Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızz bide müdür nie bilmion demesin yıkmasın üstüne

canım benim müdürüm işten ayrıldı.
Ben bilmiyorum çünkü ben yapmıyorum o işi.
Ben sadece görev alıyordum.
Fiyat giriliyor liste yapılıyor.
Onu bana diyen kişi müdür değil.
Işi bana yıkmaya kalkıyor ama umursamıyorum.

kazık yeme olmmm 90 tl ne elbıseler alınır
wakıkı ye gıdıom ben bişi bulamım yahemde kaç tane koca koca mağazası var aynı caddede

Sizin orda pazar yokmu kokett yazlık yer çok vardır üfül üfül elbiseler aslında...

bılmıom de salla
herşeyı bılmek başa belaaa ıyı demışsınnn

:26::26::26::26::26:

daha 5 hafta var bide sonrası 40 gün lohusaaa

kocaaa yı az göreyim en iysi annem gelseydi iyi olurdu o gelince istemem cnm çekmezzz

hay maynakk
len ben normaldede şöle 2 3 gün uzak kalsa ıyı olur derım kafa dınlerım derım sana bakk
sen bence cocuk neyım etmen bıdaha sırf koceyle dızı için

ekleyımmmmama sonra ok sen bana yaz adını soyadını

yuhh lenn
hem daha tatlu olur

adam sana deıl çenene dayananmış valla ben kafa dınlerdım 3 günde

yok dönmezdide ağladım dedim tişörtünü kokolaya koklaya uyuyom şöle böle sen yoksun korkyom cnm bişi istemio nazlandım durdum çeneme gelmez oo inat ederdi ters gitseydimmm...

kalpleri uçuşturamm anam ben kocayı özledimmm

yok iskenderunda ama yazın annemin eine geçiyo annem nenem ve teyzem oda yazlık gibi büyük ev var denize yakın dediğin gibi ilçeye uzak ama cııl cıvıl bir site gazinosu cartu curtu garular çokkk komşular iyi hauz deniz bide arsuza gidilir güzeldir orası gerçi ben pek gitmem arsuza Antalyada olunca öyle yerler artık cazip gelmiyor...

E huzur komşu deniz yeter bahçede mangal partileri ohh ohh zaten benim en sevdiğim şeeee iskenderunda künefe veee kebap bide tavuk döner acı soslu bunlar olsun bana yeter ben denizi burdada göryomm

haaa en önemli ayrıntı nenemmm nenem olunca ben evden çıkmak istemiom onla sohpet iki yürüyüş güzel geliyor nenemide özledimmm valla paris anılarını anlatır bazen bazende dedeme olan aşından söz eder öle böle günler güzel geçer ordaaaa....

ben hamiş kotu aldım evet allahtan onu buldum o güzel bedene göre buldum onuda zor buldum 2 hamiş tişörtü var biri pempe biride laciv. onları bulmuştum...

ama hafta sonu bakıcam büyük bir mağaza var ondakine bakmadım bakalım belki ora gelmiştir...millet takipmi ediyo anlamadım :44:

yapma laa aman sesi çıkarmayınca yıkyolar p..ştlar bence benim görevim değil deee hiçte yüklenme valla haksızlığa hiç gelemiyom

kazık yeme olmmm 90 tl ne elbıseler alınır
wakıkı ye gıdıom ben bişi bulamım yahemde kaç tane koca koca mağazası var aynı caddede

burda waikiki mağazasında yığınla insan dolu çarpa çarpa kıyafetlere bakyolar oraya girdimmi zor geçyom aralarından hele kabinde bişi denizeksen bekle allah bekleee bitane daha varmış onuda bulcam bide çarşıda var oda aynıdır ...sanki bedava bişi var sanırsın dışardan görsen...

kıslardan bunlardan işte sizce çok mu kotu
canım sıyahı kendıme aldımmm sıyaha ıhtıacım vardı teyzemede kum bejı rengınden aldımmm

Son düzenleme:
Sizin orda pazar yokmu kokett yazlık yer çok vardır üfül üfül elbiseler aslında...

sosyete pazarı var burda larada bana uzak bende gitcem dedim koca tartışma sakın benle o kalabalığa sokmam seni git mağazan bak ne bakyosann beni dellendirme dedi....

pazara gitmem yasak yani... yoksa çok güzel bir pazar ooo hemde markalaı kıyafetler bile var elbise felan ama kalabalık ister istemez biri çarpar geçmek zor turistlerde doluyor taşıyorrr

koket bizimde öyle lcw pazar gibi aynı ya..
okadar kalabalıkki ne bulup alıyolar hala çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…