gunaydın kızlarr nasılsınızz?
ben kotuyum dunden grıp halım vardı burnum akıyorduuu fena halde grıp oldum nedır bu boyle anlamadm bu senekı grıp halımn haddı hesabı yok agzmn ıcndede koca koca yaralr var hayr yenı gectı bır 5-6 yara ne ılac denedysem kar etmedı sınrsel mdr demr kan eksıklıgmdn mdrrr offyaaaa her neyse kullandıgm vıtamnde sanırm işe yaramıyor bıtmek uzere bugun arastrıp ıyı bır vıtamın daha deneyecegım bakalım .. işede mecburen geldım ıhale ıslemlerı vs var dosya yetstrcz pof yaa poff
geçmiş olsun canım, arkimin de sürekli ağzında yaralar çıkıyor o bi ilaç kullanıyo geçti ilk kez bi ilaç işime yaradı diyodu. bi öğrenim neymiş adı :26:
kokiş başarılar bebeyimmm
bir de "günaydıııın herkese" tabii, terbiyesiz ben direk yazmışım
gunaydın gızlarrrrrrrrrrrrrr
haaa bugün giydiğim lac. elbise koyduğum fotoda var görümce kaynana arkdaşı eşimin kafeye gelmişti bi akşam foto çekilmiştik 10 gün önceki halim kızlar son halime bakın fotoyaa görümcek nasıl sarılmış tüttüüüt maşallah şehzadenin gücünü görün....
saol cnm ogren bakalım umarım denemedıgım bır ılactırrr cunkuu bende bırsuru ılac denedım yıllrdr cıkr behcet olmadgm halde behcet tedavısı bıle gordummm kortızon aldın dusunnn
neyseee bakcz bır caresıne artkk
gunaydınn gızlr mujk
Günaydınlar kızlarrrr
Güneşcim çok geçmiş olsun cnm.Mürekkep iste eczaneden ağız yaralarına iyi gelebiliyo ama..
Koket başarılar cnmmm
geçmiş osssunnn bebeğim yawwww yoksa behçet hastalığı olmasın güneşimmmm
Günaydınlar kızlarrrr
Güneşcim çok geçmiş olsun cnm.Mürekkep iste eczaneden ağız yaralarına iyi gelebiliyo ama..
Koket başarılar cnmmm
günaydın kızlarr...
nasılsınız.. bakalım..... ben yorgunummm..
bir düğün bizi nasıl bu hale getirdi anlamadım valla
bugun kına gecesi var..
dun akşam avmye gittim.. ayakabı merkezinde.. çok güzel ayakabı beğendim aşık oldum ayakaba..
sonram 39 yok dedi...içim eridi.. stoklarda varsa getirtirim dedi..
aradı yokmş..
uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... kaldı ayakab böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
daha bulamadım
cnmmm ona da baktılr hatta cıkmadıgı halde ılaclrından kullandımm behcet ılaclarıı .. aslıda ıyı gıbı oldu o donem ama kortızon yanı zorda kalmdıkca bır daha almam herlde
murekkebıde denedım tatlımmm cıkss işe yaramı en son bı sprey almstm obırz ıyı geldı gıbı olmstu bıtms bugn alcm ama fırtına var dısarda acayıp yagmr ındrdı durmdn cıkamam ucarımm sahıle
ne finalı lennDizilerin tüm bölümlerini çekyonmu böcükkk
6 ay yok koca sezon finalide yapın son jübileni yapp haaaa
gecmıs olsun kuzummmmgunaydın kızlarr nasılsınızz?
ben kotuyum dunden grıp halım vardı burnum akıyorduuu fena halde grıp oldum nedır bu boyle anlamadm bu senekı grıp halımn haddı hesabı yok agzmn ıcndede koca koca yaralr var hayr yenı gectı bır 5-6 yara ne ılac denedysem kar etmedı sınrsel mdr demr kan eksıklıgmdn mdrrr offyaaaa her neyse kullandıgm vıtamnde sanırm işe yaramıyor bıtmek uzere bugun arastrıp ıyı bır vıtamın daha deneyecegım bakalım .. işede mecburen geldım ıhale ıslemlerı vs var dosya yetstrcz pof yaa poff
saol cnm müdür geldii ben kaçyorum yavaştan...
günaydın kızlarr...
bugun kına gecesi var..
dun akşam avmye gittim.. ayakabı merkezinde.. çok güzel ayakabı beğendim aşık oldum ayakaba..
aradı yokmş..
uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... kaldı ayakab böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
daha bulamadım
günaydın kızlarr...
bugun kına gecesi var..
aradı yokmş..
daha bulamadım
küçükken bende surmustummm ama gunesin bunun nedenını ogrenmesı lazım kı kalıcı bır tedavı görsün
ne finalı lenn
daha bılmem kaç yüzüncü bölumdeyıkk
gecmıs olsun kuzummmm
üzülme cnm başka alırsınnnn
anaaaaaaaa eeee ne etcn bacımmmmmm bende de genelde 35 olmassssss sınır olurum
napcan yahu ayakkbıı işinii ne kaldıkı surdaaa netten baksana aynı marka ayakkbıya
cok haklısın ama yıllrca ben dotr doktr gezdım yahuu bendmeı sorn vr onlrdamı demır kan eksıklıgı dedıler sınrsel dedılerrr yok ıltıhap akıyor dedılrr dişm için gıtcem temızlenmesı lazım onada yaralr ıyı olunca gel dedı doktr pof ya pof
ay o ayakabının 35 vardı burcu..
35 ve 38 başkada yoktu..
singirim bozuldu..
bugun son şansım... bulmm lazım...
:26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?