günaydın kızlar
brck umarım huzurlu bir hamilelik geçirirsin işin ağır da değilmiş biraz dikkat edersen bir şey olmaz inşallah.
Meloş oğluna geçmiş olsun kreşte böyle bir durumdan birebir ilgilenebilirler değil mi?
bnm kısa değilde cnm.. Hep alt tarafta idi.. Allta buyudu çocuk.. Hep aşağıda kaldı..
Doktorum riskin var dedi hep..
Karı koca olmak yasak dedi hatta... Sanaa erken verir cnm yasağı..
Ama hiç korkma.. Zamanı dolunca gelir..
Meloş geçmiş olsun.... Diştendirr bence..
Burcu gunaydın
günaydın laaaaaaaaaaaa
ben bi geçmişe bakimmmm BRCK
hoşbuldum yavyularrrrr
ya dün akşam doktora gittim bebek iyi ama..
rahim kanalım çok kısaymış yapısal olarak..erken doğum olabilir dedi.sürekli bakacak gittiğimde işte..Kafana takma stres yapma dedi.olabiliyo böyle şeyler dedi ama üzüldüm
biraz:26:işin ağırmı diye sordu hayır dedim..ultrasonla bakıyo rahim yoluna alttan bakmıyo.bakmazda dimi?
üstten bakılıyosa zaten alttan bakmaz doktorum benim ozaman.
sendedemi vardı cnm bu sorun..yapısal olarak böyle kısa dedi.bişide olmayabilir erken doğumda olabilir her geldiğinde bakıcaz takipte olacak dedi..
bebek ağırlaştıkça rahimde açılma oluyomuş.keşke son ayda olsada pırt die normal doğum olsa:)
neyse yaa doktorum stres yapma sakın dedi 3 kere sordum üzme kendini dio olabiliyo bunlar dio.
brck cnm sanada gecms olsun merk etmeee sen rahat olursan allahn ıznyle bişi olmaz kontrollerını aksatmaaa birdee cnmmm allahn ıznyle alacksn kucagına bebişiniiiii saglıklaaa
alyamm künaydınnn tatlummm
günyadın kızlar.
Oğluşum sabah ateş içinde uyandı. Geceden hissettim ateşi çıkcağını sabaha kadar mırıldandı durdu. Arada gidip ateşini ölçtüm normaldi.
Sabah ağlayarak uyandı zati. 38,5 olmuş.
Duşa soktuk düştü. Ama kreşe giderken yine yükseldi.
Ilaç içirdim gönderdim. Akşama randevu alabilirsem dr götürcez.
brck cnm sanada gecms olsun merk etmeee sen rahat olursan allahn ıznyle bişi olmaz kontrollerını aksatmaaa birdee cnmmm allahn ıznyle alacksn kucagına bebişiniiiii saglıklaaa
alyamm künaydınnn tatlummm
kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için.
Ya kafama takıldı oğlum durduğu yerde sıçrayıp ağlıyordu sabah. Hep aldım sarıldım. Ateşten mi oldu dicem ama daha önce yapmadı böyle.
günaydın tatlım nasılsın npyn akşama yazamadım size
kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için.
Ya kafama takıldı oğlum durduğu yerde sıçrayıp ağlıyordu sabah. Hep aldım sarıldım. Ateşten mi oldu dicem ama daha önce yapmadı böyle.
hoşbuldum yavyularrrrr
ya dün akşam doktora gittim bebek iyi ama..
rahim kanalım çok kısaymış yapısal olarak..erken doğum olabilir dedi.sürekli bakacak gittiğimde işte..Kafana takma stres yapma dedi.olabiliyo böyle şeyler dedi ama üzüldüm
biraz:26:işin ağırmı diye sordu hayır dedim..ultrasonla bakıyo rahim yoluna alttan bakmıyo.bakmazda dimi?
çok bişe yazmamışsınız kiiii
hani ben doğurcem yaaa ondan sonra az yazın emi okuması kolay olsun 3-4 ay mahfolurum okuyana kadar ocağa anca yetişirim sonra sizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?