AMN Cnm sağol
ya ablama bu eşya fıkrını dedım anam verem yengeme verem
sen açsın galıba gt bı doyur karnını ölekonusak dedı ve bastı fırçayıı:18::18:herkesın evı ayrı olsun öle bişi olmas dedı saçmalama dedı
Böcük senin ailenle kalman ablanı ilgilendirmezki?
Sonuçta koltuklarını yengenede bedava verme zaten..
Neden veresinki?
faceın olsa verrdım sana lınk 50 tlye buldm ben ama bedende korkuyrm degısm ıade yok cunku yurt dısndn gelıyor
evi ayırma dağıtma eşyayı mı dedi ee boşa kira nolcak peki ?
Kokiş, iyi ki cevap vermemişsin görümcene
eşin güzelce paylamış zaten.
ama eşinin laflarını unutur sen bişe deseydin onları unutmazdı, geçmezdi..
ay evet inş biraz uzak kalrısınız :26:
hahahaha ivet doğru orda çoktahminen gitti gidiyor olabilir orada var çok capon garular
alyaaa çok güzelmiş cnm
ya ben çok sefiom böle şeleri...
koketcim hamişler parol içiyor mu
bn sadece minoset biliyorumm:26:
Dün dr a sinir oldum aradım cep cvp vermedi....hemşire aradım dedim böle böle napimmm 2 sat geçti hala bana döncek aradım dedim bana hala dönmediniz kız dio dr müdahalede şuan sinir oldum neyse arayım ben sizi dedi...
aradı hemen söledi fiziğe gidin ilaçlarıda yazılanları söleyin arayıp tamam dedim... gittik dr.a sonra ilaçları aradım ösledim dr. soralım biz seizi arayalım dedi ben eczaneye girdim ilaçları aldım yarım saat bekledim dönüş yapılmadı eve geldim merhemin reçetesinde hamileliğin son vrelerinde kullanılması sakıncalıdır yazıo die sürmedim parolu içtim aradan 1 saat geçti kız aradı dedim gerke kalmadı ben reçeteyi okudum dio merhemi kullanmayın kullanmadım zaten dedim...
bantıda çıkarın felan tamam dedim kapadım şimdi arasam yine aynı keza bunlarda bi pokum olmaz sinir oldum haftaya fena çemkircem bişi olsa dr. açmıcak demekki biz kime güveniyoruz merak ettim dicem hemşire dönmez dr. dönmez nasıl iş bu?
ne bılemseverım ablamı mantıklı ol az dedı
öle olmas dedı
vazgecıtmmmev tutcam sanırım napımm
ne vercen babam yenısını alamaz mı sankı dedı
mıllet ne der dedı
bekar kız mısn dedı dedı dedı yanı
frça yedık kapattık telı
babamda annemde o ablamın sözunu dınler benım iş yattı
hayalkurmım
ev tutcemm
benim doktor minoseti kullandırmadı bana neden bilmem parol içebilirsin sadece dedi kardeşim kalp hastası ağrı kesici yasak onada sadece parol vermişler anlamadım ama hassas bir ağrı kesici olsa gerek.
çok içmedim 1 tane içtim bugünde kıvranmazsam çok içmem kötü olursam içerim yine bitane
Böcük ablanı hiç bi şekilde ilgilendirmez kusura bakma
ailen seni tek nasıl bırakacak yanlız evlerde peki?
Bekarlıkla ne ilgisi var?Benim evime olmuyo mesela yemek odam anama vericem bazı halılarımı falanda...
Kime neki?Ne saçma bi düşünce
hahahaha ivet doğru orda çok
sana yakışır kujuuuu al sen semde boy pos maşallah
sen buju nekkk maşallahhhh
yaaaaaaa zati kısayım uzunn deelim en iyisi ben almimm
bucum alssınnn
güneşim alsı n ahahhahhha
baksana miroşş kısa göstertir diyorrrr ama yaaaaaa
yaaaaaaa zati kısayım uzunn deelim en iyisi ben almimm
bucum alssınnn
güneşim alsı n ahahhahhha
nerdesin laaaaaaaaaaaaaaaaa
beğendin dimekk
ark mail atmış sorcem nerden diye
Böcük ablanı hiç bi şekilde ilgilendirmez kusura bakma
ailen seni tek nasıl bırakacak yanlız evlerde peki?
Bekarlıkla ne ilgisi var?Benim evime olmuyo mesela yemek odam anama vericem bazı halılarımı falanda...
Kime neki?Ne saçma bi düşünce
Yuh yaa hadi acil bişi olsaydı cidden ben doktoru hiç cepten aramadım...Açmadı dimek..Dur gece 2. bucuk gibin arıyayım benim bacağım kaşınıyor ne yapayım diye..O kadar para veriyos yaa..İlgilenmiyorlar bide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?