Kokoşş Hatunlar Kulübü

sağolun kokoş teyzeleriiii

bizimde şakşuka ve pirinç pilavı vardı ne alaka yanii bide süzme mercimek spangle gene aç kaldımm..
şakşukadan tattım keşke tatmasaydım mafedecek beni..
damağımda yara acaip acıyor..

Son düzenleme:
aaaa ben de öyleyim meloşş
kıssss
sebze yemeklerini başkasındada (çok fazla tanımadığım)dışardada pek yemem

özellikle ıspanak, yeşil mercimek, bezelye, karnabahar gibi sebzeleri iş yerinde yemiyorum.
Başkasında da pek yemem.

kızlar bir konu okudum hay okumaz olaydım.
Içim sıkıldı daraldım nefesim kesildi sanki.
Allahım evlatlarımızı terbiyeli allah korkusu bilir yetiştirsin.
Bu devirde evlat yetiştirmek çok zor.
özellikle kız çocuklarını.
Rabbim şaşırtmasın çok bunaldım.

kaynanamı aradım.test sonucunu söylemeye sürekli soruyo sorun yokmuş demi,kilosu iyimi?bebek ona kilosuz geliyo heralde.sürekli soruyo bi insan aynı şeyi
dedimki anne sürekli soruyosun,neden hep soruyosun bi sen endişeleniyosun doktor iyi dio daha neyi soruyosun sürekli dedim.güldü.ne bilim dio.1 kilo olacak değil dedim.bişi varda ben sölemiyomuşum gibi geliyomuş ona.
biliyorum dio kan pırtısından oluşuyomuş daha o dio.e dedim biliyosan neden sürekli aynı şeyi soruyosun.deli oldum ya

Son düzenleme:
ne konusıymuş oo amin meloşş
bende çok endişeliyim bu konuda yaaaaa

felaket tellakçısımı ne töbeeeeeeeee

Ablası kızın faceinde yazışmaları okumuş onu diyon dimi?

Gözünaydın testler temiz çıkmış..Kaç kiloymuş diye sorduğunda 2.5 kilo olmuş diye sallasana zayıfmış ama sağlıklıymış dersin 2.5 okka...

Büyük bi dert değil ama moralim bozuldu kızlar şimdiden böyle laf ederse çocuk doğuncada bakamadığımı ima eder.bakamıyosun besleyemiyosun demek istiyo demekkikiloda almadım ya sürekli dio ye ye ye.sinirlerim bozuldu.tersledim ama baya sert söledim anlamıştır.güldü ama

BURCUU GUZUMMM geldımmmm sonnda kafam rahtladı dosya gıttıı bakalım :):)

alya asgum huhuuu

brck gozun aydın cnm yaaaa bak bosuna stres yaptın dedım sanaaa

su konu ne kızlar bende merak ettımmm okucammmm yollın gelsın

kız brck bu kaygananın psikolojisi bozukmu hem kendi deyip hem gülüyoo
deseysdin stres stres stressss nasıl kilo alsın bebem allam yaaaaaaaaaa

kız brck bu kaygananın psikolojisi bozukmu hem kendi deyip hem gülüyoo
deseydin stres stres stressss nasıl kilo alsın bebem allam yaaaaaaaaaa

ya aslında çok iyi biri biz çokta iyi anlaşırdık bu olaylar olmadan önce..genede anlaşıyoruz.
psikolojisi bozuldu biraz tabi olanlardan ötürü..
ben kendimede karıştırtmam zaten..mesafemi koruyorum ama ne dese bana batıyo sanki bu aralar.
sürekli bebek sağlıklı yanii dimi die sorması benim sinirlerimi hoplatıyo.bi insan bişeyi bi kere sorar.
4 aylık daha 1 kilo olcak değil anne dedim.

Bunu almak istiyorum ama 55 lira yaaavv...Kendim yapabilirmiyim ki tüllerle felan yazık dimi bu paraya...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 394946
Bunu almak istiyorum ama 55 lira yaaavv...Kendim yapabilirmiyim ki tüllerle felan yazık dimi bu paraya...

smokee tatlım bizimki de dün geldi
kızkardeşimin kızı 1 yaşına giriyor onun için yaptırdım
benimkızada sipariş ettim beraberce giysinler diye bekle fotolarını ekleyim
bizde o paraya yaptırdık
sende 1 yaş oğumgünüsü olunca yaptırırsı acele etme

bengisu tütü

azra mina tütü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…