Kokoşş Hatunlar Kulübü

böcükkk ve nekk nie konuşmuyonuzzz???

nekk dana kıyma al makarna yap sarımsak yoğurt dök demişin dün 10 da gördüm açtığımda what şeysini

ben hafta sonu onu yapmıştımmm zati tavuk aldım ince ince sote ettim mantar biber soğan azcık kekik sarımsak biber salça domtes doğradım bide lezzetli bir tavuk sote yaptım çok harika pilav yaptım boncuk boncuk bide bol ekişili salata yaptım kociş aradı cafe de öğrenciler gelmiş grup çıkamam yoğun çokta açım dedi dedim lezzetli bi yemek yaptım gelemem dedi baktım gerçekten kalbalık ses gelio çalışmasıda lazım para lazımm dedim ben yerimm tekkk üzüldü ama yapcak bişi yok

geçtim hürrem dizisinin karşına dizdim tepsiye afiyetle büyük servis tabağı sote ile pilaı indirdim mideye çok az kaldı koca bıraktım ama o gece geldi die yemedi ....

yani anlıcağın ben yemek etmiom koca nie etmedin dio yemek ediom tek yiyorum anlamadım ben bu işi

canım stres yapma bence de kendine, kontrollerini ihmal etme bişi olmaz hiç.. korkma

meloş geçmiş olsun canım, bana da dişten gibi geldi :26:

sen stress yapmışsın şimdiden kafana takma cnm benim ....bol bol dinlenirsin çok yorma bari evde kendini parisi yasakladımı?
miroşun merak ettiği de bu işte

böcuk nen hıc böle patronum olmadııı wawwwwwwwwwww

manyak garu yazdım yaa

maşallah lannn

aman nazar değmesin senin patronla aran iyi ortakla aran bozuk sadece ozman ...ortağa pok yemk düşer artık

kız hemen taşınma sende madem arayı düzelttiniz kal 2 ay daha parayı istifle ondan sonra çıkarsın güçlü olarak ayrılmış olursun..

sevindim valla sana hakaretler ettinide söleseydin kızz

olm bı tane vardı onuda ben kaptımmm
laptopu kısa sürede aldrmamlazım veremem sımdık 1500 2000 tl
eşimede taksıtle aldım der o parayla altın alırımmm

wawww böcukk cok acıkgoz gordum senuu haa demek taksıtle LDIM DICENNNN
NAN BEN KOCEME OLE BİŞİ DEsemm onuda sonradn duysa patronm aldıgını keser len benüüü

çok sefindim la..

benım çocuğun bezlerinide söyleseydin...

olm bı tane vardı onuda ben kaptımmm
laptopu kısa sürede aldrmamlazım veremem sımdık 1500 2000 tl
eşimede taksıtle aldım der o parayla altın alırımmm

hahaha altın reklamı çıkyo yaaa banka ile ilgili aklıma hep sen gelyon saksıya gömyo garuu bitaneside çaydanlığaaa koyuyor sen kimbilir nere koyyyon donundamı saklıon leee

NAN BEN KOCEME OLE BİŞİ DEsemm onuda sonradn duysa patronm aldıgını keser len benüüü

napammmm heheh acıkgözummm
kocem bişi dmes o alıo desemde bılıo cok ı adamda
ben kenara altın koymanın yolunu ararım hep

çok sefindim la..

benım çocuğun bezlerinide söyleseydin...

söylerım len dur yavaş yavaşşşdaha düzleştırıcı ve kıvırcık etcı makınası alcek daha
hımm ben yazdım gönderdim baktım yazmışın ...

laa dün ariele baktım 11,90 dio küçüğüne okyanus bilemm nesi sen hangisini alyon bide ucuzlamazmı bu küççük paket 11,90 yuhhh

he tmm akıllı ol aklını alırımm

len 26 tl 28 tl 6 kg alıyorum ben dağ esıntısı şu bu ne varsa

bez dedınızde dun oglumn hıc bezı kalmamms bak bak tedbıre bak ben pakette var sanıyrm ama yok neyse 1 tane kalmstı degstdm yatrkn degstrrm sabaha kdr durr o anam kaka yapmazmıı terslık bu ya kaldık bezsızz napsak napsak arabada bızde deıl yınee marktlerde kapalı saat olms gece 11 .. evde yenı dogan 2 esantıyon buldum kocem demezmııı bunu bırleştırelım yok artıkk ahaha rezıllıgımzee bakın yahu en son dedım ben komsunn zılını calıcam baya dusndum ama utana sıklaaa bastımmm.. anlattım durumu komsulrımz ıyıdr ama calstgm halde dıyalagumzz guzl dedıkı bend eolsam ılk sen gelrdın aklımaa ıyı yapmıssın komsulk bugnler için bez verdı bize hahaha herldee duysaa bzmkıler cok solenrlerdı benm esım cunku al derım unutr falan bazn ıhmalı vardr bole durmlardaa

bende aynını düşündüm kesinlikle kan çıkar valla zate delüüü hade seninki hoca azcukk vijdana gelir ben müdürün ofisteydim dediğimde bile adam sinir oluyor izin ersem eve kapatır beni çalışma diyip duryo kafamı bozyo zatennn...

bidaha müdüre kızdımı anlatmıcam işi bırak demeye başlıo

AKşamları başa gelebilecek en kötü durumlardan biri herhalde

hee ortakla kımın arası ıyıkı salla onu
ama cıkcamm
hemen deıl zaten cnm okullar kapanınca evler çoğalır bende parayı ıstıflerımmm sonracıksamda arasamda para lazım desemde alır kız valla cok ıyı bırıdır hee
hastaneye yollar kendı öder hep
hahaha altın reklamı çıkyo yaaa banka ile ilgili aklıma hep sen gelyon saksıya gömyo garuu bitaneside çaydanlığaaa koyuyor sen kimbilir nere koyyyon donundamı saklıon leee

GÖRMEDIM onu benn
yok kasada saklıom olmm

hee dağ esintisi ne okyanusu yaaaa

6 kg büyük olanlardan dimek ben taşıyamam die ondan almadım diğeride pahalı geldi nese 26 da çokmuşşş bekleyelim bakalım makro var eve yakın indirim gününde bakammm

erken doğumla şöyle alakası var bebek yukarıdan baskı yaptıkça rahimde açılma olacak.rahimde açılma demekte erken doğum demek zaten cnm..yok son ayımda ayrılıcam eğer şartlarım müsait olursa sağlığım

ne zman taşınıyon şekerim..

koltuklara karar verdinmiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…