- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yok annem işte yan yatıyorum gecede yüz üstü dönmüş oluyorum.bebeğe zararlı aslında ama duramıyorum demekki alıştığım için
yastığı alıcan elinin altına yüzüstü yatacan kafanıda sola koyucan ohhhh
eşime çok güldüm gene yaa..sarılıyo ya bana kafamın altına kolunu koyuyo dio hayatım bu kolum fazla galiba nereye koyucamı bilemiyorum
acan belli oldu
ay böcüküm eklim
naadar kötü dimmi, dikişleri felan
değişcem ben bunu :/
Eki Görüntüle 396021 Eki Görüntüle 396022
hehe kalmasn yaf
bende pek özledim valla bi doğsun hemen yatcam göbüş üstüne
yakında böyle yatamazsn tepinir
ben kaçtım güzellerr kendinize cici bakıınn Allh'a emanet oluunn
güle güle casperim yine gel tatlımmm
size bı fikir sorcam belkı cok erken ama soram yaa sız akılı garularsınız
hem herkes cumada ıken raahat yazarımm
okumayan kalmasınnn
şimdık ben kocem gıdınce 1 2 ay daha burda kalıp anamların oryaa taşıncam ya yarı ınsan dıo bı depo tut eşyalarını oraya koy
yazık günah tek kalcen 500 tl en az kira
kira vermezsın daha kısa sürede ev alıp yenı modellerden evınıze göre eşya alırsınız dıyolar
aslında bunu ılk dıyenlerden bırıde eşim
satak yada bı depoaya koyalım eşyaları sonra sende çalışcan annenlerın evınde kalırsın daha kısa sürede ev alırz
düşünün 2 ayda 1000 tl kira ödemek gerekırse
benımde kafam cok karıştı rahat edmem dıyım ama benım için tutcemm ev dayımın 500 tl ımış ındırım yapmıoo
3+1
daha uyguna bulamam cunku eşyalarım tam oraya göre
şuankı evımde 3+1 olduğundan
napsam ben yaa
bende başkasının yanında rahat edemem dıom ama yanımda kalan olmazsa anamların ordada korkarımda:18:bılemedım
Yemin ederim hiç işim yokmuş gibi akşam oturdum bunu düşündüm hesap ettim sen nasıl olsa annenlende kalacan boş yere masraf etm.Ya sat ya depoya at..
okumayan kalmasınnn
şimdık ben kocem gıdınce 1 2 ay daha burda kalıp anamların oryaa taşıncam ya yarı ınsan dıo bı depo tut eşyalarını oraya koy
kira vermezsın daha kısa sürede ev alıp yenı modellerden evınıze göre eşya alırsınız dıyolar
Aslında bunu ılk dıyenlerden bırıde eşim
satak yada bı depoaya koyalım eşyaları sonra sende çalışcan annenlerın evınde kalırsın daha kısa sürede ev alırz
benımde kafam cok karıştı rahat edmem dıyım ama benım için tutcemm ev dayımın 500 tl ımış ındırım yapmıoo
3+1
napsam ben yaa
bende başkasının yanında rahat edemem dıom ama yanımda kalan olmazsa anamların ordada korkarımda:18:bılemedım
şimdi şöyleki
doğru aslında her ay 500 kira yazık
ama şu depo işide zor mahvoluyo eşyalarrr
tabi eşya alırık ev alınca dersen
ama o an evdeki hesap çarşıyo uymuyo
suda var siz her ay 500 verceniz kiranın yarısını kenara koysanız alırsınız yeni eşyalarrr
o zaman mantıklı bu geliyo bana depoya koymak
len bu topige az takılıyım ben 2 3 haftada rüyalarıma ve sosyal hayatıma sızdınız..
böcük zaten senin için en mantıklısı o annem...
tek başına neden kira veriyosunki 500
dayında çok gaddarmış nan.
sana 3+1 çok zaten
1+1 bile yeter len:)
ayy ağlıycemm hee
kararsızlıktann
eşyalarımı sataamm depoyaa koysamm çürür
ne etcem benn
ceyızımındende ayrılamam ama kirada 500tl
Eşya almak kolay ztaen dıom beyaz alcem herseyıı yenı evım olsun yenı eşyam olsun dıomm
eve göre olsun dıom dekorları falan ama
bunu gerceklestrmektende korkuyomm
annemlerde kalmıycam cnmm ordan ev tutcam dıom
lenn dayım bıle 500 tl ınmıoo aşaa
sankı ev saray yeğenmıyık elmıyık bellı değil
ayy karar veremım ama yatağımı evımın kokusunu bıle özlerım
rahat edemem dıye korkuyomm
okumayan kalmasınnn
3+1
napsam ben yaa
evet eski halılardan. tee bilmem kaç senesinde almış kaynanam 2 halı. Poşetinde duruyolardı, evlenirken bana verdi haliyle. Bize almış.nek aşırı güzelde değil fenada değil çok para vermiş annem bence.bu arada halı eski halılardannnn sanırım hatırladım bu desenii:)
değişcem tamam :18:nekim cıks bende beğenmedimmm her yerde var zati bu çantalardan pazarlar doluuu
böcük çok mantıklı kuzum. Ben şahsen hayatta evde ket kalamazdım, korkarsın kız koca evde.size bı fikir sorcam belkı cok erken ama soram yaa sız akılı garularsınız
okumayan kalmasınnn
3+1
napsam ben yaa
anacın babacın ne diyo böcükkk
annenlerde kalırsın bir başına evde sıkılırsın sen annecimensin..
Ben olsam satarım..
Biz Aralıkta gideceik olursak her şeyi satıp savıp gidecem valla..
Böcük 1+1 ev tutsan baya ucuza tutarsın geri kalanı satsan?
Ne kadar kalıcak senün herüf birde iş garantimi.
Depo tutsan yine aynı para bence sat çok küçük bir ev tutabilirsen tut yada Annenin evi rahatsa orda kal
Bütün eşyayı sat beyaz eşyalar hariç..Bankaya at birikim.Ev alırsan inşallah nasip olur yeniden rahat rahat dizersin..
Ben kendimden biliyorum Annemde kaldım geçenlerde 8 gün rahatsız oldum ama Annenin evi rahatsa problem olmaz zaten çalışıyorsun sen..
Ya benim kocem gece çok üstünü açıyo sonrada diyor sen yorganı çekiyosun gıcık oluyorum bigün kameraya çekicem
en güzelıı valla
herkeşe mavı boncuk dağıtıyon sende uyanıkk
slmmmm
benm topikimi terkeden garularr
napıonz bakeemmm
böcüükk alyaa brckkk
bende yüzüstü yatamam.
Böcük ne antik garusun be.
Siz bi yastıkta kocayamıycanız.
acan belli oldu
ay böcüküm eklim
naadar kötü dimmi, dikişleri felan
değişcem ben bunu :/
Eki Görüntüle 396021 Eki Görüntüle 396022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?