hoşbuldum canım..Nasılsın
yaparkene kalorı yakıyorsunda ılk etaptaa evlendıgındee vucud alışmadığındann hımmm oseyın içerdiği maddeler kılo yapıyormussss tabı bunların yanındaa eşle beraber yenen abur cubur duzenlı akşam yemeğii hepsi birer etkenn
Vitamini cekirdeğinde diyosun yani
Gece 11 de tost yapıp yersen olacagı bu işte
iyim tatlım sen nasısınnn?
heee yawwwww osey cocuk yapıyorda kılo nıye yapmasın demıııı yaneee
çok şükür canım bende iyiyim.ç
biz hapa güvenemedik bıraktım belki de bıraktığım için aldım
sanırım przatıf kullananlarda olmuyormuyor bırde doğum kontrol hapları kılo yapıyorrr dıye bılıyorumm canım senın metabolızmanla alakalıdrrr
Ben yaklaşık 2,5 senedir doğum kontrol hapıda kullanıyorum oda yapmadı olmuoooyyyorr olmuyooorrrr başlicam metabolizmama şimdi....
Baya oluyor biri davet etmişti orda bi başka kadın dedi ki ayyy ne zayıfsın niye biraz kilo almıyorsun dedi bende sinir oldum öyle deyince '' Ayyy ne kadar kilolusun sen niye zayıflamıyorsun aynada kendine bakmadan ne konuşuyorsun dedim'' kadın sinir oldu hala arkadamdan saydırıyor kulağıma geliyor
ahanda bak gördun muuuuu
Evde ip atlıyorum mesela akşamları, egzersiz falan yapıyorum sonra da bazen geceleri eşimle öhöhm neyse anladınız siz
O zaman ben ipi falan boşuna atlıyorum hahahaha:
heee sen o işin kalorı yakmaaa tarafını seccc dıger tarafını logaraaa yolla gıtsınnnnn
Töbe rabbime :) Ekrana bakıp bakıp saf saf gülüyorum. Müdür de delirdin mi sen der gibi bakıyo
Töbe rabbime :) Ekrana bakıp bakıp saf saf gülüyorum. Müdür de delirdin mi sen der gibi bakıyo
gidelim canım bana her yer uyar ama zeytin almam..
benim zeytinim aydından geliyor
aynen yaaa balayında ultra herşey dahildi.. onun için çok aldım
hala da o kiloları veremiyorum :97::97:
Alma ya zaten
Annelerimiz gibi olursun. hep öle der ya bütün anneler; "ben sana hamileyken 40 kiloydum"
Ben hic böle bi cümle kuramıcam yavruma :) Ben hep dobiydim annecim dicem.
Ayva göbeği olur o
heee gecende esma bole olmustuuuuu sus dıyıp duruyodu banaaaa
akşama misafir var yine öküz gibi yerim bensonra da gelirim kilo aldıum derim. :78::78::78:
karra verdim misafir çağırmıycam evlendiğimziden beri çok misafir geldi. sanırım ben ondan da almışımdır
akşama misafir var yine öküz gibi yerim bensonra da gelirim kilo aldıum derim. :78::78::78:
karra verdim misafir çağırmıycam evlendiğimziden beri çok misafir geldi. sanırım ben ondan da almışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?