CNMMM BEGENDIM VALLA BEN canta doldu evı ama ben kuznlere gonderıyorumm genldeee... hepsıı kare dıkdortgen 1-2 oval gıbı var kuck onlr mınk cocukla pratık dıye aldım
ALYA NERDE BULDUN BUNU BAK OGUN YOLLADIGIM TULUMA BENZIYR ALMAKTA KARASIZ KALDIGIM YAHUUUUUUUUUUUUUUUUU COK GUZLDIIII ODAAAA
KOKET GECMIS OLSN kuzum yaaa senı özledımmm
gecmısı okumuycan demı:18::18:
ya benım ceyıs dedığım onlar değil cnmm
20 ye yakın nevresım takımım var hepsı kalıtelı sonra kullanmadığım yemektakımım tencere takımlarım ve süpürkem var
2 tane elektrıklı süpürkem var
sonra kolılerde bı sürü ınan hıc bırıne kıyamam cunku tuzluğu bıle özenle aldımben
tee bakırköylere gıdıp ceyıs aldımben yaa
sevıyom napım kıyamımda
onlara bı oda bulmam lazım
tabı bu eşyaları aıleme verme konusunda eşimlekonusmam lazım
bende siyah giymem yazın hoşlanmam çok nadir oda biliyon bu tarfaları akşamlarıserin olur ince hırka giyerim
başka rengi yokmuş ama yaaaaaaaaa değişik ivet
ivet seninki çok hoştu vazgeçme ondadn tatlımmm
eşin gidiyor galiba allah yolunu açık etsin
eşyaların hatıra hepsini verme saklamının yolunu bul araştır herkeste köşede biyeri vardı bi eşya koycak...kıyma hepsine...
EE BUNLA AYNI NEKADRMIS BEN sıyah hastasıyım ama artık renklendırdım kendımı buaralrr yoksa yaz kıs secımm sıyahh kırmızı severım bırd etabıı
kızlarr bu nasıll günlük için ben beğendim aslında
Koket niye yazmıyon? aradın mı doktoru ara baskıyı söyle nan ihmal etme..
burcu nerde beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dün dr a sinir oldum aradım cep cvp vermedi....hemşire aradım dedim böle böle napimmm 2 sat geçti hala bana döncek aradım dedim bana hala dönmediniz kız dio dr müdahalede şuan sinir oldum neyse arayım ben sizi dedi...
aradı hemen söledi fiziğe gidin ilaçlarıda yazılanları söleyin arayıp tamam dedim... gittik dr.a sonra ilaçları aradım ösledim dr. soralım biz seizi arayalım dedi ben eczaneye girdim ilaçları aldım yarım saat bekledim dönüş yapılmadı eve geldim merhemin reçetesinde hamileliğin son vrelerinde kullanılması sakıncalıdır yazıo die sürmedim parolu içtim aradan 1 saat geçti kız aradı dedim gerke kalmadı ben reçeteyi okudum dio merhemi kullanmayın kullanmadım zaten dedim...
bantıda çıkarın felan tamam dedim kapadım şimdi arasam yine aynı keza bunlarda bi pokum olmaz sinir oldum haftaya fena çemkircem bişi olsa dr. açmıcak demekki biz kime güveniyoruz merak ettim dicem hemşire dönmez dr. dönmez nasıl iş bu?
gedımmmmmm gunesimmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr bu nasıll günlük için ben beğendim aslında
bu kısa gösteryo bende böle bişi var alya pantolon kısmı çok bol olduğu için kısa gösteriyo giyince...dolap bekliyor boşuna...
AMN Cnm sağol
ya ablama bu eşya fıkrını dedım anam verem yengeme verem
sen açsın galıba gt bı doyur karnını ölekonusak dedı ve bastı fırçayıı:18::18:herkesın evı ayrı olsun öle bişi olmas dedı saçmalama dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?