- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
Canım yasaklamadı ama ben azgun sayılabilecek bir karu iken hamilelikde sıfır libidolu bir hale geldim..Eşimde anlayış gösterdi çok sıkıştırmadı harbiden daralıyordum ben..Eee Şimdi göbek ortada adam napsın bu göbek kime çekici gelir...
Hem birde biz 5 sene flört ettik 4 senedir evliyiz bu ara bize iyi bir mola oldu..
hayat size güzel valla
bız köleyız zatennn
Seninkine benzer şirketlerde çalıştım çok zamanında..Adam kıçımızı sildiğimiz tualet kağıdının hesabını sorardı çok gidiyor diye.Bende eşimde çok eziyet çektik Oo zaman sevgilimdi sabah traş olur çıkardı akşam kurt adam gibi stresten sakalı uzamış gelirdi.... kız zaten memur olmayı öyle kafaya taktım ben...
Yaa resmi silemiyom kabak gibi kaldı benim göbüş orda mesaj düzenleme paneli nereye gitmiş bilmem...Napcam ben yavv..Alıntı etmen felan diye hava yaptım bide..:18:
Bende memurus familyasındanım eşimde o sebeble boş zaman çok bizde.Çiziyoz yazıyoz felan...
ALLLLYAAA yükleyemedin mi daha bir seni görmedim ben yaa çatlıcam ....
Alya göbüş paris maris oyaladım milleti bak bu saate kadar yükleyeceksen yükle..
Gıcık oluyon demi???
smoker kızının adı ne olacak hiç sormadım ben cnm sanırım
burcu ben gelıyorum sen gıdyon beeebemmm nırdesın
Alya göbüş paris maris oyaladım milleti bak bu saate kadar yükleyeceksen yükle..
Gıcık oluyon demi???
uff hepsi çok günün moda isimleri, trend isimler..Hala karar veremedik biliyomusun ya Alara, Çağla , Tuana, Azra, Ela bunlar istek sırasına göre..Ama hiç biri kesin değil...Üff kafam karışıkbu konuda..Ama en ağır basan ALARA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?