ben anladım zatenn farklı seylerden bahsedıyoruzzzzz cunku sen buna yaşlı dmezsınnnn emınımmm
Saç için değil hiç anlamam ama afrodizyak besinler için somon balığı tavsiye edebilirim öylee derler...Zaten ben hiç duymamıştım bu azgun karulara kadar sucuğun afrodizyak etkisi olduğunu..Grilde kızarmış dometsli biberli sucukyiyince herkes pariste enterasan...
Güneş hoşgeldin annemm bekliyorum bakalım sonuçlarım elime geldide anlayamadım cnm henüzz
güneşimmmm keloboşş hoşgeldiniz yafrularrrr
Güneş hoşgeldin annemm bekliyorum bakalım sonuçlarım elime geldide anlayamadım cnm henüzz
korkuyom laa..
çok güzel olmam lazım..
bakalım... umarım değer okadr masrafa..
dua edin bana.. rezil olmayım
Kız senin doktor devletteyse antepte ölen doktor için greve gitti doktorlar sadece aciller açık ha ona göre..Bekleme bugün..
tanımış beni bucummm
hatırlattın çok üzüldüm o dra yaaaaaaa daha 30 yaşında karısı 4 alık gebee
ne cahil toplumuz yaaaa kahretsinnn
tanırım tabeeeeee alya karusnun burcusuyum ben
estağfrllh cnmmDede seksen yaşında kanser dedemi öldürdün diye gelip karısı hamile gencecik doktoru bıcaklamış..Hikayeyi neresinden tutarsan tut mantıksız kesin haplanıyordu psikopat..Bende etkilendim yaa kusura bakma hatırlattım..
Teyzeleriiiiii sonuçlarımız güzelmiş bi sorun yokmuş çok şükürrrr
tanıdığım aradı az önce....
Kız senin doktor devletteyse antepte ölen doktor için greve gitti doktorlar sadece aciller açık ha ona göre..Bekleme bugün..
gözün aydın brck.
Yemeğe gidip geldim ama aç kaldım.
Bezelye vardı beğenmedim tuhaftı lezzetli değildi.
Kuskus yedim 4-5 kaşık.
Yoğurt ve elma vardı.
Sebze yemeklerini dışarda pek yiyemiyorum.
Kendi yaptığın yemeğin lezzetini arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?