Kokoşş Hatunlar Kulübü

dedemiz bizi yemeğe götürdü,anneannemiz ve babamızla beraber...eve geldik,uzandım az...buraya bakayım dedim...geçmişi okuyorum...
az önce 2 kez garip bir sancı saplandı kasığıma...
giderek ağrılar,sancılar sıklaşacak sanırım...
sabah gelecekler şimdiden günaydınlar olsun hepinize...

sever misiniz sümbülü...ben bayılırım...
mis kokulu bir gün diliyorum

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

ahahha yok kızmıyom
sen memur gibiymişimm
ben ada kıza kızıyomm

aşkolsun bacım ya niye kızıyon bana ((
fırsat buldukça giriyorum...bak yarın da misafirim gelecek,eve geldiğim gibi hazırlık ederim...şimdi kendimi yorgun hissediyorum ondan kalkıp ta bir şey yapasım yok yarına bıraktım...
eee eve erken geldiğimde de hemen pc.yi açıp başına oturamıyorum ki...
bir gün yapsam diğer gün olmuyor...
sabah evi akşamdan kalma haliyle bırakıp çıkmış oluyoruz...girince eve de bir hale yola koymadan internet başına geçmek içime sinmiyor cnm benim...yoksa aklımdasınız vallah...
nedense bu aralarda hep bir şeyler çıkıyor...

amannnn öyle kızmıyormuşun yaw orasından burasından okursam bu yorgunlukla tabi doğru anlamam...
neysem seviyorum seni alya bacım...
sizleri de diğer bacılar...
siz yarın çene çalarken ben misafir ağırlıyor olacağım...
foto eklerim belki çekersem...

kızlar ilk telefonunuzun markası neydi?

vayyyy be cnm eski günlerimi yad ettirdin bana :))) ne günlerdi... yıl 1998 ünv. ilk yılım... o zamanlar da pahalı tlf... hele sim kart uffff bir de turkcell almak istersen makineye verdiğin kadar para veriyordun...
bizde orta halli olsun diye bu emektar tlf.u almıştık...sım kartım da telsim di...

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
okuldayım...bu saat dersim boş,oğluşumla kahvaltımızı yaparken teyzelerimize bakalım dedik...
sabah uyandım ki saat 06:40...benim 10 dk öncesinde evden çıkmam gerekirken ben yeni uyanıyorum...dedim kasmayayım nasıl olsa 2.saat dersim boş ilk saate de geç kaldım...
evde takılayım,rahat rahat hazırlanır çıkarım...misafirim gelecek dedim ya,salonu toparladım,kırlentlerin kılıflarını çıkardım mak.ye attım çalıştırdım,kuruyan çamaşırları topladım,katladım derken eşim uyandı...hadi dedi bizim servisle gel,minübüse bineceğin yere kadar bırakırız senide...
havada serin ya dedim iyi madem,makineyi durdurdum,giyindim çıktık...okula geldim,tabi ilk ders bitiminde :))) işte şimdi de boş olan saatimdeyim ve buradayım...

ada hayat sana güzell

bende 5te uyandımm kocemle cılveleştık sonra dizi sonra duş kahvaltı derkenn 6 bucukta cıktımevdenn işteyımm

Günaydın geleceklere

nerelerdesiniz kızlar 2 gündür müdürüm tüm işleri yaptırdı başka bişi kaldımı bilmiyorum .....

bugün üniv.ye gidiceğiz sunum için bana başarılar dileyin koca göbeğimle polonyalılara hava atıcam....

laci. elbise giydim. altına desenli beyaz çoraplar saçlar fönlü ama pek beğenmedim çünkü boyalar var bilyosunuz aşağılarda dipler siyah fön olsa da göstermiyo kendini...

güzel bir makyaj yaptım grili beyaz laciv. allık felan ruj kocam gözünü açtı sabah tip tip bakıo gelcekmiş dedim gel kapıdan alırlarmı bilmem kıskançlık krizi tuttu ..( hoşuma gitmedi değil)

Dün çok gerildim müdürle tartıştım bana 3 sayfa bir konu daha erdi bunuda araştır çevir dedi yumurta tavuğun totosuna gelince coşyo bu adam dedim: BEN TERCÜME BÜROSU DEĞİLİM YAPABİLDİĞİM BUDUR YORULDUM BÜTÜN GÜN GÖZLERİM AĞIRDI...

DİO NASIL LAF ÖYLE ... dedim yoruldum hamileyim doktorum dedi stres heyecan yasak...

tamam dio bunları yap felan başka bişi kalmadı ahh sağol dicektim karar verdim ben nisan bitsin kaçacam....

seminer 10:00 da başlıcak müdürü bekliom gelince hadi çıkalım der...

haaa bugün giydiğim lac. elbise koyduğum fotoda var görümce kaynana arkdaşı eşimin kafeye gelmişti bi akşam foto çekilmiştik 10 gün önceki halim kızlar son halime bakın fotoyaa görümcek nasıl sarılmış tüttüüüt maşallah şehzadenin gücünü görün....

koketcim kolay gelsin cnm ne diyimmmmm o müdürün de azcık insaflı olaymış ne olurdu...kocene de ohhh olsun kıskansın,çatlasın :)))

böcükkkkk ben gece seferini tercih ediyom yaw,akşam yorgunduk ikimizde 22:30 da uyuduk sonra gece 02:30 gibi uyandım,lavabo için...peşimden kocem de kalktı...bu defa ben uykumu almış bir halde olunca adama sardım tabiiii....o da gece yolcusu kalmasın istedi zaar ki bir paris yaptık geldik uyuduğumda saat 03:30 u geçiyordu...tabisi sabah ta geç kaldım işte...

NEKKKK

ALİŞAAA yı görürürüm belki bugün ararımm müsait olursa bende kaçarsam müdürün yanından giderim onun bölüme...

koketımmm başarılar cnmmbız sana güvenıyokkkkkkk

ada bende sabah zaten kalkıom dıye tercıh edıommm duş almak sabah ayılmamı kolaylaştırıyo

miroş nerde yinee fırında patlıcanı ve pattisi nasıl oldu acaba

çok gergin sinirli e agresif olduğum için yapmadım yapsaydım kötü olurdu kesin eşim ben görümcek kocası yemeği dışarda yedik bana da iyi oldu dün çok kötüydüm bebekte stress oldu karnım ağrıyıp durdu...

adam durdu durdu sanki gitcem die olmadık şeler çıkaryoo

gunaydın kızlarr nasılsınızz?
ben kotuyum dunden grıp halım vardı burnum akıyorduuu fena halde grıp oldum nedır bu boyle anlamadm bu senekı grıp halımn haddı hesabı yok agzmn ıcndede koca koca yaralr var hayr yenı gectı bır 5-6 yara ne ılac denedysem kar etmedı sınrsel mdr demr kan eksıklıgmdn mdrrr offyaaaa her neyse kullandıgm vıtamnde sanırm işe yaramıyor bıtmek uzere bugun arastrıp ıyı bır vıtamın daha deneyecegım bakalım .. işede mecburen geldım ıhale ıslemlerı vs var dosya yetstrcz pof yaa poff

koket basdarılar cnm stres yok hihih:)

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım, arkimin de sürekli ağzında yaralar çıkıyor o bi ilaç kullanıyo geçti ilk kez bi ilaç işime yaradı diyodu. bi öğrenim neymiş adı :26:

kokiş başarılar bebeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…