Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne alaka yawss sende hemen ne alınyon valla cennet benim umrumda bile değil zaten ogünler pek cennetin üstünde de durmamıştım takılma böle şelere yawsss ...

bana verdiğin önerilerden memnunum teşekkür ederim ayrıca

ama çok çalışmandan memnun değilim onu söliiim şu işlerine biraz ara ver koca accık didinsin yaa uğraşsın oğluşunla geçir zamanları

oooooyyyyyy ooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben anlatmaya daha fazla gerçekten uğraşmicam imaları algılamak la alınganlık arasında fark var bana göre ama tamam kabul ediyorum alınganlık yaptım salakça esmaya daldım esmanın tadı kaçtı esma korkarak yazmasın Esmacım sen kal topicte canım zaten kırk yılın başında bir girebilirsem giriyorum ben uzak dururum tatlım bu konuda böyle kapansın

yesho kendi işyerinizmi var fabrika falan?aşırı çalışmaktan bahsedilmiş ama anlayamadım:26:
ayrıca esmada samimiyetinize dayanarak şaka yaptı bunu biz bile anlayabildik..
İşimle dalgada geçilebilir bende santral görevlisiyim buna hiç takılmam.

Asla aşağılamadım Esma... yazdıklarımı iyi oku söylemediğim ima etmediğim şeylerle itam ederek karşılıklı konuşabilmeyi tartışma haline getirme

yaws gerilmeyelim yaa 2 kelime konuşyoruzz şurda heeeee

zaten işyerinde hepimiz mutsusuz bari şurda mutlu olalımmm

böcükk laaa bişi desene ne sustun ortakmı geldi yineee .....

bacılarımmm yıterın artıkın dıyorummm yawssss harbıden kızıcam haaaaa

burdakı herkesınn farklı bı yerı ve onemı var benım ıcınn bunu butun samıyetımle soyluyorum ama bunu ben hıssedyorumm karsı taraf bole hıssetmyor dıye kımseyı sucluyamam zaman zaman hıc olmıcak seylere bıle tepkı verebılyor ınsannn kıs ınsanın kocası bıle bazen gozune batıyor olmuyor yannısmıyımm ama onemlı olan ınsanın hatasının farkına varmasıdır hepimiz hatalı olabılrız ınsanız nıhayetınde dım?
sıze gelincede bırbırınız karsılıklı olarak yanlış anladıgınızı dusunuyorum ve bırbırınızı kırmadan bu durumu talıya bağlacagınızı umuyorum

Ne iş yaptığımın inanki önemi yok. Ama çok çalıştığım çok didindiğim doğru bir şey bir yerden alıp daha yukarılara taşımak için çok çabalıyorum. Haftalarımı eve gitmeden geçirdiğim oldu burda ve iş anlayışıma laf söylenmiş olması beni üzdü. Şakaymış anlamamışım böyle kabul ettim ve özür diledim.

benim sana verdiğim önem azaldı burcu
sana karikatür ekledim, bakmadın bile
insan nezaketen beğen butonuna tüşlar
yürü git

yeşommm lütfen yaaa ınan bıs ure sonraaa hıc hatırlanmıcak bısey ıcın kusmye alınmaya gıtmeye gerek yokkk

yiringg senın saNTRALİNİ HAHAHAHA KIZ ALEMSIN HA SEN HAMS OLUNCA daha bırrr sevımlı olmaya basladın hahah bak alınma haa doverımmm

benim sana verdiğim önem azaldı burcu
sana karikatür ekledim, bakmadın bile
insan nezaketen beğen butonuna tüşlar
yürü git

kızz karıkatr karıktr dedınnz bende goremedm hanı nrde yahuu

doğru diyorsun sen deyince bende hatılradım. hatta asgari ücret çok iyi rakam demiştik. senle alakası yok zaten.
giderim falan demişsin ya ondan dedim.

balenli telli canım. desteğe zaten gerek yok. benimki sadece penye idi. yazın çok terliyorum diye öyle aldım. uçlar belli oluyor ama ayapacak bişey yok.
aman emsinde büyüsün boşver.
benimki boşa büyüdü.
şimd eski sütyenlerimide kullanıyorum ama yeni almam lazım.
senin karnında kahve rengi çizgi oldu mu?

esma yaaaaaa nutfennnnnnn yapmayın boleeeeee
kapatak topiğ kokette kepenklerı ındırsın osaman

yiringg senın saNTRALİNİ HAHAHAHA KIZ ALEMSIN HA SEN HAMS OLUNCA daha bırrr sevımlı olmaya basladın hahah bak alınma haa doverımmm
döv beni annem dövvv :18:
hatta arada sevde ben seni çok seviyom çünküm
harfleri yutmana bile kızmıyorum bak artıkkk alıştım yazış tarzına çözüyom hemen bi bakışta

Nek im merak etme koket şuanda geçmişte derin çalışmalar yapıyo karikatürünüde bulur alıntılar merak etme ay koptum yaa

Son düzenleme:
uleyyyyyyyyyyyyyn!

akşama ne yemek var dedik bi cevap verin.
hepiniz dışarda mı yiyeceksiniz acep?
yemek derdiniz yok mu hu huuuuuuuuuu!
bak ünlem koydum ona göre

Noluyo laaaaaaaaaaaa
yazmim bgün okim dedim
baydınız bunalttınız
saç başa girdiniz(mübalağa yaptım aman kimse alınmasın)

Kendinize gelin yazın paris maris ciciler yafssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…