nan alya butun zevkumu kaçırdın nannn polyseter sarkık dudur dıdın almadım laaa ben kumas olarak dusunmustumm o tarafa hec bakmadım yanı cınsıne
ben de hafta sonu köfte yoğurup şekil verip buzluğa attım, bu hafta 2 akşam köfte yicez belki
Kocana
he ağam paşam hamur yemiycem sağlıklı beslenicem diyo kızartma yapıcakmış, çok hafif oldu kokişş
ben de hafta sonu köfte yoğurup şekil verip buzluğa attım, bu hafta 2 akşam köfte yicez belki
Kocana
he ağam paşam hamur yemiycem sağlıklı beslenicem diyo kızartma yapıcakmış, çok hafif oldu kokişş
nan alya butun zevkumu kaçırdın nannn polyseter sarkık dudur dıdın almadım laaa ben kumas olarak dusunmustumm o tarafa hec bakmadım yanı cınsıne
kızlar havuç kızartması dediğiniz rendeleyip kavurup üstüne sarımsaklı yoğurt yani tarator diilmi?
Yaa minik çocuğa leopar alma alyam yaa, daha güzel şeyler bulursunnKızlarrrrrrrr bittim buna kızıma almalıyım hemennnnnnnnnnn
ben bilmiyorum galiba, nasıl oluyoKızlar siz 3-2-1 poğaçası bilinizmi çok güzel oluyor
galeta unu dökülüyor üstüne.basit bi tarif
alyam, fırında köfte hem yumuşacık oluyo hem çok lezzetliiAHADA GARU KARAR VERMİŞ BEN VİREMEDİM AMA YAAAAAAAA
ahahahah bende öle yazıcaktım nekk
sebze yicek miroşşş ama kızartma
Nekk bende bi kızartma köfte bide
fırın köftesi için yapmıştımm
ama kızartma olanı b yedikk
fırın köftesi de canım istemiyy
benim dondurucuda yapacak vardır bişilerde
sorun şu canım yemekle uğrşmak istemiyoo
hemde benn şaştım kendime
makarnayı pilav tenceresinde önce 2 kaşık sıvı yağla az kavuruyosun, sonra 1 kaşık tereya ekleyip azcık kahveleşene kadar kavuruyosun. (tereyağ yanmasın diye geç koyuyoruz)nasıl nekimm anlmdm makarnayı kavurupppp
ben halka halka doğrayıp az galetaya bulayıp kızartıyorum. üzerine de sarımsaklı yoğurt ımm canım çektikızlar havuç kızartması dediğiniz rendeleyip kavurup üstüne sarımsaklı yoğurt yani tarator diilmi?
nan fikir dedin verdimmm
suçlumu oldum laaaaaaaaaa
Al o zman bacım mani olmimmmmm
kullanmıcam zaten. Bepantol alayım nemlendirme için.
Nive mendili görümcem almış kendine.
Giderken bana bırakmış makyajını sil demişti.
Bide gözneklerim çok açıldı ya sıkılaştırmam lazım
kil maskesi yapmıyorum ne zamandır.
Yaa minik çocuğa leopar alma alyam yaa, daha güzel şeyler bulursunn
ben bilmiyorum galiba, nasıl oluyo
alyam, fırında köfte hem yumuşacık oluyo hem çok lezzetlii
tabi köftelerin aralarına soğan ve bol sarımsak serpeceksin, üzerine de salçalı sos döküp fırına.
biz çok seviyoruz, hem daha kolay
makarnayı pilav tenceresinde önce 2 kaşık sıvı yağla az kavuruyosun, sonra 1 kaşık tereya ekleyip azcık kahveleşene kadar kavuruyosun. (tereyağ yanmasın diye geç koyuyoruz)
sonra da aynı pilav yapar gibi 1 e 2 su ekliyosun.
tüm suyunu çekiyo, vitamini tereyağı içinde kalıyo ve hiç hamur olmuyo, tadı da süper.
sonra ister soslu servis yap ister peynirli.
ben halka halka doğrayıp az galetaya bulayıp kızartıyorum. üzerine de sarımsaklı yoğurt ımm canım çekti
güneşşş 3-2-1 poğaçası yap annem çok basit içinde malzeme bile yok ve lezzetliii
erişte aşı gıbı yanı gusel olurrrr yannıs bısey dıkkatımı cektı sen pılavı 1 e 2 mı yaparsınn ben hep 1e 1 yaparım bazende 1 dn azcık daha fazla koyarım
güneşşş 3-2-1 poğaçası yap annem çok basit içinde malzeme bile yok ve lezzetliii
aslında ıspanaklı peynırlı cok gusel oluyor ama sen okula gonderecgın için cocukların sevdugu bısey yap
Kızlar ya dün kayınvalidem geldi gene karnımı sevdi babannesi kurban olsun ona die.
Benim hiç hoşuma gitmiyo böyle şeyler.Karnımın sevilmesi falan:26:
Gülmüyorum pek yüz vermiyorum öyle yapınca ama anlamıyo
Bide sürekli çok zayıfsın ye ye diyip duruyo dakkada bir kaç kere laf soktum hala aynı çocuk küçük kalmasın ye dio bana hep
bnde 1 e 2 yaparım .. juju..
laaa bu makarnayı bende denicem beeee
nobet bıttı 321 cıktıııı
albume foto ekledım kv supuruslerınııııı hihihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?