Kokoşş Hatunlar Kulübü

Vitamini cekirdeğinde diyosun yani

Gece 11 de tost yapıp yersen olacagı bu işte

sanırım przatıf kullananlarda olmuyormuyor bırde doğum kontrol hapları kılo yapıyorrr dıye bılıyorumm canım senın metabolızmanla alakalıdrrr

Ben yaklaşık 2,5 senedir doğum kontrol hapıda kullanıyorum oda yapmadı olmuoooyyyorr olmuyooorrrr başlicam metabolizmama şimdi....

Baya oluyor biri davet etmişti orda bi başka kadın dedi ki ayyy ne zayıfsın niye biraz kilo almıyorsun dedi bende sinir oldum öyle deyince '' Ayyy ne kadar kilolusun sen niye zayıflamıyorsun aynada kendine bakmadan ne konuşuyorsun dedim'' kadın sinir oldu hala arkadamdan saydırıyor kulağıma geliyor

Evde ip atlıyorum mesela akşamları, egzersiz falan yapıyorum sonra da bazen geceleri eşimle öhöhm neyse anladınız siz

O zaman ben ipi falan boşuna atlıyorum hahahaha:

aman sallla gıtsınnn mıllet verecem dıye para saydırıyorrrrr bosver taktıkca alamazsınnnn ben bıara cok zayıftım aaaaa çok çirkinleştınn dıoylardııı adam da ısyanlardaydı elıme et gelsın ıstıyomm bu nee kemık gelyor dıyerekkk benı sınır edıyorduuu

Evde ip atlıyorum mesela akşamları, egzersiz falan yapıyorum sonra da bazen geceleri eşimle öhöhm neyse anladınız siz

O zaman ben ipi falan boşuna atlıyorum hahahaha:

heee sen o işin kalorı yakmaaa tarafını seccc dıger tarafını logaraaa yolla gıtsınnnnn

heee sen o işin kalorı yakmaaa tarafını seccc dıger tarafını logaraaa yolla gıtsınnnnn

Töbe rabbime :) Ekrana bakıp bakıp saf saf gülüyorum. Müdür de delirdin mi sen der gibi bakıyo

akşama misafir var yine öküz gibi yerim ben sonra da gelirim kilo aldıum derim. :78::78::78:
karra verdim misafir çağırmıycam evlendiğimziden beri çok misafir geldi. sanırım ben ondan da almışımdır

gidelim canım bana her yer uyar ama zeytin almam..
benim zeytinim aydından geliyor
aynen yaaa balayında ultra herşey dahildi.. onun için çok aldım
hala da o kiloları veremiyorum :97::97:

agaya beleş yanı
aman gezmelık gıderık bız zaten
marmara çevresınde gıdılmedık yer kalmaz
ha bıde ben rahat hattan başka otobuslede gtmem
sankı evde ultra herşey dahıl gıbıme gelıo

Alma ya zaten

Annelerimiz gibi olursun. hep öle der ya bütün anneler; "ben sana hamileyken 40 kiloydum"
Ben hic böle bi cümle kuramıcam yavruma :) Ben hep dobiydim annecim dicem.

Ayva göbeği olur o

heee gecende esma bole olmustuuuuu sus dıyıp duruyodu banaaaa

Ekrana bakmaya gelcek yakındır zaten

akşama misafir var yine öküz gibi yerim ben sonra da gelirim kilo aldıum derim. :78::78::78:
karra verdim misafir çağırmıycam evlendiğimziden beri çok misafir geldi. sanırım ben ondan da almışımdır

Misafir iyidir şeker ya, bolluk bereket... Ama haftaiçi zor olmuyor mu ya Ben acemi bir evhanımı olduğum icin cumadan falan alıyorum. Yoksa yetiştiremiyorum yemekleri

hacı amma bahane sundun he:82:demıyonkı koca boğazım dıye:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…