Canım beylikdüzünde tam E-5 e 5 dk mesafedeyim ben, buranın heryeri güzel, ama daha içlere doğru okadar da güzel değil.. mesela yakuplu ıhh ordan alınmaz ev, güzel olmaya başladı ama merkezi değil kesinlikle, marmara ihlastan da alınmaz, kıraç, haramidereyi ele.. hiç düşünme bile.. Burda en merkezi, düzenli yer MİGROS un arka kısmı diye geçiyor burda, yani büyükşehir kısmı, beykent de güzel, gürpınar da olmaz.. çok güzel siteler yapılıyor Migros tarafına, ben orda yaşamak isterdim mesela :) metrobüs aralıkta tamamlanıyo sanırım canım, anadolu yakasına kadar gidiyor, ve çok rahat bir ulaşım.. ev fiyatları biraz uçtu sayesinde ama değer galiba yaa
ben şuan diadermine'in yüz kremini kullanıyorum ama o da yağlandırıyo, tavsiye etmiyorum onu.. Roc markasının kremleri güzel oluyor canım..
en 1 tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı mısır unu, 1 tatlı kaşığı yoğurtla peeling yapıyorum, inanılmaz temizliyor..siyah nokta felan bırakmıyor hiç
eeee hanımlar akşama ne yemek var
yok canım dışardayız eyübe gidicez nargile içmeye
ohhhhhhh iyiymişşşş gez bakalımmmmmmmm
dün nohut yemegı yapmstm tuzu fazla kacrmsm bıraz sıcak su koyup tekrar kaynatsam nasıl olurkı yaaa bozulmaz dımı tadııı aslnda harıka olmss kıvamnda ama tuzu fazla kacrmsm puffffffffffff
vallahi yaaa kaç gündür koşturuyoruz dün de misafir geldi bugünde gezelim dedik
bıraz lezzeti kaçar bacımmm eee nedemişlerrr pişmiş aşa su katılmazzzz
bozulmuş tavıkla karşılaşmazsam mantarlı tavık
makarna yapcam ben, tekim zaten kociş geç gelecek :101:eeee hanımlar akşama ne yemek var
bitane ufak ama bütün patates atsaydın içine tuzunu çekiyomuş, annem der ama hiç deneme fırsatım olmadıdün nohut yemegı yapmstm tuzu fazla kacrmsm bıraz sıcak su koyup tekrar kaynatsam nasıl olurkı yaaa bozulmaz dımı tadııı aslnda harıka olmss kıvamnda ama tuzu fazla kacrmsm puffffffffffff
vallahi yaaa kaç gündür koşturuyoruz dün de misafir geldi bugünde gezelim dedik
o tavıkkk kaç gundur dolaptaaaa acabaaaa
iyi yapmıssınız kuzummmmm
h içi nıye gelıyorlar senı yoruyolar
makarna yapcam ben, tekim zaten kociş geç gelecek :101:
bitane ufak ama bütün patates atsaydın içine tuzunu çekiyomuş, annem der ama hiç deneme fırsatım olmadı
Canım beylikdüzünde tam E-5 e 5 dk mesafedeyim ben, buranın heryeri güzel, ama daha içlere doğru okadar da güzel değil.. mesela yakuplu ıhh ordan alınmaz ev, güzel olmaya başladı ama merkezi değil kesinlikle, marmara ihlastan da alınmaz, kıraç, haramidereyi ele.. hiç düşünme bile.. Burda en merkezi, düzenli yer MİGROS un arka kısmı diye geçiyor burda, yani büyükşehir kısmı, beykent de güzel, gürpınar da olmaz.. çok güzel siteler yapılıyor Migros tarafına, ben orda yaşamak isterdim mesela :) metrobüs aralıkta tamamlanıyo sanırım canım, anadolu yakasına kadar gidiyor, ve çok rahat bir ulaşım.. ev fiyatları biraz uçtu sayesinde ama değer galiba yaa
ben şuan diadermine'in yüz kremini kullanıyorum ama o da yağlandırıyo, tavsiye etmiyorum onu.. Roc markasının kremleri güzel oluyor canım..
en 1 tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı mısır unu, 1 tatlı kaşığı yoğurtla peeling yapıyorum, inanılmaz temizliyor..siyah nokta felan bırakmıyor hiç
bence de geçyaaaaa aslnda aklıma geldı ama ömurden kafa kalmyrkı gercktnde cekıyor patts tuzu ama ıstrkn denesm olmaz sanrm hihihihih artık cok gec dimiii
çok değil cnm 2ya eşim yüzünden ama
öncekı gün mantar almayı unuttu
dün dışarda yedık
bugun ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?