Paris yapmıyolar resim yapıyolar
o konu bana yalan gibi geldi..Ablası kızın faceinde yazışmaları okumuş onu diyon dimi?
smoker
len kocenın işi gücü yk mu sonra nasıl cıkıoo rsımler
Kızım 5.30 da eve geliyoz paris yok sizin gibi bize ne yapalım haftada 2 gün tatil bizde uğraşıyok böyle..Islak mendille çıkıyor ama çok daa güsel çalışmalarımız var inanın bu sıradan bişi..Sergimize bekleriz..
Kızım 5.30 da eve geliyoz paris yok sizin gibi bize ne yapalım haftada 2 gün tatil bizde uğraşıyok böyle..Islak mendille çıkıyor ama çok daa güsel çalışmalarımız var inanın bu sıradan bişi..Sergimize bekleriz..
Brck ...Hatırlamıyorum gıdıklanmadım herhalde...Eşim çok iyi karakalem portre yapar....
Alya hanım alya hanım androbilmemneli telefonla wetşup wötşop yapıyon milleti pares için organize ediyon telinden ama foto yükleyemiyon...
Yürü giit..
smoker çok tatlı yaaaa
kız nasıl siliyosun bunu
size aklıma gelmişken bi olay anlatıyıım
kaynanam kaynatam uyurken ayak parmaklarına kırmızı oje sürmüş
adamda o gece fenalaşmış kalp krizi geçirmiş apar topar hastaneye götürmüşler
dr kaynatamın ayaklarına bakıyomuş kaynatama bakıyomuş allah allahh
dağ gibi adam cık cık cık diyomuş tabi kaynatam kendine gelince direk ayaklarına bakıyo
noldu tırmaklarıma diyo kaynanam tabi korkudan bişey yok diyo kaynatam geri uyyo
kaynanam koşa koşa dr gidiyoo ben böle böle yaptım dr bey nolur onu uyutunda bende ojeleri siliyim diyo
çaktırmadan siliyo ama tabii malum kırmızı ojeee öle hemen geçmiyoo kaynatam çok kızıyoo kaynanama ama hala espiri konusu olur kırmızı oje sürerkenn
Yaa resmi silemiyom kabak gibi kaldı benim göbüş orda mesaj düzenleme paneli nereye gitmiş bilmem...Napcam ben yavv..Alıntı etmen felan diye hava yaptım bide..:18:
Bende memurus familyasındanım eşimde o sebeble boş zaman çok bizde.Çiziyoz yazıyoz felan...
ALLLLYAAA yükleyemedin mi daha bir seni görmedim ben yaa çatlıcam ....
bende hamileyken yasaklamıştı dr sonra doğum yaptım allaaam kanamam bitmek bilmedi tam 65 gün dile kolay azın sıcağında tam bitti regl oldum bizim adamla parise gitmemiz 1 yılı buldu ben çok zorlanmıştım ilk gün bilem bu kadan zor olmamıştı hiç parise gitmemiş gibiydim haaaa deki 1 yılın patlamasını yaşadınmı cıksss kızım müsade etmedi tuvalete bile gidemiyodum sürekli ağlıyodu bak eğer dr yasaklamadıysa yap anacımm bu günleri arar olursunnn
smoker ne şanslısın maşallah.
Eşimin eve erken gelemsi hep hayalim.
Efsun
ay ben senin yazı stilini felan çok sevdiğim bi arkadaşıma benztiyorum, (başka bi forumdan) nasıl nostalji yaşıyorum burda şimdi görüşmyoruz çinkim kendisiylen.. ah ahBrck ...Hatırlamıyorum gıdıklanmadım herhalde...Eşim çok iyi karakalem portre yapar....
Alya hanım alya hanım androbilmemneli telefonla wetşup wötşop yapıyon milleti pares için organize ediyon telinden ama foto yükleyemiyon...
Yürü giit..
Yaa resmi silemiyom kabak gibi kaldı benim göbüş orda mesaj düzenleme paneli nereye gitmiş bilmem...Napcam ben yavv..Alıntı etmen felan diye hava yaptım bide..:18:
Bende memurus familyasındanım eşimde o sebeble boş zaman çok bizde.Çiziyoz yazıyoz felan...
ALLLLYAAA yükleyemedin mi daha bir seni görmedim ben yaa çatlıcam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?