Kokoşş Hatunlar Kulübü

onunla uğraşana kadar sıpam olur onunla uğraşırım olmmsende satcek yer arıyonn

len kıskandığını ne bellı edın bee delüü

len sus benımkı gtcek 6 ayda bı gelcek yaa

Sen güçlü bir böcüye benziyon dayanırsın..Ben güçsüz bir göbüşüm dayanamıyom...Çanta gibi beni her yere götürsün istiyom..

esma kv süper lennnnn valla cok bakımlı kokoşşş hoşş

paşanda kocemen olmuşşşş saçlar uzamıs ve sankı rengı acılmışş
afacannn

evet cnm.. saçları uzadı ama.. koyulaşıor paşamın saçları keşke hep öyle kalsa..

kuzum benm...

kayınvalide kokoştur.. kokoş aile

canım sıkıldı ya.. annemi hastaneye yatırıcklar.. kan değerleri için.. şekeri var.. yatırıp düzene sokmaları lazımmış dua edin hemen iileşsin kızlar..

işdeyim kız çalışıyok dün yaptım bu anlattığımı...
laaaaaa kafam bi dünya okuyom okuyom anlmymmm bide az yedim karnım aç hatta yemedim sayılır kafa basmıyorrr

ahhh canım yaa geçmiş olsun
rabbim şifasını versin inş.

niye gitti kocişin nereye?

kızlar şuan şokum müdür bir yazı için aradı yan camdan bu cam ses geçirmiyo açtım teli şu yazıyı getir dedi tamam dedim bide elma yiyodum elmayı burda yeme dedi

nerde yicem dışardamı ne dio yaaa fena dolcam en sonu kavga edip gitcem herhalde bununla ofiste benden başka kimse yok

tamam beyzlara ariel alıyım renklilere ne olsa olur persilde olur sıvı ona kullanırım ...

köpek ei fena kokutur tavsiye etmem kedim kokmuyo benimmm

köğein nefesi bile kokyooo hemde akkplar parçalıo çamaşırlarıda ben süs köpeği almıştım geri verdimmm

fermuarlı spor mağzasından almıştım

diğerlerini kendi öle istiyo rahat ediomuş bana don lazım deil zati ne istrse giyebilir siterse giymesin bizi içeriği ilgilendirir dimiii

ahahhaahah alemsin valla koptumm kızzzzz

ver annem ver olsun o heryerde geziyo yaaaaaaaaa
ben ikna olmam ne dersen de söledim ya huyum pis

kız sen izinlimisin ki evdesin
çalışmıyonmu göbüşlü

bura konumu açsam laa isteyen çıkar belki yada hakaret ederler besledinde baktında bebek gelio nie verion die

Ankara' ya gitti Uzmanlık eğitimine şimci asistan 10 gün sonra inşallah Uzman olacak....Zübükzade gibin seni mebus karısı yapacam diyerek gitti ama bakalım...

mebus karısııı.....

ben gitmeden bu müdürü boğacam gibi elmama da karışyo töbeee

laa benim bebek takviminde aşağıda ne yazıo cinsel isteğinizde azalma olabilir ben daha dün rüyamda paris gördüm hemde ne paris ahhh ahhhh bunlar yalan yazıoo yaaa yese gitcem parisede yemiyooo cnm acır bebekime bişi olursa allah korusun paris etmeyeli bir hafta oldu bu hafta ile 2 hafta olucakkk gel teskereeeeeeeeeeeeeeee:26:

esma annene acil şifalar dilerim.

Koket yaza biz gidicez köye kedi istemem ben bebem var.
Bence konu aç sonuçta sokağa atmıyorsun.

Böcük köpek mi alcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…