Kokoşş Hatunlar Kulübü

heee bunu duymuştum doğru benim ERKEK pipisi var onun gircek denize hemde balıklı bez alcam ben onaaa

anam bugün korktum senden kıs çok sertsin.
Onun için sormadım canım yalnış anladın.
Demek istediğim sıcakta terliyor ya kestirince rahat eder dedin.
Bende ona istinaden sordum. Kız olsa uzun saç yakışıyor ya.
Onlarda terler kız olsa napardık?
Yani kestirir miydin anlamında soru sordum.
Toka için sormadım ki? :26:

kestir acccık kız gibi gezmesin oğlan o çok uzatma accık uzun olsun havalar sıcak daha çabuk uzar

nasıl kıycam ben çirkin örediğin saç rengi çok çirkin. Arada sarı pırıltılar var.

aman sen mılletı dınleme ztn herksn nasıp kısmet mıllet kendı basından gecenn en dogru oldugunu dusnurrrr... cok yanlıssss onlr konussun dursun bos konusurlar hehehehe

doğru diyon süpriz olsun doğum bana son dakika yusuf yusuf olursam belki korkudan bayılrım artık

kızı kızmız olunca dusnuruz fıkrımı soledımmm.

kızlar ben kaçıyorum işimide bitirdim valla kuaföre gidip çeki düzen vercem kendime kaş felan saçıma fön cirlop gibim gezcem yarına inşalllah hade pakem görüşürüz

tamam ya bişey dimedim. Bugün çok sertsin tırtım senden valla hihihi.

aksıne bugn hıc sert deılım onu nerden cıkardın yahuuu kım nasıl soruyrsa ona gore cvp veryrmmm

sıkayetciler el kaldırsın kızlarr az yazayım

..............msj tekrrı

Son düzenleme:
aksıne bugn hıc sert deılım onu nerden cıkardın yahuuu kım nasıl soruyrsa ona gore cvp veryrmmm

sıkayetciler el kaldırsın kızlarr az yazayım

Kıs ben sana sert mi sordum?
Offff bazen kelimler duyguları ifade etmeye yetmiyor yazıştığımız için.
Kızımız olsa ne yapacaktık derken ters anlamda sormadım.
Umarım öyle anlamadın?
Yani fikrini öğrenmek için yazdım.
Bazı şeyleri sana danışıyorum biliyorsun.
Burda benden büyük hepinizin bebesi.
Hem senle aynı şehirdeyiz, bak mesela hastane konusunda içimi rahatlattın tavsiyeni dinleyeceğim.
Yanlış anlama beni olur mu?

daha sana tavsıye mavsıye yok oglunn hatrı ıcın son tavsıyelerımı verdım bugun

alyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesın yahuuu sendemı younsunn

ya cıldım cok pis olduu napcam ben yahuuu acaba bır guzllık salonunaamı gıtsmm bıton para bırde guvenemmm off cıldıyeye gıdeym desem onada vakıt yok surtm acıyr bırde sanrm keseee bozdu benı

ya cıldım cok pis olduu napcam ben yahuuu acaba bır guzllık salonunaamı gıtsmm bıton para bırde guvenemmm off cıldıyeye gıdeym desem onada vakıt yok surtm acıyr bırde sanrm keseee bozdu benı
kuzum, benim cildimi de kese mahfetti bir ara.
şimdi yapmıyorum.. onun yerine haftada bir peeling yapıyorum kendim, az mısır unu, yoğurt ve bal ile.
süper temiz oluyo, çok güzel oluyo cildim.
hepsinden 1 çay kaşığı

hımmmm ya ıpek cılt kesesıı aldım cıldı guzl yapıyor dedıler dıye bı moka yaramdı surtm cok acıdı bugn ustelıkkk baktm kızrklıklar varrr bugn gosterck bıryer lazımmm

buarada senn cılt tıpın nasıllll benm yaglı ama kuru karma sanırm ...
bende deneyımmnekdr bekletyrsnnn bunuu
ya bırde sıyah nokta cok oldu bende temzletmem lazmmm ama işte vakıt yok benm bunlrı yapmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…