eeee hanımlar akşama ne yemek var
burdayımmmm
makarna yapcam ben, tekim zaten kociş geç gelecek :101:
bitane ufak ama bütün patates atsaydın içine tuzunu çekiyomuş, annem der ama hiç deneme fırsatım olmadı
Bendede nohut pilav var birde cacık yaparım yada salata yaparım eve gidince
Burdaysan niee ses etmiyonnn illaaaa burcuuuu diee bağıralımmmmııııııııı
makarna yapcam ben, tekim zaten kociş geç gelecek :101:
bitane ufak ama bütün patates atsaydın içine tuzunu çekiyomuş, annem der ama hiç deneme fırsatım olmadı
Gürpınar
Adnankahveci Mah.
Dereağzı Mah.
Gürpınar Mah.
Kavaklı
Barış Mah.
Büyükşehir Mah.
Cumhuriyet Mah.
Kavaklı Mah.
Merkez
Sahil Mah.
Yakuplu
Marmara mh.
Yakuplu mh. mesela sahibinden ararken bunlar çıkıyoru migros yokk
Bende siyah nokta yok ist. her gittiğimde özel dermatoloğumda cilt bakımı yaptırıyorum kimsayal peeling yaptırıyorum gerçi en son gittiğimde kimyasal peeling yaptırmadım kışın gittiğimde yaptırcam güneşe çıkmamak gerekiyor ya cilt bakımımı yaptırdım birde en son gittiğimde dişçiye gittim dişlerimi temizlettim şuan pasparlakımmm
bence de geç
atma canım, nişastasını bırakır sadece, çiğ çiğ pişmiş yemeğine :))
haftasonuna geri dönecekler memleketine gelmişken çağıralım dedik.
onun için bi daha ne zaman gelecekle belli değil.
Bende siyah nokta yok ist. her gittiğimde özel dermatoloğumda cilt bakımı yaptırıyorum kimsayal peeling yaptırıyorum gerçi en son gittiğimde kimyasal peeling yaptırmadım kışın gittiğimde yaptırcam güneşe çıkmamak gerekiyor ya cilt bakımımı yaptırdım birde en son gittiğimde dişçiye gittim dişlerimi temizlettim şuan pasparlakımmm
eve gıdınce kokla bakalımmm ama bozulmaz sanırımm
canım beylikdüzünde tam e-5 e 5 dk mesafedeyim ben, buranın heryeri güzel, ama daha içlere doğru okadar da güzel değil.. Mesela yakuplu ıhh ordan alınmaz ev, güzel olmaya başladı ama merkezi değil kesinlikle, marmara ihlastan da alınmaz, kıraç, haramidereyi ele.. Hiç düşünme bile.. Burda en merkezi, düzenli yer migros un arka kısmı diye geçiyor burda, yani büyükşehir kısmı, beykent de güzel, gürpınar da olmaz.. çok güzel siteler yapılıyor migros tarafına, ben orda yaşamak isterdim mesela :) metrobüs aralıkta tamamlanıyo sanırım canım, anadolu yakasına kadar gidiyor, ve çok rahat bir ulaşım.. Ev fiyatları biraz uçtu sayesinde ama değer galiba yaa
Ben şuan diadermine'in yüz kremini kullanıyorum ama o da yağlandırıyo, tavsiye etmiyorum onu.. Roc markasının kremleri güzel oluyor canım..
En 1 tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı mısır unu, 1 tatlı kaşığı yoğurtla peeling yapıyorum, inanılmaz temizliyor..siyah nokta felan bırakmıyor hiç
anladım cnm bızde gelırsek az memleketten gelmış gıbı olcezanadoludan gelıyok ya
e
aaaa neresindeekızz nektar bende b.düzünde otrymmmm
anladım cnm bızde gelırsek az memleketten gelmış gıbı olcezanadoludan gelıyok ya
diş temızletme zararlı değil demı
mesela bende ıstıyom ama düşünunce sankı zararlı
benım dişlerım ınce yapılı olduğundan ne kadar uğraşsamda bembeyaz olmuo
temızlense olur mu sence
ınş.olursada kocemle doğru dışarda yemee
Çok sık temizletmek zaralı diye biliyorum bende ama çok sık temizletmiyoran sorun yok zaten temizletince öyle çabuk aman aman kirlenmiyor mesela ben 5 sene önce temizletmiştim
şimdi bide en son eylülde temizlettim işte ama iyi oluyor ya çok sarı değilse dişlerin beyazlar benim beyaz şuan ben tahammül edemiyorum zaten azcık sarılaşsın cinnet geçiriyorum
ama tavsiye ederimm
onun için gelin kalın diyorum ya işte
uzak yol git gel uzun olur
Çok sık temizletmek zaralı diye biliyorum bende ama çok sık temizletmiyoran sorun yok zaten temizletince öyle çabuk aman aman kirlenmiyor mesela ben 5 sene önce temizletmiştim
şimdi bide en son eylülde temizlettim işte ama iyi oluyor ya çok sarı değilse dişlerin beyazlar benim beyaz şuan ben tahammül edemiyorum zaten azcık sarılaşsın cinnet geçiriyorum
ama tavsiye ederimm
tmm gelıok
yollukta hazrlamak lazım
anladım cnm yok fırçaladığım anda hemen beyz oluyo öle cok sarı değil ama yapısı ınce
eşimve ben gtcez
kaç tl dır acep
lepii
kızz nektar bende b.düzünde otrymmmm
..........................aaaa neresindee
bende komşu olucam kısmetse iki sene sonra size
Miraydan haber alan varmı kızlar acaba kardeşi ameliyat olmuşmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?