Kokoşş Hatunlar Kulübü

mısal olarak jenıfer sectığıysennn kılo vermen kolay zıraaaa onun da pek zayıf oldugu solenemezz deee sen yaparsınnn bacımmm azcuk tıkkat et abur cubur yemeeee yuruyus yappp

Kendi ince de popo toplu kadında Bendeki popo da hicbri zaman beni terketmeyeceğine göre pikaçu olarak onu sectim

Evlenince 10 kilo aldım iki gündür diyetteyim, öğlen bi tabak musakka yedim, karnım doydu gözüm doymadı Beni de motive edin kızlar yaa :) "sabret jennifer lopez" gibi olacaksın deyin

beben mı var nasıl aldın 10 kılo hacı
evlılık yaradı zaar
ŞHHHYY çaktırma bize de bedava ...
gidelim işte hep beraber yaaa ortak noktamızda var biletimiz bedava

aynen yaa bende 4 kilo aldım 4 ayda kilo vermem lazım 2*3 kg versem bana yeter

tmm len balıkesıre gıdek mı
güzel b yer sevdım ben sessz sakın
zeytınde alırık

4 ayda 4 kılo mu aldın
ayu
ben 2 yıldır gram almadım

Evlenince niye böyle oluyo ya, geç yemek yiyoruz ondan mı ki?

bilmiyorum yaaa 7.30 da yiyoruz yemek aman aman geçte yemiyorum anlamadım işte

Benimde 4 kilo almam lazım bana yollasana o 4 kiloyu

olur tatlım neden olmaısn....

eşim çamaşır kurutma makinesi alalım diyor.. aranızda kullanan falan var mı bosch 7 kg.

Hazal ben bendekileri seve seve verebilirim :) Hic cekinme 5-6-7 ne kadan istersen

Hadi senin için 5 kilo alayım ne yiyosunuz yahuu sizin yiyipte benim yemediğim ne var söyleyin bakem bende kilo istiyorum... Ben kilo alamıyorum diye kocişe kilo verdirdim hemde 16 kilo verdi

yemekteyızdekı sarışın kadının kolyesıne bayıldım ya ondan alcem bende set alırsam

hazall kız harbi sen saça taktın haa boyat da rahatlaaa

kızlar bendede kalça vardır hatta okulda yıllığa bilem lopez yazmışlardı bana lopez derler samimi ark.ama kalçam hoştur yani halama çekmişim hafif dışa doğru
ve evlendim 2 yaşında kızım var evlendiğimde 50 kiloydum şimdi 52 kiloyum
hamile 52 kiloyla kaldım aynıyım yani bu biraz yapı meselesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…