Kokoşş Hatunlar Kulübü

evi ayırma dağıtma eşyayı mı dedi ee boşa kira nolcak peki ?

Böcük senin ailenle kalman ablanı ilgilendirmezki?

Sonuçta koltuklarını yengenede bedava verme zaten..
Neden veresinki?

ne bılemseverım ablamı mantıklı ol az dedı
öle olmas dedı
vazgecıtmmmev tutcam sanırım napımm

evi ayırma dağıtma eşyayı mı dedi ee boşa kira nolcak peki ?

ne vercen babam yenısını alamaz mı sankı dedı
mıllet ne der dedı
bekar kız mısn dedı dedı dedı yanı
frça yedık kapattık telı
babamda annemde o ablamın sözunu dınler benım iş yattı
hayalkurmım
ev tutcemm

Kokiş, iyi ki cevap vermemişsin görümcene
eşin güzelce paylamış zaten.
ama eşinin laflarını unutur sen bişe deseydin onları unutmazdı, geçmezdi..
ay evet inş biraz uzak kalrısınız :26:

doğru unutmazdı böle dedi felan der eşimide gererdi aman patavatsız umrumda değil istediğini söleyebilir...sinek vızıldadı geçti işte umramda değil bebeğe odaklandım ben ....

uzak kalırmıyız umut ediyorum ama eşimi bilyosun onlarsız asla yapamaz 2 gün veriyom sonra yine hadi gidelim dicek ama ben ağrılarım var cart curt ayağına yatcam sonrada anne geliyo zaten mayısın ilk haftası çağırdım gelcek günü ayarlar artık.

koketcim hamişler parol içiyor mu
bn sadece minoset biliyorumm:26:

benim doktor minoseti kullandırmadı bana neden bilmem parol içebilirsin sadece dedi kardeşim kalp hastası ağrı kesici yasak onada sadece parol vermişler anlamadım ama hassas bir ağrı kesici olsa gerek.

çok içmedim 1 tane içtim bugünde kıvranmazsam çok içmem kötü olursam içerim yine bitane

Yuh yaa hadi acil bişi olsaydı cidden ben doktoru hiç cepten aramadım...Açmadı dimek..Dur gece 2. bucuk gibin arıyayım benim bacağım kaşınıyor ne yapayım diye..O kadar para veriyos yaa..İlgilenmiyorlar bide..

Son düzenleme:
ne bılemseverım ablamı mantıklı ol az dedı
öle olmas dedı
vazgecıtmmmev tutcam sanırım napımm

Böcük ablanı hiç bi şekilde ilgilendirmez kusura bakma

ailen seni tek nasıl bırakacak yanlız evlerde peki?

Bekarlıkla ne ilgisi var?Benim evime olmuyo mesela yemek odam anama vericem bazı halılarımı falanda...

Kime neki?Ne saçma bi düşünce

canım parol yan etkisi en az olan ilaçlardan biri ozellikle miğdeye zarar vermiyor

brckk düşüncen çok saçma ne demek ablan neden karışıyor
ablası sonuçta bi bildiği vardır belki

yaaaaaaa zati kısayım uzunn deelim en iyisi ben almimm
bucum alssınnn
güneşim alsı n ahahhahhha

baksana miroşş kısa göstertir diyorrrr ama yaaaaaa

ya canım ben butarz bişey gıymıstımm yanı ne bılım ole kısa bodur duryrsun dıyen olmadıııı bence yakısr sen cok kısa deılsınkıı ztn bırde etlı butlusun ooo cırpılr ıcın gecerlıı yanı benm gıbıler ıcın haha ama ben alırm yaaa sadecee lıkralı falan olursa kocam totomaa yapsrsaaa kızar takntılı benm koce o konudaaaa ondn tereddtte kaldm 1 aydr beklemedeyım yahuu

yaaaaaaa zati kısayım uzunn deelim en iyisi ben almimm
bucum alssınnn
güneşim alsı n ahahhahhha

valla japon kıyafetleri satan bi garudan aldım facete... içide böle efil efil esse hemen buz gibi olyon yaniii haz. temmuz ağustosta giyilir baya bacak lar içinde çubuk gibi kalmıştı benimmm benim boy bilyon zati düşün onda bile kısa gösterdi kuzene göndercem bende 45 felan mıydı öle bişiye almıştım geçen yaz..

az önce neyı düşündüm bılın mı
eşim dıyelım 1 yıl sonra döncekk ee eşyamı sattığıma değmezkı
cunku 2 yıl ödedımm
sonra eşim gelcek sattığım parayla ne aynılarından alabılırım ne alt modellerını değmes
herkesın evı ayrı olsun napakk
boşa öduycemmm ama yapacak bişi yok
ya cok çalışcamm güzel bı iş blcemm

ben haftaya çemkircem zaten benden önce kociş çemkirir yarım saat eczanede hemşire arasın die bekledik hizmete bak...

adam hep yoğun dimekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…