kızlar benim burda olmam sizi rahatsız mı ediyor ben anlayamadım. Burda olmaktan daha önemli işleri oluyor insanın zaman zaman sizinle vakit geçirmekten hoşlandığım içinde fırsatını yeniden bulduğumda aynı hızla geri döndüm. Cennetin varlığı yokluğu ama konu oldu. yoktum sebebini söyledim ve mirayla çocuk hakkında düşündüklerimi paylaştım bu sizi rahatsız ediyorsa geldiğim hızla geri gidebilirim problem yok gerçek hayatımda da yapacak konuşacak sohbet edecek şeylerim var aranıza zorla müdahil olmak gibi bir çabam yok yani.
ourmu ole seyyy yesomm yaa sen yokken hepımız cok merak ettık kızlarda kaç kere sordular yesşo nerde dıyeeee sacmalama lutfennnn
biz biribirimize cok takılyokkk sammıyetten oturu alınmıyos yaneee o bakımdan esma da sammıyetle soylemiştir saka babından alınma kusum bole seylereeee
Asla aşağılamadım Esma... yazdıklarımı iyi oku söylemediğim ima etmediğim şeylerle itam ederek karşılıklı konuşabilmeyi tartışma haline getirme
yesho kendi işyerinizmi var fabrika falan?aşırı çalışmaktan bahsedilmiş ama anlayamadım:26:
ayrıca esmada samimiyetinize dayanarak şaka yaptı bunu biz bile anlayabildik..
İşimle dalgada geçilebilir bende santral görevlisiyim buna hiç takılmam.
bacılarımmm yıterın artıkın dıyorummm yawssss harbıden kızıcam haaaaa
burdakı herkesınn farklı bı yerı ve onemı var benım ıcınn bunu butun samıyetımle soyluyorum ama bunu ben hıssedyorumm karsı taraf bole hıssetmyor dıye kımseyı sucluyamam zaman zaman hıc olmıcak seylere bıle tepkı verebılyor ınsannn kıs ınsanın kocası bıle bazen gozune batıyor olmuyor yannısmıyımm ama onemlı olan ınsanın hatasının farkına varmasıdır hepimiz hatalı olabılrız ınsanız nıhayetınde dım?
sıze gelincede bırbırınız karsılıklı olarak yanlış anladıgınızı dusunuyorum ve bırbırınızı kırmadan bu durumu talıya bağlacagınızı umuyorum
oooooyyyyyy ooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben anlatmaya daha fazla gerçekten uğraşmicam imaları algılamak la alınganlık arasında fark var bana göre ama tamam kabul ediyorum alınganlık yaptım salakça esmaya daldım esmanın tadı kaçtı esma korkarak yazmasın Esmacım sen kal topicte canım zaten kırk yılın başında bir girebilirsem giriyorum ben uzak dururum tatlım bu konuda böyle kapansın
yesho kendi işyerinizmi var fabrika falan?aşırı çalışmaktan bahsedilmiş ama anlayamadım:26:
ayrıca esmada samimiyetinize dayanarak şaka yaptı bunu biz bile anlayabildik..
İşimle dalgada geçilebilir bende santral görevlisiyim buna hiç takılmam.
benim sana verdiğim önem azaldı burcu
sana karikatür ekledim, bakmadın bile
insan nezaketen beğen butonuna tüşlar
yürü git
benim sana verdiğim önem azaldı burcu
sana karikatür ekledim, bakmadın bile
insan nezaketen beğen butonuna tüşlar
yürü git
kızzz ben alınbmadımda hanı dedımyaa eskıdn 650 veryrdn ne ara zam oldu sonra 750 ve kadn sorn cıkrdı gıttı vs sonraada budefa kokette yazdıya bana nasıl aklında tuttun ortda bırılerı yazıd işte nasıl tutlms hafızada halbukı benm cocum ıcın arastrma yaptgm donemde konsldu dıye hafzmda kalmstııı soledım .. sonra mevzu uzadı bırı saka yaptı dıgerı alındı sonra oburu burası gerck hayat deıl demeye getrdı vs vs burda herkes herkese neler yapıyor bız sana neler yapıyoruzz ozmnn hemn kusp gıdelım yadaaa asagılamaya calıslm cok kızdım yanı gereksız cumlelerdı hadı dıyelım esma ln dıye hıtab etms kızlmsss vs ozmn bunu daha farklı dıle getrblrdn esma bu tarz kelımelrdn hoslanmıyrm vs nedemek ya gerck hayatım deıl onemsmm tarzı cumleler suan sınrlendıgm ıcın cumlelerde hata yapmıs olabılr kusura bakmayın konuda uzamasınnnn dıyorum ama send esordn soledım cok iş var ofısteee bunlrla kafa yormayım dıcm bence oda cok ayıp olck soncta herkse ayrı ayrı deger verıyrmmm en azndn calsyrmm
haklısın Cnm ama o aptal sütyenlere çok para vermicem balenli dediğin tellimi yoksa desteklimi ben destliyi bırakalı 6 ay oldu 2 ay olduktan sonra memikler coştu kullabnmadım telli ipekten sütyenlerim vardı satenden felan onları kullanım dedima ama uçlar maşallah eşek gibi bluzlarımda belli olyo die accık daha kalın 2 katlı normal sütyenlerden aldım en son 90 dı şimdi 95 bitane sütyen giyorum ve diolarki emzirince daha büyük olcak napcam ben...
hıh bak sende len manyak yazdın..
koket buna alınıp işi tartışmaya çevirmelimi sence..
neyse konu kapansın bencede.. ama tadım kalmadı bu topikte..
ben korkarak bişeler yazıcaksam.. hiç olmamak daha iyi gelirrr
döv beni annem dövvvyiringg senın saNTRALİNİ HAHAHAHA KIZ ALEMSIN HA SEN HAMS OLUNCA daha bırrr sevımlı olmaya basladın hahah bak alınma haa doverımmm
Biri şu koketin internetini kessin yaaa nolursunuzzz
kendimi aizemier hastası gibi hissediyom hala geçmişteyim
esma yaaaaaa nutfennnnnnn yapmayın boleeeeee
kapatak topiğ kokette kepenklerı ındırsın osaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?