Kokoşş Hatunlar Kulübü

mevsımsel olabılır o zaman

tuzlamadım cnm
dondurucudan cıkardım
dün yapamam öncekı gün yapamadım
bgun bakcem ınş.bozulmamıştır
kokusundan anlaşılır zaten, inş bozulmamıştır canım

he işyerndemı yemek cıkıyor sızın anldm bız dısarda yedgmz ıcın degsklık yapıyorz ama saat 13:00 cok erkn ben acıkmıyormmm offf
bizim yemek saatimiz 12, hele ben hiiç acıkmıyorum sırf yemek için yiyorum

sabah kaçta yıyon hacı
bende acıkmıyorum cunku öğlen yemedığımdem sabah baya ı kahvaltı edıyorum
valla sabah 9.00-9.30 gibi simit peynir yiyyorum. işte ondn belkı

kokusundan anlaşılır zaten, inş bozulmamıştır canım

bizim yemek saatimiz 12, hele ben hiiç acıkmıyorum sırf yemek için yiyorum

aynen cnm yaa bnde

ınş.

bu burcu falan nerdeler yahuu

kımscklr yok yaaa topic baslrdakıkı youn dııl herks kacakkk püfff ne guzl uurun paylşmlrı falan yapılıyordu pufff

ben erken yapıyorum gene acıkıyorum bıdaha yapıyorumondan acıkmıyorum pek

burcu geldi:89:

burcu geldıde falan nerde bılmıyommm hacı

Falanın adı yokk ama bende geldim bugün çok yoğundum denetçiler burda yaaa beynim şiştiii

İmdadına yetiştim kızzz

Falanın adı yokk ama bende geldim bugün çok yoğundum denetçiler burda yaaa beynim şiştiii

İmdadına yetiştim kızzz

HUHAAA HOŞgeldin kuzuuu söle bakalım cıldıne krem suruyormusn sole parlaklık veren aydınlık yapan hihih sorma stılımee bakhh

HUHAAA HOŞgeldin kuzuuu söle bakalım cıldıne krem suruyormusn sole parlaklık veren aydınlık yapan hihih sorma stılımee bakhh

Ben yüzüme krem sürmüyorum canım benim alın ve burun bölgem çok yağlı hangi kremi sürersem sürüm çok yağlı yapıyor sanki cildimde yağ akıyor gibi geliyor o yüzden kullanmıyorum. Ama her akşam yatmadan önce sodayla yıkıyorum ve cildimi çok iyi yapıyo ben çok memnunum hiçbişey sürmeye gerek kalmıyor

benim de burun ve alın bölgem yağlı, denim ben de sodayı :44:

Nektarcığım sen b.düzünde oturuyordun değil miii ? Şimdi ben ara ara b.düzünden ev bakıyorum tatlım ama orası hakkında bir fikrim yok merkezi yerler nereleri ismi ne olarak geçiyor merkez olatak mı geçiyor yoksa ne bilim adı ne merkezin yada merkeze en uzak yerler nereleri ulaşım nasıl metrobüs gidicek diyorlar ama hangi hatta acaba bilgilendirebilirmisin beni canımm

benim de burun ve alın bölgem yağlı, denim ben de sodayı :44:

ya benmde aynen öle aslında t bolgesı yaglı hehe ama krem ıstyr yuzum sankı bende bır eczacı bana lımonlu tonık yapmstı fırst buldukca suruyorm ondan
ama gozenek problemım var benm yaaaaaaaaaaa burnmdaa kapatamyrm ve nefrt edıyrm ufff

Bir keresinde ahmet maranki bir tarif vermişti sodaya bir kaç damla limon damlatın ve eğer bulabilirsenin gerçek kil birazda ondan koyun alın size hakiki peeling demişti çok yararlıymış ben bazen limon damlatıyorum ama hakiki kil bulamadım bulanlar varsa deneyebilirler

bu carsıda falans atılıyor kil
ol deılmıdr hakıkı kıl ya ben fazla ugrsmyrm aslnda ozl yaptrdım bişiler dogal dıye ama pis kokuyor ıyy

ol deılmıdr hakıkı kıl ya ben fazla ugrsmyrm aslnda ozl yaptrdım bişiler dogal dıye ama pis kokuyor ıyy

Aktarlarda satılır aslında kil ama ben bulamadım saçada iyi geliyormuş oda aslında ama hiç denemedim banyodan çıkınca saç nemliyken sodayı saçına sürücekmişsin yıkamana gerek yokmuş öyle kuruyabilir ama denemedim hep yapim diyorum unutuyorum

efet bızım komsmz hep kılle yıkar sacını

Canım beylikdüzünde tam E-5 e 5 dk mesafedeyim ben, buranın heryeri güzel, ama daha içlere doğru okadar da güzel değil.. mesela yakuplu ıhh ordan alınmaz ev, güzel olmaya başladı ama merkezi değil kesinlikle, marmara ihlastan da alınmaz, kıraç, haramidereyi ele.. hiç düşünme bile.. Burda en merkezi, düzenli yer MİGROS un arka kısmı diye geçiyor burda, yani büyükşehir kısmı, beykent de güzel, gürpınar da olmaz.. çok güzel siteler yapılıyor Migros tarafına, ben orda yaşamak isterdim mesela :) metrobüs aralıkta tamamlanıyo sanırım canım, anadolu yakasına kadar gidiyor, ve çok rahat bir ulaşım.. ev fiyatları biraz uçtu sayesinde ama değer galiba yaa

ben şuan diadermine'in yüz kremini kullanıyorum ama o da yağlandırıyo, tavsiye etmiyorum onu.. Roc markasının kremleri güzel oluyor canım..

en 1 tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı mısır unu, 1 tatlı kaşığı yoğurtla peeling yapıyorum, inanılmaz temizliyor..siyah nokta felan bırakmıyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…