evt ya depoaya koyamam para gene öduycemm hemde çürür eşyaalr
satmak ıyıde işte
o ruh halım bı gelse bana
ahh ahh oturmadık gıttı kocemen ev tuttuk
kare/kutu çantalar çok asıl güneşim :26:hayır cnaım bılemedınn kocem almadı cokda pahalı bişi diil...
kız benm kocamın getrdıgı cantalrda cok kalıtelı deıl gecn getırmıstı gonderdım onuuu
bunu ben kendım alsancaktan aldım... 35 tl falandı hatta
yaa bu tazr cantalara bayılıyorum. baktım normalde ben yuvarlak hat sevmımmm heryerddede onlrdn var bunu gorunce kapmıstım ... sennkıde oval oldugu ıcın puan kaybettı benden yana yoksa ben bayılıyorum bu tazr cantalara ....
ayy ne şanslıyım kımse bana iğne bıle vermedı(kayganamm taraf)aramazlarda
kokett hoşgeldınn gecmıs olsun dıkkat ettt doktorun ole dedyse al bır dus o bantı cıkar yaaaaa evde dınlenerek ıyılesebılrsın benceeee yat bırzzzz rapor alll sanırm aldın ama dımı
ay görmesin kesinlikle böyle der. her kaynana aynı model.hihi öyledir..o yüzden annemle koliledim herşeyimi görmesin die
çünkü bi çok şeyimi anneme vericem hafızasında tutmasın yada bak bak anasına veriyo herşeyini demesin.hoş onu ilgilendirmezde..
keşke yerleşirkende gelmese
kokiş hoşgeldin canım, inş gelmez erkenden bebek :26:mrb kızlar size evden yazıyorum 2 laf edim diye girdim dün çok kötü geçti benim için....
doktora götürdü eşim fizik tedaviye başka bi hastane doktor baktı belime üşütmüş ceryana maruz kalmışsın tutulma yapmış bant yapıştırcam riski yok dedi spordu bantımıymış neymiş mavi bişi....yakı gibi değilmiş...ağrı kesici parol yadı bide krem yazdı merhem gibi yat dinlen dedi raporuda verdi dün ve bugün için...
doktorumu aradım bant kalsın ama 2 gün sonra çıkar bidahada yapıştırma dedi kremide kullanma dedi
parolu içtim ondan sonra yattım akşma kadar uyumuşum 7 ye gelyodu kalktım galiba nekin msj gördüm cvp yazdım kaynana aramış onu aradım gelim çorba yapım felan dedi yok gerek yok ben yaparım sağol dedim...görümce aramış (onun bir önce yaptınıda anlatimda aramasına anlam veremedim )
beni aramışsın dedim evet dedi nasıl oldun iyiyim üşütmeden olmuş yatıyordum dedim geçmiş olsun dedi soğukça bide orda birine bağırdı gergindi dedim görüşürüz tamam dedi kapadı...
çorbamı yaptım eşim geldi dışardan bişi alımmi dedi dedim yok iştahım yok şehriye çorbası içeriz içtik ben yine yattım 8 buçuk gibi...sonra gece 1 de eşim geldi çamaşır atmıştım makineden çıkarmış kalktım serdim sonra tekrar yattım gece 3 kalktım rahim bölgesinde aşağıda bi ağrı bebek aşağı baskı yapıyor neden anlamadım idrara sıkışmış gibi gittim bişi yok yattım ezan okunyodu yine kalktım baktım ağrıyoda ağrıyo aşağısı bu sefer bol bol su içtim tekrar yattım 7:30 yine kalktım şiddetli ağrı aşağıda dedim uyumayım kalkımm artık salona geçtim azcık TV baktım gittim markete peynir bişiler aldım aşağı...
kahvaltı hazırladım eşim kalktı ettik felan ben işe gidiom gelcenmi dedi dedim erken kalktım bide ağrım var ben gelmiim dedi araşırız öyle işte...
oğlan aşağıya müthiş bi baskı uyguluyor neden anlamadım umarım erken gelmez bari 36 yı tamamlıyalım
Hahah banada vermedi bendemi şanslıyım şimdi
2 tane namaz başörtüsü verdi hakkını yemeyim
Bide kınamda yüzük taktıiki parmağımı soksam girer
Geri ona verdim bana büyük oldu al sen kullan die
Kimse bişey söyleyemez o nedenle bana..
mrb kızlar size evden yazıyorum 2 laf edim diye girdim dün çok kötü geçti benim için....
doktora götürdü eşim fizik tedaviye başka bi hastane doktor baktı belime üşütmüş ceryana maruz kalmışsın tutulma yapmış bant yapıştırcam riski yok dedi spordu bantımıymış neymiş mavi bişi....yakı gibi değilmiş...ağrı kesici parol yadı bide krem yazdı merhem gibi yat dinlen dedi raporuda verdi dün ve bugün için...
doktorumu aradım bant kalsın ama 2 gün sonra çıkar bidahada yapıştırma dedi kremide kullanma dedi
parolu içtim ondan sonra yattım akşma kadar uyumuşum 7 ye gelyodu kalktım galiba nekin msj gördüm cvp yazdım kaynana aramış onu aradım gelim çorba yapım felan dedi yok gerek yok ben yaparım sağol dedim...görümce aramış (onun bir önce yaptınıda anlatimda aramasına anlam veremedim )
beni aramışsın dedim evet dedi nasıl oldun iyiyim üşütmeden olmuş yatıyordum dedim geçmiş olsun dedi soğukça bide orda birine bağırdı gergindi dedim görüşürüz tamam dedi kapadı...
çorbamı yaptım eşim geldi dışardan bişi alımmi dedi dedim yok iştahım yok şehriye çorbası içeriz içtik ben yine yattım 8 buçuk gibi...sonra gece 1 de eşim geldi çamaşır atmıştım makineden çıkarmış kalktım serdim sonra tekrar yattım gece 3 kalktım rahim bölgesinde aşağıda bi ağrı bebek aşağı baskı yapıyor neden anlamadım idrara sıkışmış gibi gittim bişi yok yattım ezan okunyodu yine kalktım baktım ağrıyoda ağrıyo aşağısı bu sefer bol bol su içtim tekrar yattım 7:30 yine kalktım şiddetli ağrı aşağıda dedim uyumayım kalkımm artık salona geçtim azcık TV baktım gittim markete peynir bişiler aldım aşağı...
kahvaltı hazırladım eşim kalktı ettik felan ben işe gidiom gelcenmi dedi dedim erken kalktım bide ağrım var ben gelmiim dedi araşırız öyle işte...
oğlan aşağıya müthiş bi baskı uyguluyor neden anlamadım umarım erken gelmez bari 36 yı tamamlıyalım
Ben her odamda oturdum sigarada içtik baya kullandım eşyalarımı sıkıldım
O yüzden satmak istiyorum
Bide benim koltuklar beyaz kenarları taşlı sil sil anam ağlıyo
Oturma odamdakide beyaz tekliler mor alcaksan diğer evine beyaz alma derim
Ünütem filan beyz ciflemeden olmuyo halılarım beyaz canımdan bezdirdiler valli.
Daha güzellerini alırsın böcüğüm inşallah
Evinde oldumu ohh istediğin gibi döşe istediğin yeri del kır..
böcük bende seni düşünüyorum kaç gündür hatta soracaktım.
Depo işi pek mantıklı görünmüyor.
Annenin evinde kalman en mantıklısı.
O kadar para vereceksin boş yere.
Yalnız kalman da zor olur elektrik su masraf. Kışın ısınma derdi var.
Mobilye ve koltuklarını sat yada annenin evindekiyle değiştir.
Annenin eşyası yenilenir baheneyle.
Beyaz eşyalarını sar paketle güzelce.
Evin bir odasına koy, çeyizlerini küçük ev aletlerini de.
Kira paranı biriktirir yeni evine göre eşya alırsın.
Eşinin işi garantidir inşallah.
Evimin kokusunu özlerim diyorsun ama sen mantıklı davranıp fedakarlık yapıp eşini gönderiyorsun.,
duygusal değil mantıksal düşün.
Hem sen hani tutumluydun?
Hahah banada vermedi bendemi şanslıyım şimdi
2 tane namaz başörtüsü verdi hakkını yemeyim
Bide kınamda yüzük taktıiki parmağımı soksam girer
Geri ona verdim bana büyük oldu al sen kullan die
Kimse bişey söyleyemez o nedenle bana..
Koket geçmiş olsun tatlışımmmm
Böcük la annenler falan almazmı eşyalarından hiç.
kare/kutu çantalar çok asıl güneşim :26:
hatta arkim kare alıyodu, oval aldırttım ona :26:
benim bu tarz bitane çantam var ona aşığım şahsen derisi felan kalın, çok kaliteli duruyo
bu işte, bu çantamı çok seviyorum.
Eki Görüntüle 396108 Eki Görüntüle 396109
Çok hoşmuş çantan.Ben çantadan anlamıyorum malesef
Takmadığım için Hayatım boyunca 3 çantam oldu kendimi zor taşıyorum bide çantayla uğraşamam cebime koyuyorum anahtar nüfus cüzdanı
Sigara çakmak para kart tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?