Kokoşş Hatunlar Kulübü

yıkadım canım hem de nasıl çamaşır olsa bu kadar temizlenmezdi...
biz pek severiz ıspanağı,ben kıymalı yapıyorum,üzerine bol sarımsaklı yoğurt...ımmmmmm
hakket kız kocen gibi yapma oğlanı gelin zavallısı çekmesin sen gibi...

brck...yavru oğluşun hareketleri demişin ya...anam ben pek geç hissettim paşayı bilirsin...göbekteki yağlardan sanırım ama şimdilerde de var ya bir görsen,karnımın içinde korku filmlerindeki o mavi gözlü çocuk var sanki

yok benim oğlum vijdanlı olsun merhametli olsun kadına nasıl davranılması gerektiğini öğrenir acımasız olmaz

sinirli olmazsa bunların hepsi olabilir bakalım babaya çekerse bittik zatennn neyapılabilir bilmem ozman 2 delüü hoppalak olur evde (nenemin lafı)
tamam sorarım cnm haftanıda sölerim progestanıda sorarımmm vajinadan olan...

kızzz nenemden sürme istedim gözlerine çekcem bizim orda siyah sürme ederler gözlere güzel olsun gözleri die

adacım hoşgeldin cnmmm bende arada hissediyomuyum anlamıyorum daha yüzüyo gibi hafiften bişiler ben susup dinleyince geçiyo:)

Koket sanırım benim vajinal muayeneden kaçışım yok gibi çok tırsıyorum nan offf ben duramam hayatta yaa napıcamm
Baktım şimdide dikebiliyolarmış rahim ağzını anamm:18:heralde canlı canlıda dikmezler die düşünüyorum...
ay bide Mustafacığıma açamam ben yaa adamcağız hep karnımı gördü öyle bi iletişimimiz vardı.Yani düşünemiyorum benim doktorun alttan bakmasını

brck la dövcem ha ben seni

sen ne kadar evhamlısın laaa.....

rahim ağzı yetmezliği başka bişe diye biliorum ben

sesin dediğinde serklaj ameliyatı...

nerelere gittin la sen..

töbeeee

hoş gedinnn canımmmmmmmmmmmmmmm gemessem böle tacız ederim senuuuu
buarada sesın cok tatlı laaaaaaaaaaaaaa

ya bebem senin sesin aynı seni yansıtıor valla..

çok narinsin bebem.... maşallah...

he korktum senden

ama başka burcu sandım hahahahahahhahahaa

kızlarrrrrr kocem gelmiş içeri az önce yeni fikirle...
aşkım salonu büyüteceğim,duvarı kırdırıp,genişleteceğim demez mi...hay dedim adam sen biber fidesi ekmeye çıkmamış mıydın ne yapıyorsun böyle...
alem bu ya

brck la dövcem ha ben seni

sen ne kadar evhamlısın laaa.....

rahim ağzı yetmezliği başka bişe diye biliorum ben

sesin dediğinde serklaj ameliyatı...

nerelere gittin la sen..

töbeeee

kız ben bu evhamla çok yaşamam biliyomusun panik bir insanım esmaaammm

hepiniz gelin tutun ellerimden mustafacım alttan bakıcam derseee

gerçe o benden çekingen bakmaz heralde

kız ben bu evhamla çok yaşamam biliyomusun panik bir insanım esmaaammm

hepiniz gelin tutun ellerimden mustafacım alttan bakıcam derseee

gerçe o benden çekingen bakmaz heralde

kızzz alttta bakıcak ama şimdi değil

rahim ağzı yetmezliği bambaşka bir şeyy

bir sakn ol yaaaaa

ben seni çatala çıkarır muayne ederim annem

haaaaa aklına bıber fıdesı ekerkennn yenı yenı fıkırlemı gelmişşş ufku acılmıs adamın demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…