Kokoşş Hatunlar Kulübü

ahahhahahha belli çok yoğunsun yaz beeeeeee
hep davet bekliyon haaaaaaaaaa

nekk benimde buğdaylı yoğurt çorbam varr
napsam bende makasrnamı yapam
kıymalı kekikli tomatesli yaaaaaaaaa

valla yimek yapasım yokk bu aralarrr
Alyoşş belkim yapıyosundur, ama diyim ben yine de makarnayı kavurup yap çok lezzetli oluyo

havuçtamı kızartçan koket nasıl olurki:26:
ay ben çorba yiyemezdim o kızartmalarla sanırım hee gerek yok aslında
havuç kızartmasına bayılırımm

havuçtamı kızartçan koket nasıl olurki:26:
ay ben çorba yiyemezdim o kızartmalarla sanırım hee gerek yok aslında

çorbay yapmıyım doğru dion kalır zaten hem çok sıcak antalya ne çorbası ....

hauç kızarmasını ilk defa Antalyada yedim sarımsaklı yoğurtla pek lezzetli oluyor haa bide kırmızı biber kızartırım pek güzel olur..

benimde yemeğim yok akşama.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu mevsimde yemek yapmak çok sinir.
Sebzeler hep aynı, patlıcan kabak almıyorum mevsimi değil.
Semizotu var. Onu yoğurtlarım.
Makarna yapayım domates soğanlı.
Yeter sanırım.

Güneş kolay su böreği var.
Sizde pasta günü var demek. Bizde sadece meyve günü var.
Inşallah yapmazlar uğraşamam her hafta.
Sizde her veli mi yapıyor aynı zamanda.

ya unnado da ki kampanyadan mı beğendin..çok ciciş ama göbüşü üşür ya mayoyla geç kurur...

yok unnado deel canım
üşür dimi ama çok şikerrrrrr
yaaaaaaaaaa

leopara dayanamam olsun alicim eve gidem yaşı varsa tabeeeeeee
ıslanınca dewğişirimmm
görüm pinensesimi bunla bikere

kızlar havuç kızartması dediğiniz rendeleyip kavurup üstüne sarımsaklı yoğurt yani tarator diilmi?

heeeeee sebamed bende almıştım kızıma hala kullanıyommm

kız valla fenaymış kayganan beeeeeee
insan bitaneye heveslenirde alırr
benimki alırdı valla hakkını yemim

eşime dicektim zor tuttum kendimi ima ettim yine anlamdı laa ee gittiğimde deim kocacım annenle gezdik lazımları aldım bilyomusun 200 TL tuttu ama herşeyi neredeyse aldım lazım gelenleri tabii eksikler ar yine ama param bitti dedim hiç sormadı annem almadımı bişe die...

haa araba alcam demişti yaa anne dedim bak sana dediğim arabayı gösterim : bak şu ne kadar güzel demi dedim döndü masraf etme şimdi daha var ona ilerde alırsın karı alırım dediğini bile unutmuş yok laa bunlardan hayır yok ben dedim yaa bişi beklemiom yapmasın benim annem alır geldiğinde sorar bişi eksikmi felan die salla yaaa
ahh annecim benim

evet paylaşma gunu var
aslında hazr yufkayla 1-2 borek tarıfım var ama ne bılım hıc okula yapıp gondermedııımm peynırlı yapim dimiii
ya 2-3 haftada 1 yapıyoruzz her hafta 2 velı anası yapıyorr 7 ogrencı olmuslr artıkk yanı 3 haftada 1 işte sanırm bana sıra gelı eskıden her hafta yapıp gonderıyrdum her pazrtesı ıskence gıbydı :26:

nan alya butun zevkumu kaçırdın nannn polyseter sarkık dudur dıdın almadım laaa ben kumas olarak dusunmustumm o tarafa hec bakmadım yanı cınsıne

ee napim peki az yağda yaparım? olmazmı çok kızartmaz altına bide peçete koyarım :44::44:
ben haşlanmış sevmiom nekk evdeki sebzeleri değerlendirim kocam türlü şeklide yemiyor tek yolu bu ?

geçen TV de pattisleri baharatlayıp yağlı kağıtta koca dilimli koydu fırına hiç denedinmi?

aslında ıspanaklı peynırlı cok gusel oluyor ama sen okula gonderecgın için cocukların sevdugu bısey yap

güneşşş 3-2-1 poğaçası yap annem çok basit içinde malzeme bile yok ve lezzetliii

aslında ıspanaklı peynırlı cok gusel oluyor ama sen okula gonderecgın için cocukların sevdugu bısey yap

anam çok cimriymiş valla.
Insan birini ben alayım der.

ytaksiye bindik kendi yürümesin die ayacıkları ağrıyo 15 TL tuttu onu bile vermedi yok ben anladım bişe beklememek gerek asla ...

yaparsa süpriz olur kendi dediğini bile unutmuş

anam çok cimriymiş valla.
Insan birini ben alayım der.

ytaksiye bindik kendi yürümesin die ayacıkları ağrıyo 15 TL tuttu onu bile vermedi yok ben anladım bişe beklememek gerek asla ...

yaparsa süpriz olur kendi dediğini bile unutmuş

güneşşş 3-2-1 poğaçası yap annem çok basit içinde malzeme bile yok ve lezzetliii

kullanmıcam zaten. Bepantol alayım nemlendirme için.
Nive mendili görümcem almış kendine.
Giderken bana bırakmış makyajını sil demişti.
Bide gözneklerim çok açıldı ya sıkılaştırmam lazım
kil maskesi yapmıyorum ne zamandır.

nan alya butun zevkumu kaçırdın nannn polyseter sarkık dudur dıdın almadım laaa ben kumas olarak dusunmustumm o tarafa hec bakmadım yanı cınsıne

nan fikir dedin verdimmm
suçlumu oldum laaaaaaaaaa
Al o zman bacım mani olmimmmmm

kullanmıcam zaten. Bepantol alayım nemlendirme için.
Nive mendili görümcem almış kendine.
Giderken bana bırakmış makyajını sil demişti.
Bide gözneklerim çok açıldı ya sıkılaştırmam lazım
kil maskesi yapmıyorum ne zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…