Teyzeleriiiiii sonuçlarımız güzelmiş bi sorun yokmuş çok şükürrrr
tanıdığım aradı az önce....
ben gedım kımse yokkk gunes kaçma dımedım laaaa
aaaa ben de öyleyim meloşş
kıssss
sebze yemeklerini başkasındada (çok fazla tanımadığım)dışardada pek yemem
ne konusıymuş oo amin meloşşkızlar bir konu okudum hay okumaz olaydım.
Içim sıkıldı daraldım nefesim kesildi sanki.
Allahım evlatlarımızı terbiyeli allah korkusu bilir yetiştirsin.
Bu devirde evlat yetiştirmek çok zor.
özellikle kız çocuklarını.
Rabbim şaşırtmasın çok bunaldım.
kaynanamı aradım.test sonucunu söylemeye sürekli soruyo sorun yokmuş demi,kilosu iyimi?bebek ona kilosuz geliyo heralde.sürekli soruyo bi insan aynı şeyi
dedimki anne sürekli soruyosun,neden hep soruyosun
bi sen endişeleniyosun doktor iyi dio daha neyi soruyosun sürekli dedim.güldü.ne bilim dio.1 kilo olacak değil dedim.bişi varda ben sölemiyomuşum gibi geliyomuş ona.
biliyorum dio kan pırtısından oluşuyomuş daha o dio.e dedim biliyosan neden sürekli aynı şeyi soruyosun.deli oldum ya
kızlar bir konu okudum hay okumaz olaydım.
Içim sıkıldı daraldım nefesim kesildi sanki.
Allahım evlatlarımızı terbiyeli allah korkusu bilir yetiştirsin.
Bu devirde evlat yetiştirmek çok zor.
özellikle kız çocuklarını.
Rabbim şaşırtmasın çok bunaldım.
kaynanamı aradım.test sonucunu söylemeye sürekli soruyo sorun yokmuş demi,kilosu iyimi?bebek ona kilosuz geliyo heralde.sürekli soruyo bi insan aynı şeyi
dedimki anne sürekli soruyosun,neden hep soruyosun bi sen endişeleniyosun doktor iyi dio daha neyi soruyosun sürekli dedim.güldü.ne bilim dio.1 kilo olacak değil dedim.bişi varda ben sölemiyomuşum gibi geliyomuş ona.
biliyorum dio kan pırtısından oluşuyomuş daha o dio.e dedim biliyosan neden sürekli aynı şeyi soruyosun.deli oldum ya
Büyük bi dert değil ama moralim bozuldu kızlar şimdiden böyle laf ederse çocuk doğuncada bakamadığımı ima eder.bakamıyosun besleyemiyosun demek istiyo demekkikiloda almadım ya sürekli dio ye ye ye.sinirlerim bozuldu.tersledim ama baya sert söledim anlamıştır.güldü ama
kız brck bu kaygananın psikolojisi bozukmu hem kendi deyip hem gülüyoo
deseydin stres stres stressss nasıl kilo alsın bebem allam yaaaaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...daki-kardesimin-yaptigi-cok-buyuk-yanlis.html
KONU BU KIZLAR!
SMOKER BU SANIRIM DEDİĞİN.
Eki Görüntüle 394946
Bunu almak istiyorum ama 55 lira yaaavv...Kendim yapabilirmiyim ki tüllerle felan yazık dimi bu paraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?