Kokoşş Hatunlar Kulübü

geçmiş osssunnn bebeğim yawwww yoksa behçet hastalığı olmasın güneşimmmm

geçmiş olsun canım, arkimin de sürekli ağzında yaralar çıkıyor o bi ilaç kullanıyo geçti ilk kez bi ilaç işime yaradı diyodu. bi öğrenim neymiş adı :26:

kokiş başarılar bebeyimmm

saol cnm ogren bakalım umarım denemedıgım bır ılactırrr cunkuu bende bırsuru ılac denedım yıllrdr cıkr behcet olmadgm halde behcet tedavısı bıle gordummm kortızon aldın dusunnn
neyseee bakcz bır caresıne artkk

bir de "günaydıııın herkese" tabii, terbiyesiz ben direk yazmışım

gunaydın gızlarrrrrrrrrrrrrr

gunaydınn gızlr mujk

başarılar bebeğimmmmmmmmmmmmmm

Günaydınlar kızlarrrr

Güneşcim
çok geçmiş olsun cnm.Mürekkep iste eczaneden ağız yaralarına iyi gelebiliyo ama..

Koket başarılar cnmmm

günaydın kızlarr...

nasılsınız.. bakalım..... ben yorgunummm..

bir düğün bizi nasıl bu hale getirdi anlamadım valla

bugun kına gecesi var..

dun akşam avmye gittim.. ayakabı merkezinde.. çok güzel ayakabı beğendim aşık oldum ayakaba..

sonram 39 yok dedi... içim eridi.. stoklarda varsa getirtirim dedi..

aradı yokmş..

uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... kaldı ayakab böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......

daha bulamadım

geçmiş osssunnn bebeğim yawwww yoksa behçet hastalığı olmasın güneşimmmm

cnmmm ona da baktılr hatta cıkmadıgı halde ılaclrından kullandımm behcet ılaclarıı .. aslıda ıyı gıbı oldu o donem ama kortızon yanı zorda kalmdıkca bır daha almam herlde

Günaydınlar kızlarrrr

Güneşcim
çok geçmiş olsun cnm.Mürekkep iste eczaneden ağız yaralarına iyi gelebiliyo ama..

Koket başarılar cnmmm

murekkebıde denedım tatlımmm cıkss işe yaramı en son bı sprey almstm obırz ıyı geldı gıbı olmstu bıtms bugn alcm ama fırtına var dısarda acayıp yagmr ındrdı durmdn cıkamam ucarımm sahıle

anaaaaaaaa eeee ne etcn bacımmmmmm bende de genelde 35 olmassssss sınır olurum

tuhhh yaaaaa dogru haklısın ben kullandıgını bılmıyordummm canımmm dışçıye bı gıt bakalımmm belkı onla alakalıdır

Dizilerin tüm bölümlerini çekyonmu böcükkk

6 ay yok koca sezon finalide yapın son jübileni yapp haaaa
ne finalı lenn
daha bılmem kaç yüzüncü bölumdeyıkk
gecmıs olsun kuzummmm
saol cnm müdür geldii ben kaçyorum yavaştan...

üzülme cnm başka alırsınnnn

napcan yahu ayakkbıı işinii ne kaldıkı surdaaa netten baksana aynı marka ayakkbıya

küçükken bende surmustummm ama gunesin bunun nedenını ogrenmesı lazım kı kalıcı bır tedavı görsün

cok haklısın ama yıllrca ben dotr doktr gezdım yahuu bendmeı sorn vr onlrdamı demır kan eksıklıgı dedıler sınrsel dedılerrr yok ıltıhap akıyor dedılrr dişm için gıtcem temızlenmesı lazım onada yaralr ıyı olunca gel dedı doktr pof ya pof

bebem netten vaktim yok.

bugun bu işi halletmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…