Kokoşş Hatunlar Kulübü

makarna yapcam ben, tekim zaten kociş geç gelecek :101:

bitane ufak ama bütün patates atsaydın içine tuzunu çekiyomuş, annem der ama hiç deneme fırsatım olmadı

benım annemde aynını sölüyor ama gecen baş aşcılardan bırı ole bırseyın olmadıgını söledii,hem o yemeği pişirmiş artık faydası varsada etkı etmez sanırım tatlım dolapta zaten bugun o koyulaşmıstır sen mecburen su ekleyıp ısıtıcaksınn o bıraz ıse yarar yanınada tuzu az pılavla servıs edersen sorunu bı nebze çözersın dıye dusunuyorum.

Bendede nohut pilav var birde cacık yaparım yada salata yaparım eve gidince
Burdaysan niee ses etmiyonnn illaaaa burcuuuu diee bağıralımmmmııııııııı

bebeğim işim vardı gerı geldıgımde yazını gördummmm ben neyapsam acepppp tavuk sarmamı yapsammm???????????

makarna yapcam ben, tekim zaten kociş geç gelecek :101:

bitane ufak ama bütün patates atsaydın içine tuzunu çekiyomuş, annem der ama hiç deneme fırsatım olmadı

yaaaaa aslnda aklıma geldı ama ömurden kafa kalmyrkı gercktnde cekıyor patts tuzu ama ıstrkn denesm olmaz sanrm hihihihih artık cok gec dimiii

büyükşehirde işte o
büyükşehirden tereddütsüz alabilirsin canım..
esenyurt misal kötü bir yer, ama yeni yapılan havuzlu siteler harika
kendi aracın varsa o "kötü, yaşanılmaz" dediğim yerlere hiç uğramadan yaşar gidersin
ama araçsız ıhh minibüs hattı berbat, metrobüse gelmek için minibüse binmen gerekiyor felan..
mesela haramiderenin, yakuplunun felan ilk giriş kısımları E-5 e yakın oralar güzel, sonrası iç kısımları kötü
ay anlatamıyorum ki kendimi..
büyükşehirden bak sen canım..

Son düzenleme:
bence de geç
atma canım, nişastasını bırakır sadece, çiğ çiğ pişmiş yemeğine :))

tımam cnm atmammmm basta yapmm gerkeırdı onu hihihih

ya bend esıyah nokta yok ama goızenek vr nasıl iş buyaaa:):)

haftasonuna geri dönecekler memleketine gelmişken çağıralım dedik.
onun için bi daha ne zaman gelecekle belli değil.

anladım cnm bızde gelırsek az memleketten gelmış gıbı olcezanadoludan gelıyok ya

diş temızletme zararlı değil demı
mesela bende ıstıyom ama düşünunce sankı zararlı
benım dişlerım ınce yapılı olduğundan ne kadar uğraşsamda bembeyaz olmuo
temızlense olur mu sence

eve gıdınce kokla bakalımmm ama bozulmaz sanırımm

ınş.olursada kocemle doğru dışarda yemee

kızz nektar bende b.düzünde otrymmmm

Çok sık temizletmek zaralı diye biliyorum bende ama çok sık temizletmiyoran sorun yok zaten temizletince öyle çabuk aman aman kirlenmiyor mesela ben 5 sene önce temizletmiştim
şimdi bide en son eylülde temizlettim işte ama iyi oluyor ya çok sarı değilse dişlerin beyazlar benim beyaz şuan ben tahammül edemiyorum zaten azcık sarılaşsın cinnet geçiriyorum
ama tavsiye ederimm

ya ben 2 sene once temzlttım yıne temzlenmesı gerekıyor cok sık tekrarlıyor. ama bende sıksık yaptrmz zararlı dıye bılıyorm ama yaptrmzsmda felakt olduuu dıs yapısı işte

onun için gelin kalın diyorum ya işte
uzak yol git gel uzun olur
tmm gelıok
yollukta hazrlamak lazım

anladım cnm yok fırçaladığım anda hemen beyz oluyo öle cok sarı değil ama yapısı ınce
eşimve ben gtcez
kaç tl dır acep

lepii

tmm gelıok
yollukta hazrlamak lazım

anladım cnm yok fırçaladığım anda hemen beyz oluyo öle cok sarı değil ama yapısı ınce
eşimve ben gtcez
kaç tl dır acep

lepii

Canım biz özel muayenehaneye gittik kişi başı 70 aldı bende eşimde temizlettik yani 140 bayıldık çıktık
Birde şuan listerine diye bişey verdi doktor bunu kullanın dedi gargara nanelisini ama özellikle onu kullanıyoruz şimdi mikroplara,tartara ağız kokusuna çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…