sen yapma bak sana yap demiomnekk beni dinlerse iyi olcak bugün herşey
Aman doğururuk bi şekilde ya salla ben hiç stres yapmıyom doğumu harbi niyeyse oluruna bıraktım aman...kız senin 5 hafta benim 7 hafta var çok deil fark ...Yaa ben gup gupu bu yaz denize sokamam kız çoçuğunu ilk sene sokmamak gerekmiş idrar yolları için...
bennn kız olsada cok toka takma taraftarı deılım tatlım hıc takmayalım demedımm ztnnn neden boyle bır soru sorduınkı ben fıkrımı soledımmm ...
Ha kız olsaydı cok toka takmzdım bırsure kısa kullnrdım sonrasında hafıf toklr secrdmm rengarenkkk ıstedgn cevap buysa buyur!
kestir acccık kız gibi gezmesin oğlan o çok uzatma accık uzun olsun havalar sıcak daha çabuk uzar
aman sen mılletı dınleme ztn herksn nasıp kısmet mıllet kendı basından gecenn en dogru oldugunu dusnurrrr... cok yanlıssss onlr konussun dursun bos konusurlar hehehehe
anam bugün korktum senden kıs çok sertsin.
Onun için sormadım canım yalnış anladın.
Demek istediğim sıcakta terliyor ya kestirince rahat eder dedin.
Bende ona istinaden sordum. Kız olsa uzun saç yakışıyor ya.
Onlarda terler kız olsa napardık?
Yani kestirir miydin anlamında soru sordum.
Toka için sormadım ki? :26:
nasıl kıycam ben çirkin örediğin saç rengi çok çirkin. Arada sarı pırıltılar var.
doğru diyon süpriz olsun doğum bana son dakika yusuf yusuf olursam belki korkudan bayılrım artık
kızı kızmız olunca dusnuruz fıkrımı soledımmm.
tamam ya bişey dimedim. Bugün çok sertsin tırtım senden valla hihihi.
aksıne bugn hıc sert deılım onu nerden cıkardın yahuuu kım nasıl soruyrsa ona gore cvp veryrmmm
sıkayetciler el kaldırsın kızlarr az yazayım
Kıs ben sana sert mi sordum?
Offff bazen kelimler duyguları ifade etmeye yetmiyor yazıştığımız için.
Kızımız olsa ne yapacaktık derken ters anlamda sormadım.
Umarım öyle anlamadın?
Yani fikrini öğrenmek için yazdım.
Bazı şeyleri sana danışıyorum biliyorsun.
Burda benden büyük hepinizin bebesi.
Hem senle aynı şehirdeyiz, bak mesela hastane konusunda içimi rahatlattın tavsiyeni dinleyeceğim.
Yanlış anlama beni olur mu?
kızartıp üstüen mayonezli yoğurt dökim bari..hımmm bak bakalım duruma göre
kızart yeee napcan onları soteyede ekleyebilirsin süsü gibi olur
kuzum, benim cildimi de kese mahfetti bir ara.ya cıldım cok pis olduu napcam ben yahuuu acaba bır guzllık salonunaamı gıtsmm bıton para bırde guvenemmm off cıldıyeye gıdeym desem onada vakıt yok surtm acıyr bırde sanrm keseee bozdu benı
kuzum, benim cildimi de kese mahfetti bir ara.
şimdi yapmıyorum.. onun yerine haftada bir peeling yapıyorum kendim, az mısır unu, yoğurt ve bal ile.
süper temiz oluyo, çok güzel oluyo cildim.
hepsinden 1 çay kaşığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?