bez dedınızde dun oglumn hıc bezı kalmamms bak bak tedbıre bak ben pakette var sanıyrm ama yok neyse 1 tane kalmstı degstdm yatrkn degstrrm sabaha kdr durr o anam kaka yapmazmıı terslık bu ya kaldık bezsızz napsak napsak arabada bızde deıl yınee marktlerde kapalı saat olms gece 11 .. evde yenı dogan 2 esantıyon buldum kocem demezmııı bunu bırleştırelım yok artıkk ahaha rezıllıgımzee bakın yahu en son dedım ben komsunn zılını calıcam baya dusndum ama utana sıklaaa bastımmm.. anlattım durumu komsulrımz ıyıdr ama calstgm halde dıyalagumzz guzl dedıkı bend eolsam ılk sen gelrdın aklımaa ıyı yapmıssın komsulk bugnler için bez verdı bize hahaha herldee duysaa bzmkıler cok solenrlerdı benm esım cunku al derım unutr falan bazn ıhmalı vardr bole durmlardaa
zaten hep geç okuyosun mesajlarımıböcükkk ve nekk nie konuşmuyonuzzz???
nekk dana kıyma al makarna yap sarımsak yoğurt dök demişin dün 10 da gördüm açtığımda what şeysini
ben hafta sonu onu yapmıştımmm zati tavuk aldım ince ince sote ettim mantar biber soğan azcık kekik sarımsak biber salça domtes doğradım bide lezzetli bir tavuk sote yaptım çok harika pilav yaptım boncuk boncukbide bol ekişili salata yaptım kociş aradı cafe de öğrenciler gelmiş grup çıkamam yoğun çokta açım dedi dedim lezzetli bi yemek yaptım gelemem dedi baktım gerçekten kalbalık ses gelio çalışmasıda lazım para lazımm dedim ben yerimm tekkk üzüldü ama yapcak bişi yok
geçtim hürrem dizisinin karşına dizdim tepsiye afiyetle büyük servis tabağı sote ile pilaı indirdim mideye çok az kaldıkoca bıraktım ama o gece geldi die yemedi ....
yani anlıcağın ben yemek etmiom koca nie etmedin dio yemek ediom tek yiyorum anlamadım ben bu işi
böcük sevindim konuşmanıza, içindekileri söylemişsin güzel olmuş..bi mutlu başladımkı güne sormayınnnnn
patronla konuştumm daha doğrusu son günlerde yaşadığım stresle alakalı
şöforun ağzında bakla ıslanmaz bende bunu bıldığımden dedımkı
amannn cıkcam zaten cart curtt
ıstemıyolar benı falan dedım
şöforde gtmış patrona demış
sabah geldı dedı ben sana küsümnoldu dedım
oysa surat asan oydu neyse anlattı bana
dedı ser.zz gıdıp bişeyını anlatma gel bana anlat
dedım bılıyordum sıze dıyeceğını ondan dedım falan
neyse konuştukk ortak gelenne kadar
ortak ben gıdınce hergün patrona gıdıp cıkartalım abı dıyormuş
patronda dün fırçayı basmış
demış kızda dıo zaten benden ıyısını bulurlarsa cıkarsınlar dıye
gıdın halledın bıktım sızden demış
ortağa bu konuyla gelme bana demış yanı
neyse konustuk baya
dedım ben cıkarsam zaten bunu sana başta dedım dırek karşıya taşıncamm ve cıkmadan sana derım senın yaptığın gıbı bıgunde cıkmam dedım
daha önce benı 1 günde haber vermeden cıkarmışlardı yaa
neyse baya konustukk
dedı sana hıc gtcek gözuyle bakmadım
ama sen bılırsın
karşıya gtsende sana maddı desteğim asla azalmaz dedı
sen kardeşım gıbısın dedı
bunu bıl buna göre davran
şimdık ble taşınsan paran yok nasıl olcek dedıdedım hemen cıkmıom zaten eşim gtcek bakcez duruma göre belkı 1 belkı 2 ay sonra dedım
dedı hayırlısı olsun ama ben senın patronun değil abınım dedı
maddı manevı nerde olursan yardımcı olurum dedı
neyse bıraz zama gectı dedım ben laptop alcemmmkocem gıdınce konuscez dedım evde 1 tane var onu götrcke dedım
sen alma ben sana alırımfalan ohh ondanda yırtıkk
tabı kavga edıp cıkmazsam
ben de diyememwawww böcukk cok acıkgoz gordum senuu haa demek taksıtle LDIM DICENNNN
NAN BEN KOCEME OLE BİŞİ DEsemm onuda sonradn duysa patronm aldıgını keser len benüüü
bizim ihmalimizz varrr ama neyseee
:44:
erken doğumla şöyle alakası var bebek yukarıdan baskı yaptıkça rahimde açılma olacak.rahimde açılma demekte erken doğum demek zaten cnm..yok son ayımda ayrılıcam eğer şartlarım müsait olursa sağlığım
olur canım ateşinden azrada her ateşlendiğinde değilde 2-3 kere sayıklama ve sıçrama olmuştu
cnm napalımmm iiz işte takılıyrz aynen devam aksm bızde odada uyuyakalmıszz gece 2 de uyandımmmm kaktm saclrı yıkaaa cocugn cantayı hazrlaaa pofff kabus gıbı
cnmmm benmmm bnm oglumda cok sıkkk sıcrar her gece oturp okuyor esım onuuu kımısı nazar der kımısııı gunduzz korkmus der ama cok sık yasyrz bız ustunu ortmeye kalksammm sıcrarrr...
Ama senn kı atesten olabılır cnm buaradaaa her hastlkta farklılıklar ggosterırr
meloş gecmıs olsn cnm
brck takma kafana
sımdık işim vargelcemmmm
canım stres yapma bence de kendine, kontrollerini ihmal etme bişi olmaz hiç.. Korkma
Meloş geçmiş olsun canım, bana da dişten gibi geldi :26:
Miroşun merak ettiği de bu işte
bez dedınızde dun oglumn hıc bezı kalmamms bak bak tedbıre bak ben pakette var sanıyrm ama yok neyse 1 tane kalmstı degstdm yatrkn degstrrm sabaha kdr durr o anam kaka yapmazmıı terslık bu ya kaldık bezsızz napsak napsak arabada bızde deıl yınee marktlerde kapalı saat olms gece 11 .. Evde yenı dogan 2 esantıyon buldum kocem demezmııı bunu bırleştırelım yok artıkk ahaha rezıllıgımzee bakın yahu en son dedım ben komsunn zılını calıcam baya dusndum ama utana sıklaaa bastımmm.. Anlattım durumu komsulrımz ıyıdr ama calstgm halde dıyalagumzz guzl dedıkı bend eolsam ılk sen gelrdın aklımaa ıyı yapmıssın komsulk bugnler için bez verdı bize hahaha herldee duysaa bzmkıler cok solenrlerdı benm esım cunku al derım unutr falan bazn ıhmalı vardr bole durmlardaa
inşallah cnmmbrck gönlünü ferah tut canım. Allahın izniyle birşey olmaz inşallah.
brck cnm sanada gecms olsun merk etmeee sen rahat olursan allahn ıznyle bişi olmaz kontrollerını aksatmaaa birdee cnmmm allahn ıznyle alacksn kucagına bebişiniiiii saglıklaaa
sağol cnm dualarınızı esirgemeyn
yok cnm parisle ilgili bişi demedi zati bizde pek paris olmuyo bebeğe bişi olur die..sen stress yapmışsın şimdiden kafana takma cnm benim ....bol bol dinlenirsin çok yorma bari evde kendini parisi yasakladımı?
inşallah bitanem inşallahbrcğm kız takma kafaya rabbim hayırlısı neyse onu versin
cnm yürümek falandamı yasak olacak bana ilerleyen zamanlarda?normalde hamilelere yürü derler ya..canım hiç üzülme aynı sorun bendede vardı 6 aylık hamileydim sancılarım başladığında ilaçlgeçti sancılarım hatta doktorum bu bebek kesinlikle gününü doldurmaz doldurmazda en azındn 35. haftaya kadar getirebilsek demişti inanmadım kaç tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi hatta bi tanesi son 2 ay hastanede yatacaksın dedi o kadar vahimdi durumum ama şükürki gününde doğum yaptım doktorum kızıma mucize der hep çünkü tam 3 ay 1 cm kalarak günlerimi geçirdim kızım makat gelişliydi totosunu yerleştirmişti rahim ağzına ama doktorum sert bi hareketinde bebeğin suyun patlar demişti uslu durdu kızım benim drum açılma varmı die alttan ultrasyonla baktı bi diğer dr um eliyle baktı sık sık her hafta nst ye girdim ve 30. haftamda doğum iznime ayrıldım 32 haftalık gösterdi dr um sonra yattım dinlendim yol yürümedim dışarı çıkmadım kızımı tam sezeryan günümde doğurdum hatta ben kendimi hep 23 haziran die ayarladım içimden hep öle geliyodu dr um dediki 25 inde alalım cıks dedim 23 ünde olsun tamam dedi doğuma girdiğimde arkdaşımda girmişti kızım kakasını yapmıştı yemeden şükürki aldılar çok problemli geçti ama korkmaa dr larda yanılabiliyor stres olma bacım doğuramasaydım ben doğuramazdım haaa bu arada alttan bakınca acımıyo parise giderkenki gibi oluyo acı yok tek fark zevk yok
ne zman taşınıyon şekerim..
koltuklara karar verdinmiiii
bende ilk bezi aldım yenidoğan 50 tane vardı içinde çıkardım çekmeceye koydum eşim dio ooo çok almışsın bu 1 ay yeter dedim daha neler 1 hafta belki dioo yuhhh nekdara aldın dedim 19 TL ayy be diyo en büyüğünden alıp stok yapmak lazım dedim şişman mı zayıfmı bilmioruz gelsin endamına bakalım
zaten hep geç okuyosun mesajlarımıbişe yazıp kaçıyosun
ellerine sağlıkkkkeski halinden eser yok miroş yaaa, senden garu oluyo artık yemeklerin lezzetli olmuş maşallah
böcük sevindim konuşmanıza, içindekileri söylemişsin güzel olmuş..
inş sorun yaşamazsın artık işte :))
ben de diyememeşime söprays bile yapamam hemen söylerim, çatlarım yoksa.
10 kuruş bile saklayamıyorum yaa eşimdenhediye alsam doğum gününden önce hemen veririm
aynen ole bizde yenı doganı 2 tane ust uste yapcktık amaaa dedım ya gece yıne yaprsa aksılk yaa yaaarın okuldad aogretmenler guler bıze bunu gorrlerse deıdm kapattım yuzumu utanmadn istedm valla buda ders olsun kocama aslnda araba olsaydı gece yollucktm eczaneye daha guzl ders olsun dıyeeyarm pakete dusnce al dıyorum ınatla almıyor bend eona ınada almıyorummmhahaha güneş ben eltimlere gittim ya geçen cumartesi onu al bunu alçantaya bebek bezi koymamışım..
neyse dedm metin eren gece kaka yapmaz...
aksilik bu ya.. metin eren o satte kaka yaptı hiç yapmayan metin eren..
anemm markt yok açık... nyse eltim dedi.. al kattan isteyim dedi..
ii dedim 4 numara buldum metin erene 5 kullanıorum taktım onuda
1 saat kaldı metin eren gene kaka yaptı hisseti bez yok... eve gidemiom eşimi bekliom.. hemen pişik olur..
eltimde 2 numara vardı... aldım 2 tane yaptım... bantladım eve gittim.. rezillik
yaaa bez alınr stok yapmaya gerek yok cabuk buyuyor bebekler cunku elındede patlayabılır yanııııı aldıklrn yeter bence
hehe bende dayanamammm ztn solerm sana sunu alcam dıye hihihih oda dayanamzzz oyuzdn suprız yapmz hiççç
aynen ole bizde yenı doganı 2 tane ust uste yapcktık amaaa dedım ya gece yıne yaprsa aksılk yaa yaaarın okuldad aogretmenler guler bıze bunu gorrlerse deıdm kapattım yuzumu utanmadn istedm valla buda ders olsun kocama aslnda araba olsaydı gece yollucktm eczaneye daha guzl ders olsun dıyeeyarm pakete dusnce al dıyorum ınatla almıyor bend eona ınada almıyorummm
hahaha güneş ben eltimlere gittim ya geçen cumartesi onu al bunu alçantaya bebek bezi koymamışım..
Neyse dedm metin eren gece kaka yapmaz...
Aksilik bu ya.. Metin eren o satte kaka yaptı hiç yapmayan metin eren..
Anemm markt yok açık... Nyse eltim dedi.. Al kattan isteyim dedi..
Ii dedim 4 numara buldum metin erene 5 kullanıorum taktım onuda
1 saat kaldı metin eren gene kaka yaptı hisseti bez yok... Eve gidemiom eşimi bekliom.. Hemen pişik olur..
Eltimde 2 numara vardı... Aldım 2 tane yaptım... Bantladım eve gittim.. Rezillik
bende ilk bezi aldım yenidoğan 50 tane vardı içinde çıkardım çekmeceye koydum eşim dio ooo çok almışsın bu 1 ay yeter dedim daha neler 1 hafta belki dioo yuhhh nekdara aldın dedim 19 tl ayy be diyo en büyüğünden alıp stok yapmak lazım dedim şişman mı zayıfmı bilmioruz gelsin endamına bakalım
anammmm bezsiz mı kaldunuz garularrrrrrrrrrrr
he laa..
kız bende spirali ilk takdirdığım zmanlar halamm çoook yogn geliordu..
metin erenin bezinden kullanmayı düşündüm
bocuk saç düzleştiricie alıcaksan..
phılıpsin yenı çıkmışya iyon teknolojisi ondan al
süper bişi bebemmmmmmm
nasıl olsa patron alıor
he laa..
kız bende spirali ilk takdirdığım zmanlar halamm çoook yogn geliordu..
metin erenin bezinden kullanmayı düşündüm
Phılıpsin yenı çıkmışya iyon teknolojisi ondan al
süper bişi bebemmmmmmm
Nasıl olsa patron alıor
Hepsiburada.com | Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi
benmkı phılıpsın ondn cnmmm saten bilmem ne varyaaa tıtresımlı memnunnmm yaa ama benm tost vardı sac ıcın o kotu yapıyoryenı bir tane ıstyrm ben tost yapmayı sevıyorumm sacım cok gorunuyor öle
phılıpsin yenı çıkmışya iyon teknolojisi ondan al
süper bişi bebemmmmmmm
nasıl olsa patron alıor
Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
bende saç düzleştiricisinde remingtom derimm kumaş kaplı benimki saça öle çok zararda vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?