Kokoşş Hatunlar Kulübü

ya su bazlı kremler kullanmamız gerkıyor bızm sanrm yaglı cıltlı hatunlrr

eeee hanımlar akşama ne yemek var

dün nohut yemegı yapmstm tuzu fazla kacrmsm bıraz sıcak su koyup tekrar kaynatsam nasıl olurkı yaaa bozulmaz dımı tadııı aslnda harıka olmss kıvamnda ama tuzu fazla kacrmsm puffffffffffff

dün nohut yemegı yapmstm tuzu fazla kacrmsm bıraz sıcak su koyup tekrar kaynatsam nasıl olurkı yaaa bozulmaz dımı tadııı aslnda harıka olmss kıvamnda ama tuzu fazla kacrmsm puffffffffffff

bıraz lezzeti kaçar bacımmm eee nedemişlerrr pişmiş aşa su katılmazzzz

eeee hanımlar akşama ne yemek var
makarna yapcam ben, tekim zaten kociş geç gelecek :101:

bitane ufak ama bütün patates atsaydın içine tuzunu çekiyomuş, annem der ama hiç deneme fırsatım olmadı

makarna yapcam ben, tekim zaten kociş geç gelecek :101:

bitane ufak ama bütün patates atsaydın içine tuzunu çekiyomuş, annem der ama hiç deneme fırsatım olmadı

yaaaaa aslnda aklıma geldı ama ömurden kafa kalmyrkı gercktnde cekıyor patts tuzu ama ıstrkn denesm olmaz sanrm hihihihih artık cok gec dimiii

Gürpınar

Adnankahveci Mah.
Dereağzı Mah.
Gürpınar Mah.
Kavaklı

Barış Mah.
Büyükşehir Mah.
Cumhuriyet Mah.
Kavaklı Mah.
Merkez
Sahil Mah.
Yakuplu
Marmara mh.
Yakuplu mh. mesela sahibinden ararken bunlar çıkıyoru migros yokk

Bende siyah nokta yok ist. her gittiğimde özel dermatoloğumda cilt bakımı yaptırıyorum kimsayal peeling yaptırıyorum gerçi en son gittiğimde kimyasal peeling yaptırmadım kışın gittiğimde yaptırcam güneşe çıkmamak gerekiyor ya cilt bakımımı yaptırdım birde en son gittiğimde dişçiye gittim dişlerimi temizlettim şuan pasparlakımmm

yaaaaa aslnda aklıma geldı ama ömurden kafa kalmyrkı gercktnde cekıyor patts tuzu ama ıstrkn denesm olmaz sanrm hihihihih artık cok gec dimiii
bence de geç
atma canım, nişastasını bırakır sadece, çiğ çiğ pişmiş yemeğine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…