Kokoşş Hatunlar Kulübü

yok anam almım onu yalnız ıyı

valla sevmem evımdede ıstemem

bak mama ucuz yiyo tutumlu kedi valla sana yoldaşlık eder al kız sümbülüüü THY ile gönderirrim ben sana karşılıaman lazım kutusu mıçacağı filtre kumu tırmlama şeysi yatağı hepsinide valiz ederim

herşeyden anlar sözde dinler hatta çok alışır kocayı unutursun bileee

ayy de get bee
onunla uğraşamam bennmıçcak etcek ben mı temızlycem ıykkkk

böcük işim zor ama hepsini halledicem başladım şimdiden atmaya.
Oğlumun kıyafetlerine bakıyorum küçülen mi var hemen ayırıyorum.
Kv. Oğlum doğmadan yelek süveter örmüş.
Ama pembe mor kız rengi.
Cinsiyeti belli olmadan örmüş.
Eşime dedim bunları giydirmem atıcam dedim atma dursun dedi.
Bir süre tuttum sonra attım.
Atma lafını dinlememek lazım.
Allahtan çoraplarını sepete koyar.
Hatta bir poşet alıp içine koyar.

ahahhaah koptumm kız kıyafet neysede albüm falan da niye attın hatıra laaaaaaaaaaa
benimkide evlendiğimizde getirmişti
album defter kitap cıks atmadım duruyo

ama kıyafet beğenmediklerimi atarımm
oda sölenir unutur gidetr ahahah

sen birinin evini paylaşmıştın yaa işte ben mutfak öle istiyom evim olunca mutfağını çok beğenmiştim ideal mutfak....yalnız eim olsun L koltuğu değişcem sevmiom yaa çok büyük hemde kullanışlı deil yaa 4 ikişi oturdukmu sanki çok samimi oluyoruz eşşk gibim pufu var yatak gibi ortada annem ona mezar dio hatta pastayı üflerken onun üstündeydi hatrlaaa ahh evim olsa keşkeeeeeeeeeeee

para var huzur var
güle güle kullan cnm

böcük laaa sen hangi deterjanları alıyon ben beyazlara persil kullanyom güzel olmadı beyaza ne kullanyon sen akça pakça çıkmıyo bide çok atıyom artık az az yıkıcam elektrikten tasarruf edelim derken beyazlarım iyi çıkmaz oldu

ayy de get bee
onunla uğraşamam bennmıçcak etcek ben mı temızlycem ıykkkk

öğret sen ttumlusun tuwalete alıştırırsın kumdanda tasarruf edersin hemmm .....temizlemene gerk kalmaz sifonu çekersinnn öğretirsen öğrenir zeki sümbülll hade laaa tek kalmazsınnn ilk uçakla yanında billl

bende evde kedi köpek sevmeyenlerdenim.
Eşim istedi ama dedim olmaz kesinlikle.
Görümcemle kv. Bayılır. Evde yılarca kedi filan beslemişler.
Hatta keçi bile bakmışlar.
Köyde eve gelirken ekmek alırız görümcem köpek görürse atar.
Evdeki bayat ekmekleri çevredeki köpeklere verirler.
Görümcem kendi evim olursa kedi yada köpek alıcam dedi.
Ben gelemem kusura bakma dedim.
Eşimin babasının evinde hem kedi hem köpek var.
şimdi oğlu almış evine eşim diyor ne kadar temiz olsada kokuyor.
Hayvan delisi bunlar ama kv. Inşallah eve almaz.

klube yeni üye oldum herkesi selamlıyorum çok yararlı bilgiler paylaşımlar var hepinize teşekkür ederim

albüm üstünde bülent ersoyun erkek hali resmi vardı midem bulandı onu görünce yıllanmış yapışkanlar gitmiş resimleri çıkardımı aldım çıkmayanı kaldı attım...asker kıyafetini ne saklıo ala ala iyakkkkkkkkkkkkkk arkasınada kocaman şehnaz yazmışşşş onu bekleyen aşipteeee dedim bu tişörte şehnaz dötünümü sildi çok pis kokyo dio ne alaka

eee dedim şehnaz yazıo bide kokyo bende attım dedimmm bişe dese inan boğardım bilir kıskancım canını yakarım bikere bişiden bahsediyodu indirdim tokadı yüzüne dedim bana anlatma tanımyom ama kıskanır kafasına indiririm umrum olmaz valla

miroşş harbi delüsün kızzzzz

SMOKER HOŞGELDİN!

ESMA KUZUN POZ VERMEMİŞ AMAAAAAAA.
MAŞALLAH KÜÇÜK ADAM OLMUŞ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…