veeeeeeee aleykümmm selammmmmmmmmmmmmmm nerdesin kızz koca göbüşşşşş
SMOKER HOŞGELDİN!
ESMA KUZUN POZ VERMEMİŞ AMAAAAAAA.
MAŞALLAH KÜÇÜK ADAM OLMUŞ :)
albüm üstünde bülent ersoyun erkek hali resmi vardı midem bulandı onu görünce yıllanmış yapışkanlar gitmiş resimleri çıkardımı aldım çıkmayanı kaldı attım...asker kıyafetini ne saklıo ala ala iyakkkkkkkkkkkkkk arkasınada kocaman şehnaz yazmışşşş onu bekleyen aşipteeee dedim bu tişörte şehnaz dötünümü sildi çok pis kokyo dio ne alaka
Eee dedim şehnaz yazıo bide kokyo bende attım dedimmm bişe dese inan boğardım bilir kıskancım canını yakarım bikere bişiden bahsediyodu indirdim tokadı yüzüne dedim bana anlatma tanımyom ama kıskanır kafasına indiririm umrum olmaz valla
aman yaaa.kaç zamandır yatıyordum işler birikti sıktım bugün biraz onu halledeyim dedim mazallah doğururum filan...
Kocam dün sabah 11 de gitti bir ağladım bir ağladım kayınvalidemler geldi yanıma kayınpeder şöfor kw aşcı oldu 10 gün böyle mesalef...
Anlamda veremediler niye ağlıyom diye hiç gitsin istemedim be yav...2 gün yatarken giydiği tişortu çıkarttırmadım koklarım diye..psikopata bağladım eyice..
tşk ederim...
albüm üstünde bülent ersoyun erkek hali resmi vardı midem bulandı onu görünce yıllanmış yapışkanlar gitmiş resimleri çıkardımı aldım çıkmayanı kaldı attım...asker kıyafetini ne saklıo ala ala iyakkkkkkkkkkkkkk arkasınada kocaman şehnaz yazmışşşş onu bekleyen aşipteeee dedim bu tişörte şehnaz dötünümü sildi çok pis kokyo dio ne alaka
eee dedim şehnaz yazıo bide kokyo bende attım dedimmm bişe dese inan boğardım bilir kıskancım canını yakarım bikere bişiden bahsediyodu indirdim tokadı yüzüne dedim bana anlatma tanımyom ama kıskanır kafasına indiririm umrum olmaz valla
yok yaşıor kaynatamda...
Allah uzun ömür versin...Rızkını ben vermiyom da ne bilem ya böyle dipisdiri görünce...
bebnde kedi falan hayvan evde aslaaa sevmemmmmm
Açıkcası kedi köpek besleyenlerde yemek yimem
napim huyum bu
aman yaaa.kaç zamandır yatıyordum işler birikti sıktım bugün biraz onu halledeyim dedim mazallah doğururum filan...
Kocam dün sabah 11 de gitti bir ağladım bir ağladım kayınvalidemler geldi yanıma kayınpeder şöfor kw aşcı oldu 10 gün böyle mesalef...
Anlamda veremediler niye ağlıyom diye hiç gitsin istemedim be yav...2 gün yatarken giydiği tişortu çıkarttırmadım koklarım diye..psikopata bağladım eyice..
böcük işim zor ama hepsini halledicem başladım şimdiden atmaya.
Oğlumun kıyafetlerine bakıyorum küçülen mi var hemen ayırıyorum.
Kv. Oğlum doğmadan yelek süveter örmüş.
Ama pembe mor kız rengi.
Cinsiyeti belli olmadan örmüş.
Eşime dedim bunları giydirmem atıcam dedim atma dursun dedi.
Bir süre tuttum sonra attım.
Atma lafını dinlememek lazım.
Allahtan çoraplarını sepete koyar.
Hatta bir poşet alıp içine koyar.
sen birinin evini paylaşmıştın yaa işte ben mutfak öle istiyom evim olunca mutfağını çok beğenmiştim ideal mutfak....yalnız eim olsun L koltuğu değişcem sevmiom yaa çok büyük hemde kullanışlı deil yaa 4 ikişi oturdukmu sanki çok samimi oluyoruz eşşk gibim pufu var yatak gibi ortada annem ona mezar dio hatta pastayı üflerken onun üstündeydi hatrlaaa ahh evim olsa keşkeeeeeeeeeeee
bende sevmım ama bak köpek alcem benbebnde kedi falan hayvan evde aslaaa sevmemmmmm
Açıkcası kedi köpek besleyenlerde yemek yimem
napim huyum bu
hahhah bitane tazmanyalı vardı çok komik bende onunla dalga geçince giymedi utandı attım
ulu batu hasan gibi erkek donu giysin laaa boxer neymişşş hepsini attımmmm erkek donu aldımmm bide fermuarlı aldımmm ben yapom don kreasyonu nu
böcük laaa sen hangi deterjanları alıyon ben beyazlara persil kullanyom güzel olmadı beyaza ne kullanyon sen akça pakça çıkmıyo bide çok atıyom artık az az yıkıcam elektrikten tasarruf edelim derken beyazlarım iyi çıkmaz oldu
bende evde kedi köpek sevmeyenlerdenim.
Eşim istedi ama dedim olmaz kesinlikle.
Görümcemle kv. Bayılır. Evde yılarca kedi filan beslemişler.
Hatta keçi bile bakmışlar.
Köyde eve gelirken ekmek alırız görümcem köpek görürse atar.
Evdeki bayat ekmekleri çevredeki köpeklere verirler.
Görümcem kendi evim olursa kedi yada köpek alıcam dedi.
Ben gelemem kusura bakma dedim.
Eşimin babasının evinde hem kedi hem köpek var.
şimdi oğlu almış evine eşim diyor ne kadar temiz olsada kokuyor.
Hayvan delisi bunlar ama kv. Inşallah eve almaz.
üzülme tatlım yaaaaaaa allah kavuştursun inş...
Bak şanslısın ahçıyla soför bırakmış sana
Hayırlısıyla gitsin gelsin
onunla uğraşana kadar sıpam olur onunla uğraşırım olmmöğret sen ttumlusun tuwalete alıştırırsın kumdanda tasarruf edersin hemmm .....temizlemene gerk kalmaz sifonu çekersinnn öğretirsen öğrenir zeki sümbülll hade laaa tek kalmazsınnn ilk uçakla yanında billl
Selamun Aleyküm kokoş bacılar....
eee dedim şehnaz yazıo bide kokyo bende attım dedimmm bişe dese inan boğardım bilir kıskancım canını yakarım bikere bişiden bahsediyodu indirdim tokadı yüzüne dedim bana anlatma tanımyom ama kıskanır kafasına indiririm umrum olmaz valla
Aman yaaa.Kaç zamandır yatıyordum işler birikti sıktım bugün biraz onu halledeyim dedim mazallah doğururum filan...
Anlamda veremediler niye ağlıyom diye hiç gitsin istemedim be yav...2 gün yatarken giydiği tişortu çıkarttırmadım koklarım diye..Psikopata bağladım eyice..
ahahhaahah alemsin valla koptumm kızzzzzallah uzun ömür versin...rızkını ben vermiyom da ne bilem ya böyle dipisdiri görünce...
ver annem ver olsun o heryerde geziyo yaaaaaaaaaben mutfağa sokmuyom alya eimde kokmuyo ondan kimse tiksinmedi benim evimde herşey kapalı dolan içinde ortada bişi koymuyorum ee bide garu gelio bende yersin görsen kedimde temiz kız benim ama bebek için bi türlü bulmadım vercek kişi yaaa:44:
amin amin gitsin gelsinde..zaten ben biraz dinlinicim müsadelerinizle diyorum..bittabi küçükhanım diyorlar..yatak odasına geçip laptopda film dizi izliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?