naptıysam öle kapattımmmm
koceme al bak nolmuş dedimmm sonra ben uyumuşumm kusura kalma emiii

Kızıma erkek arkidiş geliyo ne güzell :)) Sağlıkla hayırla kucağına al canım..

maşallah maşallahhhhhh

gamyoncuuu gelior hııı

get nannnnnnnnnnnnnnn yanıldımdemekkk şaka biyana hayırlısı olsun maşallahhhhh kuzuyaaaaa
sağolun kızlarrrr
annemin istediği ve dediği oldu:)
kız torunu tattı sıra erkek torunda:)
eşim şaşırdı biraz ama alışmaya çalışıyo:)kız bekliyordu hihi.
kayınpederim çok şaşırmış adam kendini kıza şartlandırdı hayaller kuruyoduhadi yaa ciddimisin demiş kaynanama
ama olsun ilk bebek kız erkek önemli değil sağlıkla gelsin inşallah..
doktor direk baktı zaten cinsiyet demişmiydim dedi dedim kesin erkek:)
erkek dedi.kesinmi dedim evet dedi

Tickerda değişmiş maviş olmuş...Maşallah canım..Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...La harbi bu hesaplama herkeşde tutuyor ya..Seninki pipican dedim di esma dae dediydoi..Bildük...

Kızlar oğluşum oluyorrrrrr

aha bilidim erkek anası olcenıde sen kız ıstyrsn dıye ses etmedm hatta az oncede yazcktm erkek nan senn dıye hahaha

hadı bakalım saglıkla gelsın ıns

beben sorun dııl farktmdm bıle o an sıpayı uyutmaya calsyrdum oyuna cvrdı gece olayı sut ıstedı ıcmedı balkona gıtmk ıstedı en son bır bagrdık karılı kcoaLIDA UYUDUUU... YOKSA SBAHA KDR OTURRDK SERT YAPMASAK HİHHİİH):

Deneyimli hanımlar bi şey sorcem mide yanmasına ne iyi gelir biliyonuz mu? Muz diye duymuştum başka ne yarar ki şurup içmek istemiyorum yarayan bişey varmi acep?

aman dıyın nolcek cnm şaka edıyoz sonuçtaaa
yazdımyaa olm ne gezmesı
Kızlar oğluşum oluyorrrrrr
hayrlıs uğurlu olsun cnm
paşa gelıyyyyyyyyyy

esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin kuşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız burda neler diyozz birbirimizeee sana böcüğe günese o zamab küsüşelim yazışmayalımmm
geyik nerde kaldııııı hade boşver keyiflenn kuşşşş

ya ne bilemm vlla bir garip oldum benn..

neyse sağlık olsun...

smoker cnmm tşk ederim..

la bocuk sus oda gezme sayılır ananları gormussun daa ne ıstınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…