yok lan yazmaya üşeniyorum sade okuyom kalabalık bir karu gurubunda herkesler konuşurda biride bir ona bir buna bakar ya aynen onun gibi okuyom sizi... Hem dizi izliyorum netten hem okuyom ha facedede takılıyom...çok yoğunum yanee yazamıyom..
Alyoşş belkim yapıyosundur, ama diyim ben yine de makarnayı kavurup yap çok lezzetli oluyonekk benimde buğdaylı yoğurt çorbam varr
napsam bende makasrnamı yapam
kıymalı kekikli tomatesli yaaaaaaaaa
valla yimek yapasım yokk bu aralarrr
havuç kızartmasına bayılırımmhavuçtamı kızartçan koket nasıl olurki:26:
ay ben çorba yiyemezdim o kızartmalarla sanırım hee gerek yok aslında
havuçtamı kızartçan koket nasıl olurki:26:
ay ben çorba yiyemezdim o kızartmalarla sanırım hee gerek yok aslında
ya unnado da ki kampanyadan mı beğendin..çok ciciş ama göbüşü üşür ya mayoyla geç kurur...
alyoşş belkim yapıyosundur, ama diyim ben yine de makarnayı kavurup yap çok lezzetli oluyo
Havuç kızartmasına bayılırımm
heeeeee sebamed bende almıştım kızıma hala kullanıyommm
kız valla fenaymış kayganan beeeeeee
insan bitaneye heveslenirde alırr
benimki alırdı valla hakkını yemim
benimde yemeğim yok akşama.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu mevsimde yemek yapmak çok sinir.
Sebzeler hep aynı, patlıcan kabak almıyorum mevsimi değil.
Semizotu var. Onu yoğurtlarım.
Makarna yapayım domates soğanlı.
Yeter sanırım.
Güneş kolay su böreği var.
Sizde pasta günü var demek. Bizde sadece meyve günü var.
Inşallah yapmazlar uğraşamam her hafta.
Sizde her veli mi yapıyor aynı zamanda.
ben de hafta sonu köfte yoğurup şekil verip buzluğa attım, bu hafta 2 akşam köfte yicez belki
Kocana
he ağam paşam hamur yemiycem sağlıklı beslenicem diyo kızartma yapıcakmış, çok hafif oldu kokişş
evet paylaşma gunu var
aslında hazr yufkayla 1-2 borek tarıfım var ama ne bılım hıc okula yapıp gondermedııımm peynırlı yapim dimiii
ya 2-3 haftada 1 yapıyoruzz her hafta 2 velı anası yapıyorr 7 ogrencı olmuslr artıkk yanı 3 haftada 1 işte sanırm bana sıra gelı eskıden her hafta yapıp gonderıyrdum her pazrtesı ıskence gıbydı :26:
evet paylaşma gunu var
aslında hazr yufkayla 1-2 borek tarıfım var ama ne bılım hıc okula yapıp gondermedııımm peynırlı yapim dimiii
ya 2-3 haftada 1 yapıyoruzz her hafta 2 velı anası yapıyorr 7 ogrencı olmuslr artıkk yanı 3 haftada 1 işte sanırm bana sıra gelı eskıden her hafta yapıp gonderıyrdum her pazrtesı ıskence gıbydı :26:
anam çok cimriymiş valla.
Insan birini ben alayım der.
anam çok cimriymiş valla.
Insan birini ben alayım der.
alla asık suratlı zaten kocamın şaheseri sinirli yaptı çocuğu
Bak bi fenistil jel bende de öyle bişi vardı bahar alaerjisi dedi eczacı kadın bu jeli ssk yazarmı bilmiom ama 10 tl felandı 3 kez sürdüm geçti..geçen sen tabii bu sene çıkmadı böle yer yer pembelikler dediğin gibi allaık süryodum şirkin lekeli gibi duryodu bu jel kuruttu gitti kendiliğinden kozmaetik ürünü kullanma bir süre haa ıslak mendil nivea yada dalin kullanyüzüne bunlar alerji yapmıyor ben şu 2 tl olanlardan kullanmıştım yine alerji olmuştu yüzüm kullanma sakın yüzüne öle mendil...
nan alya butun zevkumu kaçırdın nannn polyseter sarkık dudur dıdın almadım laaa ben kumas olarak dusunmustumm o tarafa hec bakmadım yanı cınsıne
alla asık suratlı zaten kocamın şaheseri sinirli yaptı çocuğu
Bak bi fenistil jel bende de öyle bişi vardı bahar alaerjisi dedi eczacı kadın bu jeli ssk yazarmı bilmiom ama 10 tl felandı 3 kez sürdüm geçti..geçen sen tabii bu sene çıkmadı böle yer yer pembelikler dediğin gibi allaık süryodum şirkin lekeli gibi duryodu bu jel kuruttu gitti kendiliğinden kozmaetik ürünü kullanma bir süre haa ıslak mendil nivea yada dalin kullanyüzüne bunlar alerji yapmıyor ben şu 2 tl olanlardan kullanmıştım yine alerji olmuştu yüzüm kullanma sakın yüzüne öle mendil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?