Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende ilk bezi aldım yenidoğan 50 tane vardı içinde çıkardım çekmeceye koydum eşim dio ooo çok almışsın bu 1 ay yeter dedim daha neler 1 hafta belki dioo yuhhh nekdara aldın dedim 19 TL ayy be diyo en büyüğünden alıp stok yapmak lazım dedim şişman mı zayıfmı bilmioruz gelsin endamına bakalım

zaten hep geç okuyosun mesajlarımı bişe yazıp kaçıyosun
ellerine sağlıkkkk eski halinden eser yok miroş yaaa, senden garu oluyo artık yemeklerin lezzetli olmuş maşallah

böcük sevindim konuşmanıza, içindekileri söylemişsin güzel olmuş..
inş sorun yaşamazsın artık işte :))
wawww böcukk cok acıkgoz gordum senuu haa demek taksıtle LDIM DICENNNN
NAN BEN KOCEME OLE BİŞİ DEsemm onuda sonradn duysa patronm aldıgını keser len benüüü
ben de diyemem eşime söprays bile yapamam hemen söylerim, çatlarım yoksa.
10 kuruş bile saklayamıyorum yaa eşimden hediye alsam doğum gününden önce hemen veririm

Son düzenleme:
bizim ihmalimizz varrr ama neyseee

:44:

hahaha güneş ben eltimlere gittim ya geçen cumartesi onu al bunu alçantaya bebek bezi koymamışım..

neyse dedm metin eren gece kaka yapmaz...

aksilik bu ya.. metin eren o satte kaka yaptı hiç yapmayan metin eren..

anemm markt yok açık... nyse eltim dedi.. al kattan isteyim dedi..

ii dedim 4 numara buldum metin erene 5 kullanıorum taktım onuda

1 saat kaldı metin eren gene kaka yaptı hisseti bez yok... eve gidemiom eşimi bekliom.. hemen pişik olur..

eltimde 2 numara vardı... aldım 2 tane yaptım... bantladım eve gittim.. rezillik

ozman çok dikkat etmen gerek seni işe eşinmi bırakyo ?

evde de iş felan yapma kaynana gelsin yapsın

bende 2 hafta daha çalışcaktım ama geçen hafta müdür işleri yığdı da yığdı adama rapor aldım die arıom cuma seminer var dio kim gitcek bananeee benim belim kopyodu hiç böle kötü olmamıştım

bu hafta iyiyim mesela haftaya izindeki garu gelcek senelik iznine gitmişti bu sefer o başlar şunu edermisin bunu yaparmısın excel bilmio puantaj yapmayı bilmio 10 kere gösterdim işine gelio bana bide geçen ay demezmi 4 ayın puantajı yap öle git dedim sen yapıver bak şöle yapılyooo uyanığaa bakk

olur canım ateşinden azrada her ateşlendiğinde değilde 2-3 kere sayıklama ve sıçrama olmuştu

bizde ilk kez olunca merak ettim kreşte bişeyden mi korktu diye.

anladım canım sağol.

meloş gecmıs olsn cnm

brck takma kafana

sımdık işim vargelcemmmm

sağol canım.

canım stres yapma bence de kendine, kontrollerini ihmal etme bişi olmaz hiç.. Korkma

Meloş geçmiş olsun canım, bana da dişten gibi geldi :26:

Miroşun merak ettiği de bu işte

sağol canım

böyle komşunun olması ne güzel. Ben bizim apartmanda pek kimseyi tanımıyorum. Ama karşılasınca herkesle selamlaşırım. Yan dairede bir teyze var çok seviyorum onu. Bişey istesem verir yardımcı olur.
Apartmanda 2 çocuk bir küçük bebek var. Ama bez lazım olsa kapılarını çalar mıyım bilmem. Ben kreşten istemiştim bi kere.

brck gönlünü ferah tut canım. Allahın izniyle birşey olmaz inşallah.
inşallah cnmm
brck cnm sanada gecms olsun merk etmeee sen rahat olursan allahn ıznyle bişi olmaz kontrollerını aksatmaaa birdee cnmmm allahn ıznyle alacksn kucagına bebişiniiiii saglıklaaa
sağol cnm dualarınızı esirgemeyn

sen stress yapmışsın şimdiden kafana takma cnm benim ....bol bol dinlenirsin çok yorma bari evde kendini parisi yasakladımı?
yok cnm parisle ilgili bişi demedi zati bizde pek paris olmuyo bebeğe bişi olur die..
brcğm kız takma kafaya rabbim hayırlısı neyse onu versin
inşallah bitanem inşallah
cnm yürümek falandamı yasak olacak bana ilerleyen zamanlarda?normalde hamilelere yürü derler ya..
ay ben alttan baktıramam el kol herşeyle bakıyolar demek offff:18:
ne zman taşınıyon şekerim..

koltuklara karar verdinmiiii

tatlım laminantlar ve petekler takılmış arkaya demir takacak hala adam demir takmadan gidemem.Burayada mecbur kira vericez bu ay nasıl oalcak bilmiyorum haftaya büyük ihtimallede taşınıyorum cnm.eşim iizn alacak bigün elek su doğalgazı halledecek.cıumartesi akşam falanda taşıncaz yapcak bişi yok.
kayganamda dio evden eve nakliyeyemi vericeksinizz.anne dedim bizde oralara verecek para yok dedim.
Koltuklarıda verdim siparişini kayınpedere.Kaynanam doğuma kadar yapar dedi:)Bende yapmıcaksa başka bi yerden alırım dedim yapacak bişi yok dedimde neyle alıcam:)
benim acil olan portmantolarım yapılması lazım dedim.Bakalım sözünde durursa kayınpeder alacak ölçüyü haftasonu.Yoksa onca ayakkabıları eşyalarımmı nereye koyucam.
yani benim koltuklar 1-2 aya anca gelir...Görücez bakalım yapacakmı..

Bunların borçları dertleri yüzünden hiçbişi istediğim gibi olmadı inşallah bebeğim doğana kadar alabilirim mutfak ve hol halılarımı yenilemek istiyorummutfağa tül stor falan yapılacak.banyoya paspas takımı alıcam off

Son düzenleme:

yaaa bez alınr stok yapmaya gerek yok cabuk buyuyor bebekler cunku elındede patlayabılır yanııııı aldıklrn yeter bence

hehe bende dayanamammm ztn solerm sana sunu alcam dıye hihihih oda dayanamzzz oyuzdn suprız yapmz hiççç

aynen ole bizde yenı doganı 2 tane ust uste yapcktık amaaa dedım ya gece yıne yaprsa aksılk yaa yaaarın okuldad aogretmenler guler bıze bunu gorrlerse deıdm kapattım yuzumu utanmadn istedm valla buda ders olsun kocama aslnda araba olsaydı gece yollucktm eczaneye daha guzl ders olsun dıyeeyarm pakete dusnce al dıyorum ınatla almıyor bend eona ınada almıyorummm

bende aldım çok pahalı be..

valla bırakırsa rahatlıcam

bebişler bez bittiğini anlayıp inadına yapıyor sanki.
Benimde başıma geldi ama sabahın köründe.
Kakasını yaptı bende bez var sanıyorum yok. çantamda yedek oluyordu 1tanecik bile yok. Eşime dedim koş markete altını aldım
alt açmasını koydum bir tane atleti aldım katlayıp poposuna koydum elimlede tutuyorum.
Allahtan yazdı babamız gelene kadar öyle bekledik.
Küçük olduğu için yatarak bekleyebildi şimdi olsa zaptedemezdim

Bir ay mı gider sandı kocan? Bir hafta giderse öpüp başına koysun. Günde 7-8 belki daha fazla bez değiştireceksin. Bebeğin masrafını anlamaya başladı yavaş yavaş sanırım.

he laa..

kız bende spirali ilk takdirdığım zmanlar halamm çoook yogn geliordu..

metin erenin bezinden kullanmayı düşündüm

abowwwwwww bebek bezuuuuuuuuu mı takacaktınnn

bu arda bende de bı halsızlık varya kemıklerım agrıyor halaaa hanı atşli hastalık gecırısınde ıyleşmeye basladıgında vucudunda sızı kalır bogazın bı tuaf olur ya aynen oleyım su ann

bocuk saç düzleştiricie alıcaksan..

phılıpsin yenı çıkmışya iyon teknolojisi ondan al

süper bişi bebemmmmmmm

nasıl olsa patron alıor

benmkı phılıpsın ondn cnmmm saten bilmem ne varyaaa tıtresımlı memnunnmm yaa ama benm tost vardı sac ıcın o kotu yapıyoryenı bir tane ıstyrm ben tost yapmayı sevıyorumm sacım cok gorunuyor öle

he laa..

kız bende spirali ilk takdirdığım zmanlar halamm çoook yogn geliordu..

metin erenin bezinden kullanmayı düşündüm

abowwwwwww bebek bezuuuuuuuuu mı takacaktınnn

bu arda bende de bı halsızlık varya kemıklerım agrıyor halaaa hanı atşli hastalık gecırısınde ıyleşmeye basladıgında vucudunda sızı kalır bogazın bı tuaf olur ya aynen oleyım su ann

bocuk laaaa ne ılgınc patronun var okadar yerlerde calıştım hıc bole bırını görmedımm hatta erkeklerın karşılıksız ıylık yapacagına bıle ıtımatım kalmadı bunu yanlış anlama sakın da hala gercekten ben abiyim dyen adamlar kaldımı bu dunyada benım patron bırak laptop almayı toka alsa esım kıyametı kopartırrrr

benmkı phılıpsın ondn cnmmm saten bilmem ne varyaaa tıtresımlı memnunnmm yaa ama benm tost vardı sac ıcın o kotu yapıyoryenı bir tane ıstyrm ben tost yapmayı sevıyorumm sacım cok gorunuyor öle

benm saç uzun olmasa yapardım evde valla..

eltim çok becerikli o konuda la hmen düzleştiriverior saçını...

bnm kadr uzun değil ama uzun yine saçı..

ben hiç beceremıorum zaten bana düz deil... dalgalı saç yakışıor onu bılemmm yapamıom laa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…