Kokoşş Hatunlar Kulübü

makinem durdu çamaşırlarımı asayım,içinde bekledimi sinir oluyorum,çok kırışıyor çünkü...

birden araniza daldim ama söylemeden gecmiyim dedim.bence sacini kesmeyin.erkeklerde kiz gibide olsa uzun lüle sac cok iyi.kestiginiz zaman cikmaz bidaha.o güzelligi gider birakin kiza benzesin.erkek cocuklarda cok güzel olyor

Ahhh kiyamammm yaaa bocukle.esmammi calisti biiii bizde omurtosla.kavga ettik heppppp ofyaaaa cok mizmizzz babasinn yaninaa gttik butun isleri birKip buarada arkdsm bn 2 kestrsmmm hehehe hala.lule lule saclrrrr o yqpiya gore degisiyor sanrrmiii aksmlr kizlarrr

gunaydın kızlar.. ben ayılamadım ya..

her yerim ayrı ağrıyor..

dökülüorum resmennn....

güneş gördüm cplıyım dedim ben sana demedimmi kese sürtme yüzüne sen ipek dedin ama ben tahriş eder bence demiştim gerilerde ben yüzüme nivea ıslak mendili bile yavaş yavaş sürtyom tahriş olmasın die yüz önemli at gitsin keseyi görendi yüzü problemli sanacak yapma çok kirli görünyosa gözüne yüzün güzel bir yüz için cilt bakımı yaptır bütün yaz mis gibi kullan hem yosunla felan olan kremlerden yapıolar.

bugün benim de her yerim ağrıyo dökülyom demkki havadan mahfetti bizi bu dengesiz havalar başımda ağrıyor.:26:

günaydın kızlar.
dün oğluşla evdeydik annemde geldi. bütün işlerim bitti.
bitti dememe bakmayın yine çamaşır ütü eksik olmaz.
dün yazlıkları yıkadım, ütüleri yaptım.
balkon yine çamaşır dolu. akşam yıkananları topladım.
yaz gelince ütü daha çok oluyor.
poğaça yaptım.
havalar ısınınca enerjim yerine gelmeye başladı.
bugün yemeğim olduğu için rahatım. akşam ütüye devam.

Dün gupgupun tüm kıyafetlerini nevresimini uyku setini felan yıkadım ütüledim kaldırdım...Pazar günü de bahar temizliği yaptırmıştım Bu cumada ağda yaptıracam ve Cumertesi doğuruyum diye ıkınmaya başlarım ben bu gidişle sabırsızlanmaya başladımHazirana kadar aynı işleri baştan bir daha yapmak zorundayım erken doğurmazsam..
Ama hala içime sinen bir gecelik bulamadım ya pijama tamamda..Kendimle ilgili eksiklerim var...
Senin neler eksik koket..

Günaydın....
Sade bir türk kahvesi ve şakalara bastırarak masaj tavsiye ediyorum..
kıs kahveyı bu satee ıcememmm hem masajı kım yapcek laaa
gunaydın burcuuuu....

havalardandır annem..

alyamla konuşucaktık dun telde..

şarjım çok azdı.. telim kapandı... bugun konuşuuz inşallah... şuh seslii bayanlaaaaaaaaa

ben konustum 1 ssatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…