Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet bizede çok iyi olmuştu şimdide ela uyanmadan parise gidelim die atraksiyonlu oluyo tabiri caizse yalap şalaaap

hayat size güzel valla
bız köleyız zatennn

Seninkine benzer şirketlerde çalıştım çok zamanında..Adam kıçımızı sildiğimiz tualet kağıdının hesabını sorardı çok gidiyor diye.Bende eşimde çok eziyet çektik Oo zaman sevgilimdi sabah traş olur çıkardı akşam kurt adam gibi stresten sakalı uzamış gelirdi.... kız zaten memur olmayı öyle kafaya taktım ben...

ay çok güldüm hihihih:)

bi benim eşim 9 da geliyo sanıyodum bende:26:

Alya göbüş paris maris oyaladım milleti bak bu saate kadar yükleyeceksen yükle..
Gıcık oluyon demi???

bak nan doğurmadan çatlama ama bunu yok say çikinim burda yanee yorgun makyaj silinmiş vssss

smoker kızının adı ne olacak hiç sormadım ben cnm sanırım

Hala karar veremedik biliyomusun ya Alara, Çağla , Tuana, Azra, Ela bunlar istek sırasına göre..Ama hiç biri kesin değil...Üff kafam karışıkbu konuda..Ama en ağır basan ALARA..

bakın laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sonra vıdı vıdı etmennnn

Hala karar veremedik biliyomusun ya Alara, Çağla , Tuana, Azra, Ela bunlar istek sırasına göre..Ama hiç biri kesin değil...Üff kafam karışıkbu konuda..Ama en ağır basan ALARA..
uff hepsi çok günün moda isimleri, trend isimler..
ve çevrede okadar çok alaralar, tuanalar var ki.
içlerinden Çağlayı beğendim en çok

kızlarrr ben kaçar hepinizi öpüyorum leeeennnnn bol bol parise gidiin anaaacımmben gidimiyom siz gidiinnnnnnnnn

alya o küpeler ne öle len genede kkoşsun ama o saate o küpe eksık değilben takamım öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…