Kokoşş Hatunlar Kulübü

tmm len balıkesıre gıdek mı
güzel b yer sevdım ben sessz sakın
zeytınde alırık

4 ayda 4 kılo mu aldın
ayu
ben 2 yıldır gram almadım

gidelim canım bana her yer uyar ama zeytin almam..
benim zeytinim aydından geliyor
aynen yaaa balayında ultra herşey dahildi.. onun için çok aldım
hala da o kiloları veremiyorum :97::97:

ha bu arada umutefe ve spedyyy hoşgeldinizzzz

Hadi senin için 5 kilo alayım ne yiyosunuz yahuu sizin yiyipte benim yemediğim ne var söyleyin bakem bende kilo istiyorum... Ben kilo alamıyorum diye kocişe kilo verdirdim hemde 16 kilo verdi

Ekmek benim favorim Bi insanevladı makarna pilavla ekmek yer mi ben yiyiorum
Kilo almak istiyosan ekmek arası pilav yemelisin :)

evet canım yaa.. biz erken yiyoruz yine ama aldım işte 4 kilo 50 olmam lazım yine 54 üm şuanda :95:

4 ü verirsin spidim yaa. yeter ki önünü al :) 4 dü sekiz di derken benim gibi görüverirsin 64 ü TArihimin en dobi dönemi

çok gonuşuyonussss yetişemeyommm sizeeee

Bekliyoruz şeker yaz sen

Karar versem boyatıcam da canım ahhh şu karar aşaması

4 ü verirsin spidim yaa. yeter ki önünü al :) 4 dü sekiz di derken benim gibi görüverirsin 64 ü TArihimin en dobi dönemi

yok yaw olmasın :2::2::2: sevmiyorum kiloyu bana da yakışmıyort.. 50 kende aman aman zayıf sayılmam yani..
bende göbek var işte hiçte ekmek yemem.. :97:

yok yaw olmasın :2::2::2: sevmiyorum kiloyu bana da yakışmıyort.. 50 kende aman aman zayıf sayılmam yani..
bende göbek var işte hiçte ekmek yemem.. :97:

O zaman genetik olabilir Bende de basen var hala yadigarı

Canım bende öyle yiyorum mantı,makarna,pilav bunların hiçbirini ekmeksiz yemiyorum günde 4 öğün yemek yiyorum hepside kalorili olmuyor olmuyorrrr alamıyorummm

Canım bende öyle yiyorum mantı,makarna,pilav bunların hiçbirini ekmeksiz yemiyorum günde 4 öğün yemek yiyorum hepside kalorili olmuyor olmuyorrrr alamıyorummm

Alma ya zaten

Annelerimiz gibi olursun. hep öle der ya bütün anneler; "ben sana hamileyken 40 kiloydum"
Ben hic böle bi cümle kuramıcam yavruma :) Ben hep dobiydim annecim dicem.

olabilr 50 olsamda göbeğim yine olacak çünkü biliyorum

Ayva göbeği olur o

ohüü öhüüüüü sey işte daaaaa sekiss yarıyormussss ilk etaptaaa oyyyy:78::78::78:

hahahhahaha hahahahha bayıldım bayıldım

Spor oluyo ama o Enerji harcıyoruz aslında :)

Zaten evlenince erkek kilo alır, karısı iyi bakıyo derler. Kadın kilo alır kendine bakmamış derler

hahahhahaha hahahahha bayıldım bayıldım

Spor oluyo ama o Enerji harcıyoruz aslında :)

Zaten evlenince erkek kilo alır, karısı iyi bakıyo derler. Kadın kilo alır kendine bakmamış derler

yaparkene kalorı yakıyorsunda ılk etaptaa evlendıgındee vucud alışmadığındann hımmm oseyın içerdiği maddeler kılo yapıyormussss tabı bunların yanındaa eşle beraber yenen abur cubur duzenlı akşam yemeğii hepsi birer etkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…