Hımm ben yazdıktan sonra yazmışsın okudum canımcnm güzel geçti yazdım ...
ama oğlan hala asık suratlı üzüldüm niye böyle neden mutsuz :26::26:
umarım çok neşeli bibebek olur ben çağan koycam adını neşeli olsun die ama pek ismini yansıtmıyor babaya çekti bu çocuk yaaa...çok mu eleştirdik.:26::26:
kramplar başlarsa sende magnezyum iste ben bağara çağra uyandım cumartesi sabah off fenaydı...
Hımm ben yazdıktan sonra yazmışsın okudum canım..Çağana..Benimki de babaneye surat asıyor ikidir göstermiyo yüzünü...
Ben bahsettim arada kramp giriyor dedim normaldir dedi...Direkt Mg dayaması lazımdı halbuki...
Ayaklarım şişiyo dedim normaldir benim eşiminde şişiyodu benim akkabıları giyiodu dedi .....Direkt tuzu kes ayağını yüksek yere koy çalışırken demesi lazımdı..Çok kilo aldım ben diet verin dedim senin için ve bebiş için ne kadar gerekiyorsa vücudun o kadar depoluyor normal herkesin kilosu metabolizmasına göre değişir dedi...Çok kilo aldım diye azarlaması lazım halbuki..
Ben anlamadım bu doktoru benim dışında herkese bulantı ilacı da vermiş ben bulantım var dedim normal bebiğin sağlıklı olduğunu gösterir dedi..
Yani ne desem normal diyor, sahte daktır olduğundan şüpheleniyoz biz eşimle..
Ama ben krampları günde bir muz ve maden suyuyla çözdüm..Mg çok yüksek bunlarda....
Saçma sapan bi kıskançlık mevzusu çıkarttı başıam, ayy görsen konuşmuyo şimdi, git yanımdan dokunma modundagünaydın
niye küstün kii:44::44:
ooo esma hanım parise maris hayırlı uçuşlarneeeekkk:))
kız hlan gidince küsme taktiğimi yaptın
burcu duymasın.. altının yaşı gitti.. aramıza döndün der
cumartesi pariss gecesiydi bizde.. dun pert oldum.. eşin nöbetçiydi ben evde... yemek yap temizlik yap kışlık yazlık ayır..
çocukla ilgilen... poğaça yaptım birde eşim sabahları yiyor.. bizde durum boyle kızlar..
bugunde yarında eşim izinli..
ah işçi bayramında bizde izinli olsak ne olurkii
uff kokiş bilemedim şindi, ama bence sen puantajı felan boşver, 3 gün gel kendini iyi hissediyosan.. sonuçta doğumdan sonra 1 hafta evde olmak var, o şekilde düşünün :26:evet haklısın oda öyle dedi iyiki böyle oldu yazın belki daha gerceklerdi üzceklerdi onu yoğun zamanda yolları ayırdı iyi oldu çingene gibiler bide hoca olacaklar ikiside devlet memuru yazık neyse...
gittim cmtesi kontrole herşey yolunda şükür benim oğlan yine asık surat sinirli ne çekyon bilader gelmeyin artık üstüme der gibi bi yüzz malesef bebeğim çok suratı asık doktor bile şaşırdı dio ult. cihazını sevmiyor galiba hemen sırtını dönyo 2 dk ya gördük ya görmedik artık renkli resim alamıyoruz ...boyunuda ölçemiyor kuzucuk büyüdü kesin bişi diyemiyoruz ondan ölçemiyoruz dedi ....
kilosu iyi maşalah herşey normale doğru gidiyor tasalanma dedi inş. normal doğurursun ben ondan yanayım ama herşeye hazırlıklı olmak en iyisi tabii dedi ...
ayağıma giren krampı söledim magnezyum verdi kurtuldum kramplardan raporumuda işe gitmiceğim günü vercek çarşamba gitmiceksen vizite ile gel verelim dedi ...
napcam bilmiyorum yarın tatil 1 mayıs çarşamba gelsemmi gelmesemmi nek 3 gün git bari dio herkes ama kokryom işleri yıkarlar die bilemedim bide 1 gün için maaş vermezler 1 mayıs için puantajmı yapcaklar 29 günde rapordan almış olcam bilemedim kafam karıştı.....:44:
Saçma sapan bi kıskançlık mevzusu çıkarttı başıam, ayy görsen konuşmuyo şimdi, git yanımdan dokunma modundaben de kendi haline bıraktım, siniri geçince konuşur inş .
ooo esma hanım parise maris hayırlı uçuşlar
keşkem biz de izinli olsak yarın
uff kokiş bilemedim şindi, ama bence sen puantajı felan boşver, 3 gün gel kendini iyi hissediyosan.. sonuçta doğumdan sonra 1 hafta evde olmak var, o şekilde düşünün :26:
Ne biliyim kimine balık yağı vermiş kimine bulantı ilacı bir başkasına bişiy koket ede mg...Ben iki gün önce gittim dedim kramp normal diyince...Ama gerçekten doktorumuz çok rahat bir adam relaks yani..Normaldir en çok kullandığı kelime bide çıkarken Allah nazarlardan saklasın diyo ya çok tatlu...canım banada doktorum vermedi..
megnazyum.. besinlerden al dedi.. kabak çekirdeğinde bolca var ded..
ilaçlardan hoşlanmayan bir doktor benmkide..
ama sen sorunu çzömüşsün zaten..
hamililikte çok tüketilen ilaç.. sütün kalitesini bozar demişti doktorum..
bende kilo almayınca.. et balık tavuk hairic beslenmicen dedi.. kan ilacı kullandım zaten sürekli.. vitamnde..
birde magnezyum vermedi..
bulantı içinde.. yataktan kalkmıor bişe yemıordum die.. verdi emedur günde 1 keere
Saçma sapan bi kıskançlık mevzusu çıkarttı başıam, ayy görsen konuşmuyo şimdi, git yanımdan dokunma modundaben de kendi haline bıraktım, siniri geçince konuşur inş .
Çok özel değilsi anlatsana yaa :26:...Gerçi esma dedi güzel kadınsın kıskanması normal...
Nasıl bee yarında gelme derken? Hakkaten hiç gelme der gibi olmuş..Çarşamba bişi olmamış gibi gidersin boş ver.Hani telde izin almayıp öncesinde isteyecekdin niye vaz geçtin?günydnnn kızlar
cnmcoksıkkın
annembugun gıdıoobende patronu arayıp gelemıycem dedım
tabı hastayım dedım karnım ve ayağimdagercektenağrıyooneyse
bu sonra benı aradı
neyın var yarında gelmededı
ama hangı anlamda dedı bılmıommm
yerıme bırını mı alcaklar acepp öle cnmsıkıldı kı bıde sert söyledı
yarında tatıl deılız
günydnnn kızlar
cnmcoksıkkın
bu sonra benı aradı
yarında tatıl deılız
Nasıl bee yarında gelme derken? Hakkaten hiç gelme der gibi olmuş..Çarşamba bişi olmamış gibi gidersin boş ver.Hani telde izin almayıp öncesinde isteyecekdin niye vaz geçtin?
twitter mevzusu baksana nekadar saçma.. :26:Saçma sapan bi kıskançlık mevzusu çıkarttı başıam, ayy görsen konuşmuyo şimdi, git yanımdan dokunma modundaben de kendi haline bıraktım, siniri geçince konuşur inş .
Çok özel değilsi anlatsana yaa :26:...Gerçi esma dedi güzel kadınsın kıskanması normal...
kız istanbul karışık bir yer ya..
yarında 1 mayıs .. olay falan olur diyee gelme demiştir bence
ay ben de buraya takıldım :18:günydnnn kızlar
cnmcoksıkkın
bu sonra benı aradı
yarında tatıl deılız
twitter mevzusu baksana nekadar saçma.. :26:
biz eşimle 18 yaşımda çıkmaya başaldık sonra nişanlandık nişan attık.. o ara 3 yıl görüşmedik ve 3 yıl sonra barışıp evlendik.
işte o 3 yıllık boşlukta bi çocuk vardı benden hoşlanan, ama daha çok arkadaşımdı o benim he.. o da barışınca öğrendi tabi bunu.. çocuk twitterımda "takip edilenler" kısmındaymış onu keşfetmiş dün akşam.. resmen çocuk gibi küsüyo.. laptopumu yere attı felan :26:
ben o siteye haftada bir anca bakıyorum çok takılmam da hanisanki konuşmuş, mesajlaşmışım tepkisi veriyor..
günydnnn kızlar
cnmcoksıkkın
bu sonra benı aradı
yarında tatıl deılız
Nasıl bee yarında gelme derken? Hakkaten hiç gelme der gibi olmuş..Çarşamba bişi olmamış gibi gidersin boş ver.Hani telde izin almayıp öncesinde isteyecekdin niye vaz geçtin?
kkuruntu yapma yaa..
neden yerine birini alıcak olsunlar..
rahatsızsın die.. işçi bayramı heryer tatil diye..
gelme demiş..
moralini bozupta.. tatilini zehir etmeeeeee
kız istanbul karışık bir yer ya..
yarında 1 mayıs .. olay falan olur diyee gelme demiştir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?