Kokoşş Hatunlar Kulübü

senı sevıyy sövmess

olsun ya bı dıyım evde sap gıbı beklıyy
ama varya eve gdııom masa hazır topluyo edıoo ohhh

dün benim kocada hindistan cevizini kırdı suyunu döktü içirdi bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pek bi üstüme düşyor laaaa şehzadenin gücü ablasına sölediği laftan sonra gözümde 2 kat arttı adamın değeri

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Koket 90 tl lık elbıse deıl cnm buyaaaa..

Sen nasıl kokoşşsun bebemm yaaaa...
Sole daha sık seler bulsana...

birikimi kadın yapar doğru diyorsun ama dede yapmış.
Akıllı adam ölmeden de çocuklarına vermemiş evleri.
Ilerde bize bakmaz atarlar diye.
Görümcemin dedesi kendi babasının babası.
Kv. Babası değil.
Oğlu göremedi dedim ya. Görümcemin babası vefat etmişti.
Dede karısını kaybedince evlatları bakmadı adama.
Evlerden gelen para ile bakıcı tuttular o baktı adama.
Hatta adam son nefesinde torunu ve gelini yanındaymış.
Ta nerden istanbula geldiler.
Onlar aynı yerde gitmediler.
Kv. 2 eşinden de maddi olarak çok şanssız.
Eşimin babası zaten bi moka yaramaz.
Diğer eşide işini sıkı tutup muh. Kontrolunu yapmadığı için iflas etti.

yuhhh koket 90 tl ye elbise mi?
Bence pahalı ve gereksiz. 5 hafta giyicem diyorsun.
Zaten izne ayrılacaksın gereksiz bence.

Koket kız nazar değdiriceksin kendine
öğlen bi parlar senin adam vallahi gene başlar kavga sus dillendirme

ayy erdek dediğin şu hani güzel resimler eklemişsin manzaralı felan orası dimi... hadi gözün aydınnn bende yazın annemlerin evine gitcem (tabee koca izin verirse)denize yakın tam tatil yeri çok güzel bir site tam bebekle gidilcek bi yer onlar bakar bebeğe bende rahat ederim bide yakın kebapçı varrr offf nede lezzetli kebaplar yapıyor

laaa bu yazzzz güzel geçircemm ben bebekle de olsam 40 çıksın kimse tutmasın beni...

len pintilıkten deıll
valla olmadı yaa
kocem gtsın telcıden baktrcamm
şimdık onunla zaman gecırıyommm

heee öp kokla mıncık et parisi 3 e çıkar bak gidince burnunda tüter laa 6 ayda uzun zman haaaa

ben 3-4 günlüğüne bi kere tatile göndermiştim yazın nekkk bilir zehr ettim ona tatili nezman gelcen die ilk günden aradımmm gıcıkta oldum her saat tel açtım 2 günde geldii dayanamadı hasretimeeee

ee hafta sonuda işin var nezaman bakcan bu eve senn haftayada çalışcan erkende çıkmıyon bölee olmazzz zaman geçiyo kocan gittikten sonra taşınsan zor olmazmı

senin face var dimi beni eklesene laaa böcük garusu

ekleyımmmmama sonra ok sen bana yaz adını soyadını

yuhh lenn
hem daha tatlu olur

adam sana deıl çenene dayananmış valla ben kafa dınlerdım 3 günde

kızz bide müdür nie bilmion demesin yıkmasın üstüne

ee hafta sonuda işin var nezaman bakcan bu eve senn haftayada çalışcan erkende çıkmıyon bölee olmazzz zaman geçiyo kocan gittikten sonra taşınsan zor olmazmı

zor olmas yaa abımler enıstemler varda sımdık parada lazım taşınmaya etmeye bıde hazıranda okullar kapanınca belkı annemlrın ordan taşınan olur

aman senın kocenınde senınde sağn solun bellı olmuyyo
nazar etme aman amannn

evet canım orası ama ilçeye taşınıyorlar.
çok daha iyi oldu köyde sosyal hayat yok. Yazın orası cıvıl cıvıl oluyor. Akşam eve dönmek için otobüsü kaçırmamak gerekiyordu.
Bişey lazım olsa yola kadar yürüyüp bakkala gidip gelmek çi,leydi resmen.
şehir merkezi süper akşamları çık dolaş.
Sende git canım annene kocanı ikna et.
Annen antakyadaydı değil mi?

Koket 90 tl lık elbıse deıl cnm buyaaaa..

Sen nasıl kokoşşsun bebemm yaaaa...
Sole daha sık seler bulsana...

laaa ölede hamişşş sitesinden buldum bunu en ucuz elbise buydu laaa 120 TL felan dio diğerlerineeee off güneş çıkıp mağaza mağaza bakamıyom moralim bozulyo göbüşten çıkmıo normal mağazalardaki elbisler bide önü kaldıryo benim de hamile mağazaları hiç hoşuma gitmiyo bunalıma giryommm bişi olmuyor artık göbekten dolayııı:26::26::26:

hee öteki ay maaşta yok haklısın kendimi iyi hissetmem için bir elbise almam lazım ucuz bulayım bariii diğerleri hiçbiri olmuyor

bencede çokk yaa LCW de herşey çabuk bitiyo millet neler alıyo ben bulamıyom 25-30 TLye

lcw de bende bulamıyorum yığıntı gibi çul var hep.yani bizim ordakinde güzel şeyler yok pek.
erkekler için güzel şeyler oluyo..bide 1-2 hamile tişörtü almıştı annem okadar.bide hamile kotu ama kocaman giyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…