ahahha yok kızmıyom
sen memur gibiymişimm
ben ada kıza kızıyomm
kızlar ilk telefonunuzun markası neydi?
miroş nerde yineefırında patlıcanı ve pattisi nasıl oldu acaba
koketcim kolay gelsin cnm ne diyimmmmm o müdürün de azcık insaflı olaymış ne olurdu...kocene de ohhh olsun kıskansın,çatlasın :)))
böcükkkkk ben gece seferini tercih ediyom yaw,akşam yorgunduk ikimizde 22:30 da uyuduk sonra gece 02:30 gibi uyandım,lavabo için...peşimden kocem de kalktı...bu defa ben uykumu almış bir halde olunca adama sardım tabiiii....o da gece yolcusu kalmasın istedi zaar ki bir paris yaptık geldikuyuduğumda saat 03:30 u geçiyordu...tabisi sabah ta geç kaldım işte...
adam durdu durdu sanki gitcem die olmadık şeler çıkaryoo
ada hayat sana güzell
bende 5te uyandımm kocemle cılveleştık sonra dizi sonra duş kahvaltı derkenn 6 bucukta cıktımevdenn işteyımm
koketımmm başarılar cnmmbız sana güvenıyokkkkkkk
ada bende sabah zaten kalkıom dıye tercıh edıommm duş almak sabah ayılmamı kolaylaştırıyo
geçmiş olsun canım, arkimin de sürekli ağzında yaralar çıkıyor o bi ilaç kullanıyo geçti ilk kez bi ilaç işime yaradı diyodu. bi öğrenim neymiş adı :26:gunaydın kızlarr nasılsınızz?
ben kotuyum dunden grıp halım vardı burnum akıyorduuu fena halde grıp oldum nedır bu boyle anlamadm bu senekı grıp halımn haddı hesabı yok agzmn ıcndede koca koca yaralr var hayr yenı gectı bır 5-6 yara ne ılac denedysem kar etmedı sınrsel mdr demr kan eksıklıgmdn mdrrr offyaaaa her neyse kullandıgm vıtamnde sanırm işe yaramıyor bıtmek uzere bugun arastrıp ıyı bır vıtamın daha deneyecegım bakalım .. işede mecburen geldım ıhale ıslemlerı vs var dosya yetstrcz pof yaa poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?