yok anam almım onu yalnız ıyı
valla sevmem evımdede ıstemem
bak mama ucuz yiyo tutumlu kedi valla sana yoldaşlık eder al kız sümbülüüü THY ile gönderirrim ben sana karşılıaman lazım kutusu mıçacağı filtre kumu tırmlama şeysi yatağı hepsinide valiz ederim
herşeyden anlar sözde dinler hatta çok alışır kocayı unutursun bileee
Maşallah lannn iyi davran goncana bizimkide bazı konularda titiz ama eşyalarını attırmaz elletmez bende dinlemem
Kendisi akça pakça gezer merak etme kokular 2 m. önce gelirr akkbıları siler boyar bi giydini ikinci kez giymez direk çamaşıraaa kirlendi der....eşya atmayı asla sevmez hatta annesinin evindekileri toplayıp getirdi albüm eski defter foto bilmem nee bende hepsini attım tartışmıştık napim pis kokyodu kadın nerde saklamışsaaa
Askerden kalma donunu tişötünü getirmiş öğğğkkk nasıl pis kokyo hemen attımmm ıyyyyy
güle güle kullan cnmcımm
beyaz olsun beyaz evım olursa ınş herşeyım beyaz olcekk
benım köşe takımlı odam sıyah beyaz kırmızı
oturma odam krem kahve
yatak odam krem kahve
mutfak kahve amma kahve olmuşuk yaa
ayy de get bee
onunla uğraşamam bennmıçcak etcek ben mı temızlycem ıykkkk
don koleksıyonu mu yapıy len kocen
para var huzur var
güle güle kullan cnm
ayy de get bee
onunla uğraşamam bennmıçcak etcek ben mı temızlycem ıykkkk
klube yeni üye oldum herkesi selamlıyorum çok yararlı bilgiler paylaşımlar var hepinize teşekkür ederim
Selamun Aleyküm kokoş bacılar....
klube yeni üye oldum herkesi selamlıyorum çok yararlı bilgiler paylaşımlar var hepinize teşekkür ederim
ahahhaah koptumm kız kıyafet neysede albüm falan da niye attın hatıra laaaaaaaaaaa
benimkide evlendiğimizde getirmişti
album defter kitap cıks atmadım duruyo
ama kıyafet beğenmediklerimi atarımm
oda sölenir unutur gidetr ahahah
Hoş geldin buyur geç şöyle baş köşeye....Bizde seni selamlıyoruz...
albüm üstünde bülent ersoyun erkek hali resmi vardı midem bulandı onu görünce yıllanmış yapışkanlar gitmiş resimleri çıkardımı aldım çıkmayanı kaldı attım...asker kıyafetini ne saklıo ala ala iyakkkkkkkkkkkkkk arkasınada kocaman şehnaz yazmışşşş onu bekleyen aşipteeee dedim bu tişörte şehnaz dötünümü sildi çok pis kokyo dio ne alaka
eee dedim şehnaz yazıo bide kokyo bende attım dedimmm bişe dese inan boğardım bilir kıskancım canını yakarım bikere bişiden bahsediyodu indirdim tokadı yüzüne dedim bana anlatma tanımyom ama kıskanır kafasına indiririm umrum olmaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?