Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan alya butun zevkumu kaçırdın nannn polyseter sarkık dudur dıdın almadım laaa ben kumas olarak dusunmustumm o tarafa hec bakmadım yanı cınsıne

yok kız alyann dedgı gıbıı kumas dıll aynen ole polyester ınce bişi bazılrı cok tul gıbı duryr hattaa

ee napim peki az yağda yaparım? olmazmı çok kızartmaz altına bide peçete koyarım :44::44:
ben haşlanmış sevmiom nekk evdeki sebzeleri değerlendirim kocam türlü şeklide yemiyor tek yolu bu ?

geçen TV de pattisleri baharatlayıp yağlı kağıtta koca dilimli koydu fırına hiç denedinmi?

güneşşş 3-2-1 poğaçası yap annem çok basit içinde malzeme bile yok ve lezzetliii

ee napim peki az yağda yaparım? olmazmı çok kızartmaz altına bide peçete koyarım :44::44:
ben haşlanmış sevmiom nekk evdeki sebzeleri değerlendirim kocam türlü şeklide yemiyor tek yolu bu ?

geçen TV de pattisleri baharatlayıp yağlı kağıtta koca dilimli koydu fırına hiç denedinmi?

nan alya butun zevkumu kaçırdın nannn polyseter sarkık dudur dıdın almadım laaa ben kumas olarak dusunmustumm o tarafa hec bakmadım yanı cınsıne

yok kız alyann dedgı gıbıı kumas dıll aynen ole polyester ınce bişi bazılrı cok tul gıbı duryr hattaa

Kızlarrrrrrrr bittim buna kızıma almalıyım hemennnnnnnnnnn
Yaa minik çocuğa leopar alma alyam yaa, daha güzel şeyler bulursunn

Kızlar siz 3-2-1 poğaçası bilinizmi çok güzel oluyor
galeta unu dökülüyor üstüne.basit bi tarif
ben bilmiyorum galiba, nasıl oluyo

alyam, fırında köfte hem yumuşacık oluyo hem çok lezzetlii
tabi köftelerin aralarına soğan ve bol sarımsak serpeceksin, üzerine de salçalı sos döküp fırına.
biz çok seviyoruz, hem daha kolay

nasıl nekimm anlmdm makarnayı kavurupppp
makarnayı pilav tenceresinde önce 2 kaşık sıvı yağla az kavuruyosun, sonra 1 kaşık tereya ekleyip azcık kahveleşene kadar kavuruyosun. (tereyağ yanmasın diye geç koyuyoruz)
sonra da aynı pilav yapar gibi 1 e 2 su ekliyosun.
tüm suyunu çekiyo, vitamini tereyağı içinde kalıyo ve hiç hamur olmuyo, tadı da süper.
sonra ister soslu servis yap ister peynirli.

kızlar havuç kızartması dediğiniz rendeleyip kavurup üstüne sarımsaklı yoğurt yani tarator diilmi?
ben halka halka doğrayıp az galetaya bulayıp kızartıyorum. üzerine de sarımsaklı yoğurt ımm canım çekti

olabilir yap maskeni ben onu yapanların yüzünü alıştırdınmı hep yapman gerektiğini duymuşltum öyle bişi duydum gerçekmi?
nivea kulln yaa senden değerlimi..

erişte aşı gıbı yanı gusel olurrrr yannıs bısey dıkkatımı cektı sen pılavı 1 e 2 mı yaparsınn ben hep 1e 1 yaparım bazende 1 dn azcık daha fazla koyarım

güneşşş 3-2-1 poğaçası yap annem çok basit içinde malzeme bile yok ve lezzetliii

tarıflerı alam kuzummm aksama hangısı koayıma gelırse onu yaparım..
ama senın dedgını once evde kendume denesemm dahamı ıyı olrkııı
sen yaz bakem tarıfıı

aslında ıspanaklı peynırlı cok gusel oluyor ama sen okula gonderecgın için cocukların sevdugu bısey yap

he doru dıyınnn peynrlı borek yada pogoca işte baska secenek yokkı

hadı len verr bınkere yazdun

albume foto ekledım kv supuruslerınııııı hihihih

benimki sevmek için izin istiyodu benden nasıl korkuttuysam kadını gelmek içinde izin istedi üzüldüm laaa aslında kadın benden çekinyo zman zman

bnde 1 e 2 yaparım .. juju..

laaa bu makarnayı bende denicem beeee

hıımmm herkesın farkılı bı yontemı vardır elbetttt mesela ben tayzosada su kaynatır pirinci sonra atar
ben anacumdan ogrendım oda hep 1 e1 yapar ben az daha koyuyom işte çeyrek kadar tane tane oluyor vallaaaa

ayy geberdmmmmmmmmmmlen bı şirket geldı
6 tane kaza yapmış arabayla
geçen yıldan kalan tutanakları getrmış yapcen dıo sankı kabul görcekk
uğraş dur
yoruldum yaa

nobet bıttı 321 cıktıııı

güneşim napim gitmedi sandım
ben denemedim kızlarrr ama deneyenlerden yidim

bu poğaçanın özelliği malzemelerin 3-2-1 diye sıranlaması.
3 pk kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
aldığı kadar un,tuz(yaklaşık 4-5 bardakmış sanırım)
üstü için:galeta unu
yoğurt ve sıvıyağ karıştırılır.kabartma tozu ve tuz ilave edildikten sonra yavaş yavaş un ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir.hyuvarlayarak oval şekli verilir.daha sonra galeta ununa bulanarak 200 derece fırında pişirilir.
afiyetolsun.

yumurta falan yok sürmüyosunuzzz
resminede googleden bakın 3 2 1 poğaça die

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…