Dünürümm cnm benımm cnm benımlen küsme ancak buraya yetişiyommm
akşamları gelıyom topıce sen yoksunnnnakşam gel koklaşakk
hem sabahta slm verıdım benn
dünürümm cnm benımm cnm benımlen küsme ancak buraya yetişiyommm
akşamları gelıyom topıce sen yoksunnnnakşam gel koklaşakk
hem sabahta slm verıdım benn
ya kzlr dun yeemgım yoktu markete gırdk kanat but aldık karısk eve gıttım tavada onlrı kızarttm corbam vardı yanına pilav salata yogurt kocem yardımyle yemek hallttım ama tavuklrın kalanını aaksm dolaba koymayı unuttum zannımca sımdı aklıma geldıı bişi olmaz dımıııtühhhyh:26:
canım sıcagın etkısıyleeee belkı bozulmus olabulur eve gedınce bakacan artıkın
ben yapmiycam bu akşam da yemek..sabah koceyle kavga ettımmm gene züğürtüm bugunnnn bu bahaneyle yımek yapmasam mıkı
yenmez kuzum o tavukk :26: tavuk çok çabuk bozuluyo, havalar sıcak.. hele izmirya kzlr dun yeemgım yoktu markete gırdk kanat but aldık karısk eve gıttım tavada onlrı kızarttm corbam vardı yanına pilav salata yogurt kocem yardımyle yemek hallttım ama tavuklrın kalanını aaksm dolaba koymayı unuttum zannımca sımdı aklıma geldıı bişi olmaz dımıııtühhhyh:26:
Bizde dün eve lahmacun söledik:)
canım bişi yapmak istemedi zaten eve geldiğimde 8.30 du geç çıktık
evet benım annemde cok cektı canımmmm annelerin kaderını kıslar yaşar derler ama ALLAH yasatmasın kımselere
ahhhhhhhhh sapuk koketın sapuk oğlu olacakkk
adınıda nurı nalço koy barim
nasıl veriliyomuş bu tedavi cnm:18:
günaydınlarrrrrrrrrrrr kokoş hatunlarrrrrrrrrrrr
ben bugün pek yazamicam yine haberiniz ola çok işim var yetişmesi gereken
hoş sohbetler sizeee görüşürüz canlarımmmmkaçar bennnn
dün akşam mesaie kaldım saat 8 e geliyodu çıktım şirketten bu akşamda kalmayayım işleri yetiştireyim görşürüz arda okurum sizi
ben yapmiycam bu akşam da yemek..
bi kase nesfit fruits yerim, kocam da geç geliyo.. bisküvi topları ve çay yesin 11:30 da yemek mi yenirmiş
yenmez kuzum o tavukk :26: tavuk çok çabuk bozuluyo, havalar sıcak.. hele izmir
arada dışardan yemek güzel oluyor:)bende eşime ne var bak dolaba dedım aman kım yapcek dıo
sıkıldıı
dışarda yıycezzbgun
yarında zaten karşıdayk kalmasın yemek dedık
tabi tabi aynı kocana benzet çocuğu onunda yarın öbür gün karısı senin gibi üzülsün sıkıntı çeksin dimiadı çağan olucak karizmatik olucak enerjik sapık olmazda albenisi yüksek ve özgüveni tavan yapan bir erkek gibi erkek ulubatu hasan yetiştircem inş....
kızlar ölcek yolunaaa ama o bakmıcakkk çünkü nekkk kız yapcak onu beklicez bizzzzmavişşşşşşşşşiiiii
doktora gittiğinde bir sor bakalım gereklise verir zaten değilse vermez progestan hormon hapı plesantasyı koruyor ama bu vajinadan konulduğuna göre koruması daha yüksek
olsa gerek .....
benim doktora sorayım mı yarın ??:44::44:
slm kızlar...şükür bugün erken saatte girebildim...
gerçi kocem gececi olduğu için bu hafta şu an evde ama benle bir işi yok şimdi bahçeyle uğraşıyor,biber fidelerini dikecekmiş...iyi dedim canıma minnet ben de sizlere bakayım az :)))
araba bugün bendeydi o yüzden 13:00 olmadan eve geldim,dün gece ıspanağı suya koymuştum,hemen onu yıkadım güzelce,pişirdim...
neredeyse 2 aydır ıspanak yapmıyordum taş yapıyormuş diye...ama dedim bari şu son haftalarda yiyeyim finalim olsun bari
nan parise gidenler sayın demişiniz ben ne etcem geceleri herifim yok yanımda...
gündüzkiler sayılır mı
neysem işte buradayım geçmişe bakayım az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?