evet eski halılardan. Tee bilmem kaç senesinde almış kaynanam 2 halı. Poşetinde duruyolardı, evlenirken bana verdi haliyle. Bize almış.
Ben de girişe attım, kırıldı felan ama napimGirişe de halı almaya özenmezdim de zaten, bu koca halı da koca girişe cuk oturdu. Ayakkabılıkla geçinip duruyolar :)))
değişcem tamam :18:
Böcük çok mantıklı kuzum. Ben şahsen hayatta evde ket kalamazdım, korkarsın kız koca evde.
Annenler kim kim yaşıyor ama.. Kaç kişiler?
cnm o eski halılar kadar kullanışlısı yok ama biliyomusun iyi yapmışsınevet eski halılardan. tee bilmem kaç senesinde almış kaynanam 2 halı. Poşetinde duruyolardı, evlenirken bana verdi haliyle. Bize almış.
Ben de girişe attım, kırıldı felan ama napimgirişe de halı almaya özenmezdim de zaten, bu koca halı da koca girişe cuk oturdu. Ayakkabılıkla geçinip duruyolar :))
cnm o eski halılar kadar kullanışlısı yok ama biliyomusun iyi yapmışsın
bende korkarım sanırımmböcük çok mantıklı kuzum. Ben şahsen hayatta evde ket kalamazdım, korkarsın kız koca evde.
Annenler kim kim yaşıyor ama.. Kaç kişiler?
Böcük bak ben ünitemi sattım yemek odamı anneme veriyorum..
hiç üzülmüyorum inan nan..
Sende kiraya çıkarsanda dayının evlerinde oturma bence...madem öyle..
ki ben evimde tekte kalamazdım mümkün değil uyuyamam korkarım
aha annem 2 konuşdu sus nannn
seninkisi kalitelidir kocen lmıştır Bambiden, bu kötü güneşim yaa.. model güzel de.. du bakalım, güzl bişeyle takas edim.benm cantamda bununn kare gıbı uzunuuuu oval sekıllerı bende pek sevmımmm.... yaaaa ama benm karedenn hıckımsede gormedım en azndn ızmrdee daha 1 tek kısylee pişti olmdm hihihi
nekkk her evde var böle kaygana banada vermişti 1 adet el dokuması lacivert
ama günümüz eşyalarıyla zıtt yafsss
mutfağa serdim kaldırdımmm
annem kızıyo bana ser ne güsel diye
al senin olsun dedim de
annemde ev gelin evi gibi 3 takım halı var koymaya yer yokk
napsınnn
ben sevmiyorum canım...cnm o eski halılar kadar kullanışlısı yok ama biliyomusun iyi yapmışsın
onlar bız karışamayık dıo
siz bılırsınız falan
ayy bılemedımkı yaaa
bu zamana kadar topcı acmadım derdımvara gtcem hee
annemleırın evı rahat cnm cokta büyük büyüdüğüm ev
önceden olsa derdım ohh anamların evı kızlık yıllarım falan ama sımdık anama gtsem 1 günkalsam evımın koksunu dahı özluomm
ama mantıklıda olmak lazımm
SMOKER OKU KIZZ DÜNKÜ ÇOCUK DEDESİNİ ÇOK SEVDİĞİNDEN YAPMAMIŞ PARA İÇİN YAPMIŞŞ
500 TL için!
Doktor Arslanı bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen ve bir baklavacıda çalışan M.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.G. ifadesinde kanser hastası dedesini çok sevdiğini, 10 gün önce Ersin Arslan tarafından ameliyat edildiğini ve daha sonra öldüğünü, cinayeti intikam amacıyla işlediğini söylerken, Beni dedem büyütmüştü. O yüzden ona çok bağlıydım dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise, M.Gnin annesi babası ayrı olduğu için bu yaşına kadar dedesi tarafından büyütülmüş. Dedesi 3 aydan 3 aya bin 500 lira emekli maaşı varmış. Bu maaşı da M.G çekiyormuş. Emniyetten aldığımız bilgiye göre, M.G. dedesinin öldüğünü bile bile maaşı çekmeye gidiyor. Ancak ölümden dolayı maaşı alamayınca sinirleniyor ve kafasına doktor Ersin Arslanı öldürmeyi koyuyor. Bir nevi bu parayı alamamasının sorumlusu olarak doktoru görüyor. Yani dedesine çok düşkün olduğu için böyle bir şeyi yapmıyor dedi.
sende ben gibi benimde 1 dayım var benden 1 yıl sonra evlendi
annemde verdi bizim geline ben istemedim napacak dedim geri aldı
bana vermedi kayganam verseydide almazdım ama kullanımı çk güzel oluyo cnm bu halıların gerçekten...
seninkisi kalitelidir kocen lmıştır Bambiden, bu kötü güneşim yaa.. model güzel de.. du bakalım, güzl bişeyle takas edim.
para veririm üstüne omadı, ayy boşa masraf çıkardı şu kocam başıma
buraya mı serdin bunu?demişti bana ilk gördüğünde, napim anne diğer odalara aldım halı burası boştu dedim..
hala mır mır eder geldikçe.. ama bunu da kaldırıcam, taşınıcaz zaten haziranda ozaman alırım girişe de bişeler..
ayy nevresim de vermişti bitane eski model, onu da ona seriyorum geldiğinde, kullanmıyo demesin
ben sevmiyorum canım...
Böcüküm şimdi depolar pahalı anacım Anamla evi 450 ye depoyu binliraya kiralıyo ..
Ucuz değil depoyada atsan bide fare yer tozlanır rutubetlenir.
En güzeli satmak çeyizini Annene koysan yeri yokmu?? Hatta eski eşyaları varsa sen bi odaya köşe takımını çeyizleri at istiflice o odada kalırsın..
Eşinin işi garanti dimi.
Yada küçücük ev tutcan ..
Benim evde 3+1 ve eşyaya kölelik ediyoz valli eşime diyorum solondakileri satalım 1+1 eve çıkalım rahat rahat birikim ederiz..
seninkisi kalitelidir kocen lmıştır Bambiden, bu kötü güneşim yaa.. model güzel de.. du bakalım, güzl bişeyle takas edim.
para veririm üstüne omadı, ayy boşa masraf çıkardı şu kocam başıma
buraya mı serdin bunu?demişti bana ilk gördüğünde, napim anne diğer odalara aldım halı burası boştu dedim..
hala mır mır eder geldikçe.. ama bunu da kaldırıcam, taşınıcaz zaten haziranda ozaman alırım girişe de bişeler..
ayy nevresim de vermişti bitane eski model, onu da ona seriyorum geldiğinde, kullanmıyo demesin
ben sevmiyorum canım...
ne meraklı garu laaaaaaaaaabenim kayganamda verdiği yorganları kullanıp kullanmadığımı sorar hep
SMOKER OKU KIZZ DÜNKÜ ÇOCUK DEDESİNİ ÇOK SEVDİĞİNDEN YAPMAMIŞ PARA İÇİN YAPMIŞŞ
500 TL için!
Doktor Arslan’ı bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen ve bir baklavacıda çalışan M.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.G. ifadesinde kanser hastası dedesini çok sevdiğini, 10 gün önce Ersin Arslan tarafından ameliyat edildiğini ve daha sonra öldüğünü, cinayeti intikam amacıyla işlediğini söylerken, “Beni dedem büyütmüştü. O yüzden ona çok bağlıydım” dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise, “M.G’nin annesi babası ayrı olduğu için bu yaşına kadar dedesi tarafından büyütülmüş. Dedesi 3 aydan 3 aya bin 500 lira emekli maaşı varmış. Bu maaşı da M.G çekiyormuş. Emniyetten aldığımız bilgiye göre, M.G. dedesinin öldüğünü bile bile maaşı çekmeye gidiyor. Ancak ölümden dolayı maaşı alamayınca sinirleniyor ve kafasına doktor Ersin Arslan’ı öldürmeyi koyuyor. Bir nevi bu parayı alamamasının sorumlusu olarak doktoru görüyor. Yani dedesine çok düşkün olduğu için böyle bir şeyi yapmıyor” dedi.
hihi öyledir..o yüzden annemle koliledim herşeyimi görmesin diene meraklı garu laaaaaaaaaa
caniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiievet kız doktora solemıs hatta oldugunu soleme yanı yasıyormus gıbı goster falan demıs galıbaaa ole okudm bıryerde bende doktorda kabul etmeynce oldurmuss!!!!
Ama sen ve annen ellerinden öperim bu arada kahvaltıda konuşurken dedesini çok sevdiğinden gibi şey etmiştiniz ben biliyodum sevgisinden olmadığını neticede sevdiğini ilk kaybeden o mu?..Kayıtlara geçsin diye diyorum burda 60 milyonun önünde ben haplanmıştır manyak neresinden tutarsan tut elinde kalır bu hikaye demiştim..Ayrıca bu haberide okumuş idim...Saygılar Sayıh Müge ANLI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?