Kokoşş Hatunlar Kulübü

benimde gördüğüm fırçayla sara sara çekiyorlar.
Ama sarıp bırakmıyorlar.
Fönü çekiyor en son fırçayı sarıyor açarken döndüre döndüre açıyor.
Kırık fön dedikleri o ben 1-2 kere gördüm.

ivett işte heryerde başkamıyapıyolar acepp

kızz o anlamda demedim yaşlıı
senin koydukların çok güsel a
ama altta şöle koca bukleler oluyo ya
o iğnençç
misal dedim ya miroşda koymuştu beğenmemiştimmm

benim dediğim farklı bişiyyy anladınnnn

evey bdende aynı seyı dıyorum ınce veya orta fıcayla dalgayı nasıl ıstedıgıne bağlııı sara sara cekiyorlaraşağıya dogruuu ben sık yaptırıyorum ertseı gunn daha bı gusel oluyor bozuk sevıyorum ben cunku

kıyamam ya resmen eziyet etmiş müdürü.

olabılır bacummm her kuafor farklı bısey der belkı adına bılemem sadece preslemı ypıyorlarrrr o modeliii

evet kuşşş bu presle oluyor burda sadece...

yada kalın maşa ile işte...

meloş kırık fön burda fırça ile dondure donrure doğru.. ama kat falan olmayanlarda saç uçta dalgalanıor sadece..

koketinn tdoğum gününde çekildiği resmin aynısını yapıorlar burda..

benmde hiç hoşuma gitmiorr....

ben anladım zatenn farklı seylerden bahsedıyoruzzzzz cunku sen buna yaşlı dmezsınnnn emınımmm

yaaa burcumm anlaşamadık galibaa
yanlış telafuz etmişde olabilirim
zati öyle buklu bukle sevmem orta yaş dediğim oydu
hareketli seferimm anladın mııı

farklı olabılır tabıııı canımmmm herkesın elinin ayarıda bı olmuyor zatennn neysem bacımmmm sen gusel oldaaaa gerısı boss

NEK VE BÖCÜK size bişey sorduuuuuuuuuuuuuum.

tickerlarınızı nerden yaptınız?

farklı olabılır tabıııı canımmmm herkesın elinin ayarıda bı olmuyor zatennn neysem bacımmmm sen gusel oldaaaa gerısı boss

korkuyom laa..

çok güzel olmam lazım..

bakalım... umarım değer okadr masrafa..

dua edin bana.. rezil olmayım

hello kızlar ancak gelebıldım ama belım totm koptu resmen ayakta calısanları sımdı daha ıyı anlıyorum ben kesın sureklı ayakta calısmazmısım ofyaa neysee dosyamız gıttı ınsss alırız işi dua edın bakem hepınızzz:):) hamişlerler sızde edunn:))::)

neyse benı sornlr ozledım nan sızlerı hepucugunuzuuu brck sorunmu var ksıa ozt gecmeye calstım ama anlayamdm tam umarım sorun yoktur...

gelelımm sucuk parıs işine ulen ben kocem yımırta yedıgı zamn sucuk yedıgı zmn yanınaa yanasmam yımırta yememmm sucukta ayda yılda bır yerım ztn yedıgım gunde mıdem pert bana baska yemek tuyosu verın hihihih bende gecerlı olmaz sucuk ve parıs sanmıyuorumm..

heh smdıde kırık fon olayına aslnda herks aynı seydn bahsedıyor gıbı geldı bana tam anlayamdm bıara kırk fon bende yaptıryrdumm.. fırcayla sararrak yapıp acıyrlr falan bende sevıyorum. burucnunn ekledıklerı daha dogal gorun umlulerı gıbı geldı bana bende cok sevıyorum ama burucunn ekledıgı fotor gıbı yaptrrsam sacım cabuk ınıyorrr ınce tellı dıye sanırm ama daha sık yaptrrsam aynen ole dogallasmasını beklıyorum hehehe anlatabıldımmı karısıkk cumle oldu amaaaa neyse anladınız siz onii

esma dununn fotolrını beklıyorum cnm

cnm eklicem.. fotoları faceya atcaklar.. atar atmaz eklerim..

Saç için değil hiç anlamam ama afrodizyak besinler için somon balığı tavsiye edebilirim öylee derler...Zaten ben hiç duymamıştım bu azgun karulara kadar sucuğun afrodizyak etkisi olduğunu..Grilde kızarmış dometsli biberli sucuk yiyince herkes pariste enterasan...

kızlar ben uzicam yavaş yavaş uzayım eve gidicem..

eşyalrı hazırlarım duş alır kuaföre geçerim

hepinizi öpenziiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…