Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kız bunlar değer ama üstü ayrı altı tütü felan bu badinin totosunda sadece ...
Ay evet birinci doğum gününe yapayım inşallah bende çok ciciş ya saç bandıda var mş..

Son düzenleme:
Kız bunlar değer ama üstü ayrı altı tütü felan bu badinin totosunda sadece ...
Ay evet birinci doğum gününe yapayım inşallah bende çok ciciş ya saç bandıda var mı?

var cnm badinin üstündekiler saç bantlarıı

ben düngece saat 1:30 taktım bandı pek kokoş
o çirkin halimle kocam foto çekti pijamalarım falan başımda bantt yeni telimde ilk resimlerim yüklesemmi ama çok çirkinimmmm

bide ha badinin üstünde ha etek aynı eziyet cnm

Son düzenleme:

Yükle be...Aman ne çikinmişsin derim sende sonra al sana güzel foto der başka yüklersin muabbet olur tüm fotolarını göreriz ...Yüklede görek sen çikin görmemişsin dur bir çirkin yüklüyüm de gör..

Son düzenleme:
smoker tatlım seninkisi çok basit geldi bana değmez o paraya...
bi albenisi yok..
ama alyanınki altlı üstlü daha farklı

cok sırın ya arkadasımda yapıyor bunlrdn ama o nekadara yapıyor bılmıyorum dahaaa uygundu ama sormak lazımmm

alya ekle delrtme benııı

nan yardım edin bilgisayara taktım kabloyu teli görmiyo
offffffffff yaww bu teknoloji ne gıcıkkkk

napicimmmmmmmmmm

smoker maşallah yaaa koca göbek seniii
kim yaptı kız onu

Eşim yaptı daha güzelleri de var bıyıklı adam dişlek kız felan ama bu vardı işdeki pc de...Yapım esnasında kız delirtti babasını bir ordan itiyo bir bundan öldük gülmekten..Göbek harbi kocaman ama bu fotoda daha damı kocaman çıkmış ne?

eşin göbiş üzerinde yapılan çalışmaları seviyo heralde ressam edasyla yapmış:)))
güzelde yapmış hatunu
kız gıdıklanmıyomusun ben yaptıramam sanırım:)

Brck ...Hatırlamıyorum gıdıklanmadım herhalde...Eşim çok iyi karakalem portre yapar....
Alya hanım alya hanım androbilmemneli telefonla wetşup wötşop yapıyon milleti pares için organize ediyon telinden ama foto yükleyemiyon...
Yürü giit..

smoker cıdden o senmısınn haha supper olmuss yaaa :):)

alya asgum dedımı yap kabloyu salla resmı maılle yolla kendı maılıneee ole yuklee bılgısyra hihihi büssürü foto ısterem

smoker cıdden o senmısınn haha supper olmuss yaaa :):)

alya asgum dedımı yap kabloyu salla resmı maılle yolla kendı maılıneee ole yuklee bılgısyra hihihi büssürü foto ısterem

Evet benim o....:119:
Kesinlikle çok foto istiyoruz çoook hemde..

smoker çok tatlı olmuş canım.

Ayyyyyyyyyy daraldım konu nereler gitti yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…