- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
tmm len balıkesıre gıdek mı
güzel b yer sevdım ben sessz sakın
zeytınde alırık
4 ayda 4 kılo mu aldın
ayu
ben 2 yıldır gram almadım
Hadi senin için 5 kilo alayım ne yiyosunuz yahuu sizin yiyipte benim yemediğim ne var söyleyin bakem bende kilo istiyorum... Ben kilo alamıyorum diye kocişe kilo verdirdim hemde 16 kilo verdi
evet canım yaa.. biz erken yiyoruz yine ama aldım işte 4 kilo 50 olmam lazım yine 54 üm şuanda :95:
çok gonuşuyonussss yetişemeyommm sizeeee
hazall kız harbi sen saça taktın haa boyat da rahatlaaa
kızlar bendede kalça vardır hatta okulda yıllığa bilem lopez yazmışlardı bana lopez derler samimi ark.ama kalçam hoştur yani halama çekmişim hafif dışa doğru
ve evlendim 2 yaşında kızım var evlendiğimde 50 kiloydum şimdi 52 kiloyum
hamile 52 kiloyla kaldım aynıyım yani bu biraz yapı meselesi
ha bu arada umutefe ve spedyyy hoşgeldinizzzz
ha bu arada umutefe ve spedyyy hoşgeldinizzzz
4 ü verirsin spidim yaa. yeter ki önünü al :) 4 dü sekiz di derken benim gibi görüverirsin 64 üTArihimin en dobi dönemi
yok yaw olmasın :2::2::2: sevmiyorum kiloyu bana da yakışmıyort..50 kende aman aman zayıf sayılmam yani..
bende göbek var işte hiçte ekmek yemem.. :97:
Ekmek benim favorimBi insanevladı makarna pilavla ekmek yer mi ben yiyiorum
Kilo almak istiyosan ekmek arası pilav yemelisin :)
4 ü verirsin spidim yaa. yeter ki önünü al :) 4 dü sekiz di derken benim gibi görüverirsin 64 üTArihimin en dobi dönemi
Bekliyoruz şeker yaz sen
O zaman genetik olabilirBende de basen var hala yadigarı
Canım bende öyle yiyorum mantı,makarna,pilav bunların hiçbirini ekmeksiz yemiyorum günde 4 öğün yemek yiyorum hepside kalorili olmuyor olmuyorrrr alamıyorummm
olabilr 50 olsamda göbeğim yine olacak çünkü biliyorum
ne gibi mesela :78::82:
olabilr 50 olsamda göbeğim yine olacak çünkü biliyorum
ohüü öhüüüüü sey işte daaaaa sekiss yarıyormussss ilk etaptaaa oyyyy:78::78::78:
bilmiyorum yaaa 7.30 da yiyoruz yemek aman aman geçte yemiyorum anlamadım işte
olur tatlım neden olmaısn....
eşim çamaşır kurutma makinesi alalım diyor.. aranızda kullanan falan var mı bosch 7 kg.
plates yapacaksınnnnn ben cok faydasını gördum vucdu acayıp gusel şekıllendıyor ve karınım dumduz olmuştuuuu
ohüü öhüüüüü sey işte daaaaa sekiss yarıyormussss ilk etaptaaa oyyyy:78::78::78:
hahahhahaha hahahahha bayıldım bayıldım
Spor oluyo ama oEnerji harcıyoruz aslında :)
Zaten evlenince erkek kilo alır, karısı iyi bakıyo derler. Kadın kilo alır kendine bakmamış derler
Bana niye yaramamısssss nennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?