Kokoşş Hatunlar Kulübü

hay maynakk
len ben normaldede şöle 2 3 gün uzak kalsa ıyı olur derım kafa dınlerım derım sana bakk
sen bence cocuk neyım etmen bıdaha sırf koceyle dızı için

geçen dio biz çocuğu erkenmi ettik dedim valla öyle galiba bu senede öpüp koklaşsaydık dedim ama dedim bebekte istiyom ben ikisini bir yürütmem lazım nese annem bana iyi baksın hemen gelirim kendime bebeği büyütürüm pariside yürütürüm

ama oğlan 3-4 yaşa gelmeden bebek etmeyi düşünmüyom zor oluyor böle ikinciyi biraz ara vercem olmazsa üçüncüyü ara vermeden ederim napimm daha 40 kadar yolu var...

yeshoo ne ettin gızzzz doğurcammm nerdeyse ortada yoksunnn

senin oğlan büyüdü tabii dertleride büyüdü dimi...

:):) iyiyim valla uğraşmaca :) Az kaldı dimi senin Allah kurtarsın artık senide kuşum :)
Ya biraz öyle oldu benim bakıcı işten ayrıldı yenisini bulmak ayrı bir dert oraya koş buraya koş hiç birşeye vakit bulamıyorum akşam olunca da yorgunluktan erkenden uyuya kalıyorum şu sıra

Burcum bende çok özledim seni ya bir ara aradım açamadın sen mesaj yazdın döncektim sana sonra benim ufaklıkla uğraşırken hergün aricam bugün diyip arayamadım bir türlü.

tatlım zor zamanlar gecırdım muasıt değildım tatlımmm eee nezaman gerı doncen aramıza bu arada bakıcı buldun mu

dün görümcede vardı ayağında yeni almışşş bende beğenmedim ama bucu gerçi senin boy yerinde bunlarda moda oldu ama ben ısınamadım kayık gibim geldi bide erkek akkabısına benzettim ....

erkek ayakkabısına benzıttıysen beğenmen lazımmmmmmmmm aslındaaa tatlım rahat bıseye ıhtıyacımm vardı bıde bana dıger bacıksız babtler olmuyor buyuk gelıyorrr oyusden aldımm hosuma gıttıı ama teyzem begenmedı artık değiştirim napıyımm ama moralım bozuldu yane

geldim Burcum geldim de kaçıcam birazdan bu ara deli gibi koşturuyorum. Yarında yatılı misafirim gelicek kalabalık daha da çok koşturuyorum :)

Nasılsın kuşum

yeshoo bu koşturmacada yıpranyon kendine az bak laa kilo al serpildin iyice rahat et azcık tatile gel antalyaya kafa dinle

tatlım zor zamanlar gecırdım muasıt değildım tatlımmm eee nezaman gerı doncen aramıza bu arada bakıcı buldun mu

işlerimi toparlar toparlamaz döncem kuşum. Bakıcıdan dolayı 1 ay hiç uğramadım buraya işlerim yığılmış beni bekliyor hala toparlicam ama bir başlayamadım. buldum bi bakıcı ama hoşuma gitmiyor sürekli öğlenleri eve gidip kontrol etmem gerekiyor. başka biriyle anlaştım önümüzdeki pazartesi değil sonra ki pazartesi işe başlayacak o zamana kadar böyle idare edicem. Zaten yarın kayınvalidem kayınpederim kaynım eltim görümcem ve 3 çocuk geliyor biraz kalıcaklar bende o zaman zarfında da evde olucam sonra önümde sadece bu bakıcı ile aşılması gereken bir hafta kalıyor. kayınvalidem haftasonu istanbula dönmezde kalırsa zaten hiç sorun kalmıyor

ya bence güzel duruyorlar neyle giydiğinle alakalı neden değiştiriyorsun ki.

ama çok koşturyon biraz dinlen yaz geliyor işler hafiflemezmi sizde? yesho sen nerdeydin kuzum hangi şehirdi?

bende koşturcam minik gelsin iş ev kaynana arasında mekik dokurum bakalım kaynana iyi bakabilcekmi hiç içime sinmiyor :44:

bucuuu ben bambiden aldım buna benzer..

30 tlye giyimi çok güzel.. ama onu bukadr uzunmu.. bilmem.. güzl oldu giyince..

Alya Kşun morali bozuk yazmıyor benmde canım sıkıldı o nedenleee

kolay gesınn bebişşşşşş yatılı misafır de zorrr

annem cennet nıye ayrıldı kıııı

kızım teyzen benim görümce gibi kokoş diilse tabee giymez bunu sen giyy babet sevmiosan iyi buu az giyer bakarsın başka bişi bambide çok hoş akkaplar vardı oraaada bak bağcıklı bunlardan daha güzell....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…