Kokoşş Hatunlar Kulübü

öğretmenine güveniyorum. Ilgilendiğine eminim. Yoksa izin alır kreşe göndermezdim. Böyle hasta olduğu zamanlarda öğretmeninin kucağından inmiyormuş.

sağol canım bende öyle tahmin ettim ama dr. Göstermeden içim rahat etmeyecek.
Burnu akıyor hırıltısı geçmedi yine.
Yazdan önce çıkarsın dişlerini de rahatlasın artık.

brck gönlünü ferah tut canım. Allahın izniyle birşey olmaz inşallah.

ne olurmuş kısa olsaaa:44::44::44: gebeliği etkilermi? Erken doğumla ne alakası var aceba???

sen izne nezman ayrılcan erkenmi??? sen oturarak çalışyonda stress yapmasınlar seni 1 ay önce ayrılırsın sende ben gibi

brck cnm sanada gecms olsun merk etmeee sen rahat olursan allahn ıznyle bişi olmaz kontrollerını aksatmaaa birdee cnmmm allahn ıznyle alacksn kucagına bebişiniiiii saglıklaaa

alyamm künaydınnn tatlummm

sen stress yapmışsın şimdiden kafana takma cnm benim ....bol bol dinlenirsin çok yorma bari evde kendini parisi yasakladımı?

brcğm kız takma kafaya rabbim hayırlısı neyse onu versin

meloşş mavişe geçmiş olsun

brck cnm sanada gecms olsun merk etmeee sen rahat olursan allahn ıznyle bişi olmaz kontrollerını aksatmaaa birdee cnmmm allahn ıznyle alacksn kucagına bebişiniiiii saglıklaaa

günaydın tatlım nasılsın npyn akşama yazamadım size

yaa dairede de tum garuların çocukları hasta ala ala acaba bu mevsimselmi değişyo ondan hani?

kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için.
Ya kafama takıldı oğlum durduğu yerde sıçrayıp ağlıyordu sabah. Hep aldım sarıldım. Ateşten mi oldu dicem ama daha önce yapmadı böyle.

çok bişe yazmamışsınız kiiii

hani ben doğurcem yaaa ondan sonra az yazın emi okuması kolay olsun 3-4 ay mahfolurum okuyana kadar ocağa anca yetişirim sonra sizeeee

olur canım ateşinden azrada her ateşlendiğinde değilde 2-3 kere sayıklama ve sıçrama olmuştu

günaydın tatlım nasılsın npyn akşama yazamadım size

cnm napalımmm iiz işte takılıyrz aynen devam aksm bızde odada uyuyakalmıszz gece 2 de uyandımmmm kaktm saclrı yıkaaa cocugn cantayı hazrlaaa pofff kabus gıbı

cnmmm benmmm bnm oglumda cok sıkkk sıcrar her gece oturp okuyor esım onuuu kımısı nazar der kımısııı gunduzz korkmus der ama cok sık yasyrz bız ustunu ortmeye kalksammm sıcrarrr...

ama senn kı atesten olabılır cnm buaradaaa her hastlkta farklılıklar ggosterırr

Son düzenleme:
bi mutlu başladımkı güne sormayınnnnn

patronla konuştumm daha doğrusu son günlerde yaşadığım stresle alakalı
şöforun ağzında bakla ıslanmaz bende bunu bıldığımden dedımkı
amannn cıkcam zaten cart curtt
ıstemıyolar benı falan dedım
şöforde gtmış patrona demış
sabah geldı dedı ben sana küsümnoldu dedım
oysa surat asan oydu neyse anlattı bana
dedı ser.zz gıdıp bişeyını anlatma gel bana anlat
dedım bılıyordum sıze dıyeceğını ondan dedım falan
neyse konuştukk ortak gelenne kadar
ortak ben gıdınce hergün patrona gıdıp cıkartalım abı dıyormuş
patronda dün fırçayı basmış
demış kızda dıo zaten benden ıyısını bulurlarsa cıkarsınlar dıye
gıdın halledın bıktım sızden demış
ortağa bu konuyla gelme bana demış yanı

neyse konustuk baya
dedım ben cıkarsam zaten bunu sana başta dedım dırek karşıya taşıncamm ve cıkmadan sana derım senın yaptığın gıbı bıgunde cıkmam dedım
daha önce benı 1 günde haber vermeden cıkarmışlardı yaa
neyse baya konustukk
dedı sana hıc gtcek gözuyle bakmadım
ama sen bılırsın
karşıya gtsende sana maddı desteğim asla azalmaz dedı
sen kardeşım gıbısın dedı
bunu bıl buna göre davran
şimdık ble taşınsan paran yok nasıl olcek dedıdedım hemen cıkmıom zaten eşim gtcek bakcez duruma göre belkı 1 belkı 2 ay sonra dedım
dedı hayırlısı olsun ama ben senın patronun değil abınım dedı
maddı manevı nerde olursan yardımcı olurum dedı

neyse bıraz zama gectı dedım ben laptop alcemmm kocem gıdınce konuscez dedım evde 1 tane var onu götrcke dedım
sen alma ben sana alırım falan ohh ondanda yırtıkk
tabı kavga edıp cıkmazsam

canım hiç üzülme aynı sorun bendede vardı 6 aylık hamileydim sancılarım başladığında ilaçlgeçti sancılarım hatta doktorum bu bebek kesinlikle gününü doldurmaz doldurmazda en azındn 35. haftaya kadar getirebilsek demişti inanmadım kaç tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi hatta bi tanesi son 2 ay hastanede yatacaksın dedi o kadar vahimdi durumum ama şükürki gününde doğum yaptım doktorum kızıma mucize der hep çünkü tam 3 ay 1 cm kalarak günlwerimi geçirdim kızım makat gelişliydi totosunu yerleştirmişti rahim ağzına ama doktorum sert bi hareketinde bebeğin suyun patlar demişti uslu durdu kızım benim drum açılma varmı die alttan ultrasyonla baktı bi diğer dr um eliyle baktı sık sık her hafta nst ye girdim ve 30. haftamda doğum iznime ayrıldım 32 haftalık gösterdi dr um sonra yattım dinlendim yol yürümedim dışarı çıkmadım kızımı tam sezeryan günümde doğurdum hatta ben kendimi hep 23 haziran die ayarladım içimden hep öle geliyodu dr um dediki 25 inde alalım cıks dedim 23 ünde olsun tamam dedi doğuma girdiğimde arkdaşımda girmişti kızım kakasını yapmıştı yemeden şükürki aldılar çok problemli geçti ama korkmaa dr larda yanılabiliyor stres olma bacım doğuramasaydım ben doğuramazdım haaa bu arada alttan bakınca acımıyo parise giderkenki gibi oluyo acı yok tek fark zevk yok

çok bişe yazmamışsınız kiiii

hani ben doğurcem yaaa ondan sonra az yazın emi okuması kolay olsun 3-4 ay mahfolurum okuyana kadar ocağa anca yetişirim sonra sizeeee

ay dusunemıyorum sneı dogumdn sonnaaa bıze yetsmeye kalksan hıc bulusamayız emınn olluzuuun senelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…