ya canım ben butarz bişey gıymıstımm yanı ne bılım ole kısa bodur duryrsun dıyen olmadıııı bence yakısr sen cok kısa deılsınkıı ztn bırde etlı butlusun ooo cırpılr ıcın gecerlıı yanı benm gıbıler ıcın haha ama ben alırm yaaa sadecee lıkralı falan olursa kocam totomaa yapsrsaaa kızar takntılı benm koce o konudaaaa ondn tereddtte kaldm 1 aydr beklemedeyım yahuu
brckk düşüncen çok saçma ne demek ablan neden karışıyor
ablası sonuçta bi bildiği vardır belki
baksana miroşş kısa göstertir diyorrrr ama yaaaaaa
anammmm yok kısss likralı değildir
bu kumaşlarda likra olmazz
efil efildir
benim kocada geydirmez abowwwwwwwww
ne vercen babam yenısını alamaz mı sankı dedı
mıllet ne der dedı
bekar kız mısn dedı dedı dedı yanı
frça yedık kapattık telı
babamda annemde o ablamın sözunu dınler benım iş yattı
hayalkurmım
ev tutcemm
brckk düşüncen çok saçma ne demek ablan neden karışıyor
ablası sonuçta bi bildiği vardır belki
Hiçte saçma değil sen annene eşya versen kim karışabilirki alya kim laf edebilir?
Bu kızın bişiler yapması lazım ev almak istiyo bazı şeylerden ödün vermesi lazım.Bence böcüğe kızması çok ama çok saçma.
ozaman böcük 3+1 ev bakma cnm sende.1+1 bak 2+1 bak tek yaşayacaksn nasılsa..
cok klasık olmayan bır dolgu topuluylada guzl olur ama duzlede olur benceee cok kısa durmazsnnn hehehesenn boyun norml cunku orta ayarr
doğru demiş dağırma evi benim teyzemde evi dağıtmadı evini kapattı anasında kaldı eşi geldiğinde geçti ....
eşyada çok para haa diyince alınmıyoki...onun eşyası çoktu satmadı zaten bizim orda öle evini kapatıp eşyaları satmak felan olmaz dedikodu edenler olur küçük yer zaten uyduran çok olur ....
Sen bilirsin cnm ama gene kira vericeksin nasıl para biriktirebiliceksinki?
eşinde orda ev tutmıcakmı?
orada masraf edecek dimi?
eşyalarını satman yeni eşyalar istediğin için bana mantıklı geldi açıkçası...
koket nan ben yemek odamı anneme vericem benidemi konuşucaklar acabaay ne güldüm he
Hiçte saçma değil sen annene eşya versen kim karışabilirki alya kim laf edebilir?
Bu kızın bişiler yapması lazım ev almak istiyo bazı şeylerden ödün vermesi lazım.Bence böcüğe kızması çok ama çok saçma.
ozaman böcük 3+1 ev bakma cnm sende.1+1 bak 2+1 bak tek yaşayacaksn nasılsa..
cok klasık olmayan bır dolgu topuluylada guzl olur ama duzlede olur benceee cok kısa durmazsnnn hehehesenn boyun norml cunku orta ayarr
kızlar şuna koptumben de küçükken anneannemin tepesinde dururdum niye bi yükseltip bi alçaltıyo sesini diye düşünürdüm
nostalji yaptım
Eki Görüntüle 396154
Böcük nan tamam ayrı ev tutta.Bu sefer gene demesinler kocası bırakmış gitmiş böcüğü tek yaşıyo demesinler
alyam kalıp kalmaması için demiyorum illa ama eşya olayı için kızması bana saçma geldi.istediğine satarda verirde...kirayada çıksa satar istediğine bu böcüğü ilgilendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?