Kokoşş Hatunlar Kulübü

nekkk her evde var böle kaygana banada vermişti 1 adet el dokuması lacivert
ama günümüz eşyalarıyla zıtt yafsss
mutfağa serdim kaldırdımmm
annem kızıyo bana ser ne güsel diye
al senin olsun dedim de
annemde ev gelin evi gibi 3 takım halı var koymaya yer yokk
napsınnn

cnm o eski halılar kadar kullanışlısı yok ama biliyomusun iyi yapmışsın

böcük çok mantıklı kuzum. Ben şahsen hayatta evde ket kalamazdım, korkarsın kız koca evde.
Annenler kim kim yaşıyor ama.. Kaç kişiler?
bende korkarım sanırımm

ya ben üzülürüm amadaha bı oturmadım o köşe takımıma mağaza malı gıbı yenı kıyamım ayy napcem yaa
eşyaların arkasından ağlarımmm

dayımın evı zatn kıralanır sankı aman 500 verceksem daha ıysını bulurmda işte
bılemedımkı

SMOKER OKU KIZZ DÜNKÜ ÇOCUK DEDESİNİ ÇOK SEVDİĞİNDEN YAPMAMIŞ PARA İÇİN YAPMIŞŞ

500 TL için!

Doktor Arslan’ı bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen ve bir baklavacıda çalışan M.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.G. ifadesinde kanser hastası dedesini çok sevdiğini, 10 gün önce Ersin Arslan tarafından ameliyat edildiğini ve daha sonra öldüğünü, cinayeti intikam amacıyla işlediğini söylerken, “Beni dedem büyütmüştü. O yüzden ona çok bağlıydım” dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise, “M.G’nin annesi babası ayrı olduğu için bu yaşına kadar dedesi tarafından büyütülmüş. Dedesi 3 aydan 3 aya bin 500 lira emekli maaşı varmış. Bu maaşı da M.G çekiyormuş. Emniyetten aldığımız bilgiye göre, M.G. dedesinin öldüğünü bile bile maaşı çekmeye gidiyor. Ancak ölümden dolayı maaşı alamayınca sinirleniyor ve kafasına doktor Ersin Arslan’ı öldürmeyi koyuyor. Bir nevi bu parayı alamamasının sorumlusu olarak doktoru görüyor. Yani dedesine çok düşkün olduğu için böyle bir şeyi yapmıyor” dedi.

aha annem 2 konuşdu sus nannn

annemde verdi bizim geline ben istemedim napacak dedim geri aldı
bana vermedi kayganam verseydide almazdım ama kullanımı çk güzel oluyo cnm bu halıların gerçekten...

Son düzenleme:
benm cantamda bununn kare gıbı uzunuuuu oval sekıllerı bende pek sevmımmm.... yaaaa ama benm karedenn hıckımsede gormedım en azndn ızmrdee daha 1 tek kısylee pişti olmdm hihihi
seninkisi kalitelidir kocen lmıştır Bambiden, bu kötü güneşim yaa.. model güzel de.. du bakalım, güzl bişeyle takas edim.
para veririm üstüne omadı, ayy boşa masraf çıkardı şu kocam başıma

buraya mı serdin bunu? demişti bana ilk gördüğünde, napim anne diğer odalara aldım halı burası boştu dedim..
hala mır mır eder geldikçe.. ama bunu da kaldırıcam, taşınıcaz zaten haziranda ozaman alırım girişe de bişeler..
ayy nevresim de vermişti bitane eski model, onu da ona seriyorum geldiğinde, kullanmıyo demesin
cnm o eski halılar kadar kullanışlısı yok ama biliyomusun iyi yapmışsın
ben sevmiyorum canım...

Böcüküm şimdi depolar pahalı anacım Anamla evi 450 ye depoyu binliraya kiralıyo ..
Ucuz değil depoyada atsan bide fare yer tozlanır rutubetlenir.
En güzeli satmak çeyizini Annene koysan yeri yokmu?? Hatta eski eşyaları varsa sen bi odaya köşe takımını çeyizleri at istiflice o odada kalırsın..
Eşinin işi garanti dimi.
Yada küçücük ev tutcan ..
Benim evde 3+1 ve eşyaya kölelik ediyoz valli eşime diyorum solondakileri satalım 1+1 eve çıkalım rahat rahat birikim ederiz..

evet kız doktora solemıs hatta oldugunu soleme yanı yasıyormus gıbı goster falan demıs galıbaaa ole okudm bıryerde bende doktorda kabul etmeynce oldurmuss!!!!

ben ızledımm bı bakan mıydı neydı acıklaam yaptı
1820 tl mı ne alıyomuş aylık
620 tl bakım parası devletın verdığı gerısı emeklı maaşı

annemde verdi bizim geline ben istemedim napacak dedim geri aldı
bana vermedi kayganam verseydide almazdım ama kullanımı çk güzel oluyo cnm bu halıların gerçekten...
sende ben gibi benimde 1 dayım var benden 1 yıl sonra evlendi
ananemde almış veriyodu geline dedim verme
gerçi onunki daha günümüz halıları sadece güllü birazzz

ama kaygananın verdiği iyi olmadı değil
1 balıkonum var oda kadar orya seriyom
minder masa falan tüm yaz ordayız
yeme içme herşey

ahahahh gönlü olsun haaaaaa
iii gelinnn bende dedim kaldırdım hiç yakışmamıştı falan
ama harbi mutfak krem di o laci kötü

evt ya depoaya koyamam para gene öduycemm hemde çürür eşyaalr
satmak ıyıde işte
o ruh halım bı gelse bana
ahh ahh oturmadık gıttı kocemen ev tuttuk

hayır cnaım bılemedınn kocem almadı cokda pahalı bişi diil...

kız benm kocamın getrdıgı cantalrda cok kalıtelı deıl gecn getırmıstı gonderdım onuuu

bunu ben kendım alsancaktan aldım... 35 tl falandı hatta

yaa bu tazr cantalara bayılıyorum. baktım normalde ben yuvarlak hat sevmımmm heryerddede onlrdn var bunu gorunce kapmıstım ... sennkıde oval oldugu ıcın puan kaybettı benden yana yoksa ben bayılıyorum bu tazr cantalara ....

Ama sen ve annen ellerinden öperim bu arada kahvaltıda konuşurken dedesini çok sevdiğinden gibi şey etmiştiniz ben biliyodum sevgisinden olmadığını neticede sevdiğini ilk kaybeden o mu?..Kayıtlara geçsin diye diyorum burda 60 milyonun önünde ben haplanmıştır manyak neresinden tutarsan tut elinde kalır bu hikaye demiştim..Ayrıca bu haberide okumuş idim...Saygılar Sayıh Müge ANLI

ne meraklı garu laaaaaaaaaa
hihi öyledir..o yüzden annemle koliledim herşeyimi görmesin die
çünkü bi çok şeyimi anneme vericem hafızasında tutmasın yada bak bak anasına veriyo herşeyini demesin.hoş onu ilgilendirmezde..
keşke yerleşirkende gelmese

mrb kızlar size evden yazıyorum 2 laf edim diye girdim dün çok kötü geçti benim için....

doktora götürdü eşim fizik tedaviye başka bi hastane doktor baktı belime üşütmüş ceryana maruz kalmışsın tutulma yapmış bant yapıştırcam riski yok dedi spordu bantımıymış neymiş mavi bişi....yakı gibi değilmiş...ağrı kesici parol yadı bide krem yazdı merhem gibi yat dinlen dedi raporuda verdi dün ve bugün için...

doktorumu aradım bant kalsın ama 2 gün sonra çıkar bidahada yapıştırma dedi kremide kullanma dedi

parolu içtim ondan sonra yattım akşma kadar uyumuşum 7 ye gelyodu kalktım galiba nekin msj gördüm cvp yazdım kaynana aramış onu aradım gelim çorba yapım felan dedi yok gerek yok ben yaparım sağol dedim...görümce aramış (onun bir önce yaptınıda anlatimda aramasına anlam veremedim )
beni aramışsın dedim evet dedi nasıl oldun iyiyim üşütmeden olmuş yatıyordum dedim geçmiş olsun dedi soğukça bide orda birine bağırdı gergindi dedim görüşürüz tamam dedi kapadı...

çorbamı yaptım eşim geldi dışardan bişi alımmi dedi dedim yok iştahım yok şehriye çorbası içeriz içtik ben yine yattım 8 buçuk gibi...sonra gece 1 de eşim geldi çamaşır atmıştım makineden çıkarmış kalktım serdim sonra tekrar yattım gece 3 kalktım rahim bölgesinde aşağıda bi ağrı bebek aşağı baskı yapıyor neden anlamadım idrara sıkışmış gibi gittim bişi yok yattım ezan okunyodu yine kalktım baktım ağrıyoda ağrıyo aşağısı bu sefer bol bol su içtim tekrar yattım 7:30 yine kalktım şiddetli ağrı aşağıda dedim uyumayım kalkımm artık salona geçtim azcık TV baktım gittim markete peynir bişiler aldım aşağı...

kahvaltı hazırladım eşim kalktı ettik felan ben işe gidiom gelcenmi dedi dedim erken kalktım bide ağrım var ben gelmiim dedi araşırız öyle işte...

oğlan aşağıya müthiş bi baskı uyguluyor neden anlamadım umarım erken gelmez bari 36 yı tamamlıyalım

evet kız doktora solemıs hatta oldugunu soleme yanı yasıyormus gıbı goster falan demıs galıbaaa ole okudm bıryerde bende doktorda kabul etmeynce oldurmuss!!!!
caniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ahahaahh koptum laa smokee
çok eğlenceli yazıyonnnnn
ay ne bilim benim annem saftır zati herkese güvenirrr üzülürrrr

annem dedi bu çocukun psik alt üst zati ana yok baba yokk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…