BRCK bak bi ne okudum senin doktor bunu uyguladımı vijinal progestoron tedaisi yada olması gerekyomu die bir sor bence gittiğinde bak okurken aklıma geldin....(aklına tak die değil bilinçli olmak adına paylaşıyorum ona göre oku)
Progesteron tedavisi erken doğum riskini azaltır
Temmuz 2011 de yapılan çok merkezli bir çalışmada görülmektedir ki; geçmişinde erken doğum öyküsü bulunmayan ve risk faktörü olmayan 19-24. gebelik haftasını içeren grupta rahim uzunluğunun kısa ölçüldüğü durumlarda, vajinal yoldan yapılan progesteron tedavisinin erken doğumu anlamlı şekilde azalttığı gözlenmiştir.
haaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa aşağıya yazam mı cünüplü böcük deyee
BRCK bak bi ne okudum senin doktor bunu uyguladımı vijinal progestoron tedaisi yada olması gerekyomu die bir sor bence gittiğinde bak okurken aklıma geldin....(aklına tak die değil bilinçli olmak adına paylaşıyorum ona göre oku)
Progesteron tedavisi erken doğum riskini azaltır
Temmuz 2011 de yapılan çok merkezli bir çalışmada görülmektedir ki; geçmişinde erken doğum öyküsü bulunmayan ve risk faktörü olmayan 19-24. gebelik haftasını içeren grupta rahim uzunluğunun kısa ölçüldüğü durumlarda, vajinal yoldan yapılan progesteron tedavisinin erken doğumu anlamlı şekilde azalttığı gözlenmiştir.
Allahım ben nasıl bi hamileyim yaa...
koket kadınsa ben neyim allahım
Allahım ben nasıl bi hamileyim yaa...
koket kadınsa ben neyim allahım
güneşim
ben saat 12 oldumu uykudan başka bişey düşünemez oluyorum çünkü aklımda hep sabah iş var düşüncesi oluyoo oooooooofffffffff
canım bazen anneler bizler evlenince devre dışı bırakıveriyolar amaaan der belki hayatımı yaşayım çektim çekeceğimi gün görüyüm biraz der sen şimdi bide hamilesinya daha çok gözüne batıyo boşver takma yaaa onlar sevinsede sevinmesede o bebek doğacak ne canını sıkıyosun benim kayınvalideme hamile olduğumu dediğimdeki bide ilk bebek bide evliliğimin 2. yılında olan bebk olmaına rağmen inme inmişti hiç takmadım şimdide eşşek gibi bakıyo amaaan boşver gülümm hamileleiğinin tadını çıkarrr üzme tatlı canını
günaydınlarrrrrrrrrrrr kokoş hatunlarrrrrrrrrrrr
ben bugün pek yazamicam yine haberiniz ola çok işim var yetişmesi gereken
hoş sohbetler sizeee görüşürüz canlarımmmmkaçar bennnn
dün akşam mesaie kaldım saat 8 e geliyodu çıktım şirketten bu akşamda kalmayayım işleri yetiştireyim görşürüz arda okurum sizi
böcükkkk aşağuya bak yavrummmmmmmmmmmmmm
ben senın................
akşama ne yemeğiniz var kızlar
ben patitis oturma yaptım karnıbahar kızartcam
yaaa böcükümmmmm
dünürrrrrr sabah sana selam verdim görmedin bile günlerdir nasılsın ne edinn dediğin yok hayırsız vefasız dünür sana daha selam vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?