napcan yahu ayakkbıı işinii ne kaldıkı surdaaa netten baksana aynı marka ayakkbıya
cok haklısın ama yıllrca ben dotr doktr gezdım yahuu bendmeı sorn vr onlrdamı demır kan eksıklıgı dedıler sınrsel dedılerrr yok ıltıhap akıyor dedılrr dişm için gıtcem temızlenmesı lazım onada yaralr ıyı olunca gel dedı doktr pof ya pof
canım bende de oluyordu teömizlettim ilac kullandım ıltahap kurutucu gıbı bısey dıscı verdı bı gargara ama cok değişik bir gargarayda ora fıx plus gıbı bıseydı adı ve ondan sonra kanamalrım yaralarım ıylestı bılyormusunn kucuk aft gıbı hep cıkardı bende beyaz beyaz
kızlar bu ödediğimiz faturaları kaç yıl saklamamız lazım yaa 3,5 senedir saklıyorum
canım bende de oluyordu teömizlettim ilac kullandım ıltahap kurutucu gıbı bısey dıscı verdı bı gargara ama cok değişik bir gargarayda ora fıx plus gıbı bıseydı adı ve ondan sonra kanamalrım yaralarım ıylestı bılyormusunn kucuk aft gıbı hep cıkardı bende beyaz beyaz
kızlar bu ödediğimiz faturaları kaç yıl saklamamız lazım yaa 3,5 senedir saklıyorum
elektrik,su,doğalgazz,telefon hepsini klasörde saklıyom ama klasör doldu lane faturası laaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bunu aratırymmm bakalım dıscıme sorym of ztn cocugu nasıl bırkp gıtcm ne ara gıtcm bılmıyorumda bakalım
haha ben atyrm copee evde yer yok beee
elektrik,su,doğalgazz,telefon hepsini klasörde saklıyom ama klasör doldu la
Günaydınlarr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Hava kapalı banada bi uyku bastırıyo yaaaa
bu akşam kına yarın mı düğünnnbnde uyku modundayım bugunde geç yatıcm..
Yarında.
Ahhh ahhh
alyam senı tacız eden bendımmmm
günaydın alyacımmm
la atıyonuzmuuu ya devlet baba derse bigün ödemedin die
günaydın alyacımmm
bu akşam kına yarın mı düğünnn
kız ne güseloynarsın bol bolll
ahahah kız bu senin nomu diyom yaaa
rehber getti yaaaaaaaa
kayıt yapam
sapıkımmm ne istiyon laaaaaaaa
kaç yıl saklamayı planlıyon bacımmmmmm devlet baba benım faturamı takıp edecegıne içeride ne moklar donuyo ona baksın
kaç yıl saklamayı planlıyon bacımmmmmm devlet baba benım faturamı takıp edecegıne içeride ne moklar donuyo ona baksın
günaydın alyacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?