burcu burcuuu baak
bunu burda presle yapıorlar.....
Senın kırk fön burda saçıı fırça ile sarıp yaptıkları..
Bizim burda öleee
ama bunuda presle yapıorlar doğal su dalgası gibi..
Burda tam belli değil ama arkadan senın eklediğin gibi..
Eki Görüntüle 394772
kız burcu bunu burda presle yada maşa ile yapıorlar..
kırık fonu böle yapmıorlar.. ucuna hareketlilk veriorlar..
yanı bizim burda kırık fön anlayısı bu değil..
maşa yada presle yapılan bukle bunnar bacımmmm
bak koket eklemişti ya doğum gunu fotolarını..
ordaki gibi yapıorlar burda..
benm anlattığım model bunun salaş toplaması zaten..
adama ddim telefon teli gibi istemıorum sacımı dedim
hee işte aynı benim dediğim gibiii
koketde koymuştu resmini cıkss beğenmedim
ama burcu senin koydukların güzel işteee
ivett işte heryerde başkamıyapıyolar aceppkırık fön böyle değil burcum.
Maşa yada fırçayla yapılıyor. Bu resimdekiler.
Eşimde varsa kırık fön resmi ekleyim size.
Arkadaşımın nikahı ve yemeği vardı
saçıma maşa yaptırdım ama tam lüle istedim ve çok yakıştı bana.
Eşim yapmıyordu tam lüle.
TELEFON KABLOSU GİBİ DİYE KIZIYORDU.
DEDİM KARIŞMA BÖYLE İSTİYORUM.
YAPTI ÇOK HOŞ OLDU.
alyam dalgalı ve harektlı ayrı seyler bacımm dalgalı dısa ıce ucala dalaga verıyor sadece harektlı ise karısık dısa ıce
kırık fonde resımlerdekı modellerden. ben sadece yaşlı işi demene sasıdrdım okadarrr yanııı tabı oda senın gorusun bısey dıyemem
benimde gördüğüm fırçayla sara sara çekiyorlar.
Ama sarıp bırakmıyorlar.
Fönü çekiyor en son fırçayı sarıyor açarken döndüre döndüre açıyor.
Kırık fön dedikleri o ben 1-2 kere gördüm.
şimdi bende konuştum beli çok kötüymüş bugün öğleden sonra ve yarın için rapor alıp evde dinlenecek haftayı tamamalayıp bu ay sonu ayrılacakmış deli olmuş müdürüne...ama sesi kötü ve çok gergin...:18:
olabılır bacummm her kuafor farklı bısey der belkı adına bılemem sadece preslemı ypıyorlarrrr o modeliii
ivett işte heryerde başkamıyapıyolar acepp
kızz o anlamda demedim yaşlıı
senin koydukların çok güsel a
ama altta şöle koca bukleler oluyo ya
o iğnençç
misal dedim ya miroşda koymuştu beğenmemiştimmm
benim dediğim farklı bişiyyy anladınnnn
hoşgeldin cnmmselam kızlar ......
yi bizi yiiibrck takvımını yıyımmmsenınn
alyam dalgalı ve harektlı ayrı seyler bacımm dalgalı dısa ıce ucala dalaga verıyor sadece harektlı ise karısık dısa ıce
kırık fonde resımlerdekı modellerden. ben sadece yaşlı işi demene sasıdrdım okadarrr yanııı tabı oda senın gorusun bısey dıyemem
evet kuşşş bu presle oluyor burda sadece...
yada kalın maşa ile işte...
meloş kırık fön burda fırça ile dondure donrure doğru.. ama kat falan olmayanlarda saç uçta dalgalanıor sadece..
koketinn tdoğum gününde çekildiği resmin aynısını yapıorlar burda..
benmde hiç hoşuma gitmiorr....
yaaa burcumm anlaşamadık galibaa
yanlış telafuz etmişde olabilirim
zati öyle buklu bukle sevmem orta yaş dediğim oydu
hareketli seferimm anladın mııı
farklı olabılır tabıııı canımmmm herkesın elinin ayarıda bı olmuyor zatennn neysem bacımmmm sen gusel oldaaaa gerısı boss
Şimdi bende konuştum beli çok kötüymüş bugün öğleden sonra ve yarın için rapor alıp evde dinlenecek haftayı tamamalayıp bu ay sonu ayrılacakmış deli olmuş müdürüne...Ama sesi kötü ve çok gergin...:18:
meloş ben Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers yaptım bebikimNEK VE BÖCÜK size bişey sorduuuuuuuuuuuuuum.
tickerlarınızı nerden yaptınız?
keleboş hoşgeldin canım naber?
Böcük sen şu tickerını nerden yaptın?
Benimki ve sizdekiler görünmüyor bende.
Nek ve seninki görünüyor?
NEK VE BÖCÜK size bişey sorduuuuuuuuuuuuuum.
tickerlarınızı nerden yaptınız?
hello kızlar ancak gelebıldım ama belım totm koptu resmen ayakta calısanları sımdı daha ıyı anlıyorum ben kesın sureklı ayakta calısmazmısım ofyaa neysee dosyamız gıttı ınsss alırız işi dua edın bakem hepınızzz:):) hamişlerler sızde edunn:))::)
neyse benı sornlr ozledım nan sızlerı hepucugunuzuuu brck sorunmu var ksıa ozt gecmeye calstım ama anlayamdm tam umarım sorun yoktur...
gelelımm sucuk parıs işine ulen ben kocem yımırta yedıgı zamn sucuk yedıgı zmn yanınaa yanasmam yımırta yememmm sucukta ayda yılda bır yerım ztn yedıgım gunde mıdem pert bana baska yemek tuyosu verın hihihih bende gecerlı olmaz sucuk ve parıs sanmıyuorumm..
heh smdıde kırık fon olayına aslnda herks aynı seydn bahsedıyor gıbı geldı bana tam anlayamdm bıara kırk fon bende yaptıryrdumm.. fırcayla sararrak yapıp acıyrlr falan bende sevıyorum. burucnunn ekledıklerı daha dogal gorun umlulerı gıbı geldı bana bende cok sevıyorum ama burucunn ekledıgı fotor gıbı yaptrrsam sacım cabuk ınıyorrr ınce tellı dıye sanırm ama daha sık yaptrrsam aynen ole dogallasmasını beklıyorum hehehe anlatabıldımmı karısıkk cumle oldu amaaaa neyse anladınız siz onii
esma dununn fotolrını beklıyorum cnm
hello kızlar ancak gelebıldım ama belım totm koptu resmen ayakta calısanları sımdı daha ıyı anlıyorum ben kesın sureklı ayakta calısmazmısım ofyaa neysee dosyamız gıttı ınsss alırız işi dua edın bakem hepınızzz:):) hamişlerler sızde edunn:))::)
neyse benı sornlr ozledım nan sızlerı hepucugunuzuuu brck sorunmu var ksıa ozt gecmeye calstım ama anlayamdm tam umarım sorun yoktur...
gelelımm sucuk parıs işine ulen ben kocem yımırta yedıgı zamn sucuk yedıgı zmn yanınaa yanasmam yımırta yememmm sucukta ayda yılda bır yerım ztn yedıgım gunde mıdem pert bana baska yemek tuyosu verın hihihih bende gecerlı olmaz sucuk ve parıs sanmıyuorumm..
heh smdıde kırık fon olayına aslnda herks aynı seydn bahsedıyor gıbı geldı bana tam anlayamdm bıara kırk fon bende yaptıryrdumm.. fırcayla sararrak yapıp acıyrlr falan bende sevıyorum. burucnunn ekledıklerı daha dogal gorun umlulerı gıbı geldı bana bende cok sevıyorum ama burucunn ekledıgı fotor gıbı yaptrrsam sacım cabuk ınıyorrr ınce tellı dıye sanırm ama daha sık yaptrrsam aynen ole dogallasmasını beklıyorum hehehe anlatabıldımmı karısıkk cumle oldu amaaaa neyse anladınız siz onii
esma dununn fotolrını beklıyorum cnm
belim çok ağrıyor stresten ofiste hüngür hüngür ağlıyorum
kızlar ben uzicam yavaş yavaş uzayım eve gidicem..
eşyalrı hazırlarım duş alır kuaföre geçerim
hepinizi öpenziiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?