Kokoşş Hatunlar Kulübü

esma makina durulamamış gibi değil mi?
makinanı temizledin mi? su girişleri tıkanmış yada kireçlenmiş olabiliri mi?

bılmem kı bacımmmm hangı deterjan kullnıyın senn bıde arada bı makıne temızleyıcısoyle bos calıstıyomusun

esma makina durulamamış gibi değil mi?
makinanı temizledin mi? su girişleri tıkanmış yada kireçlenmiş olabiliri mi?

2 gun once.. makınamı boş çalıştırdım... o temizleyicisi ile..

puslu falan değil.. bildiin tozzz yani... bembeyaz.. sanki üstüne tuz atmışsın gibi...

şaşırdım yaaaa

hımmmmmmmm not aldım annler gününde ısmarlatırım eşime.
Kendimi çok salladım ben çocuk olunca.
Hep ona bişeyler yapmak istiyorum.
Birazda kendimi ödüllendireyim değil mi?
Starbucks pahalı diye biliyorum.
Orda 2 bardak şey 30 tl. Gidip yemek yiyoruz o paraya.

bende kardeşim çamaşırları yıkadım teztur aramış rehberliğe başlıcak valizini düzenledim eşyası vardı bende ....ütü yaptım mutfağı temizledim birsürü kavanoz birikmiş hepsini attım ...nefret ediorum kavanozlardan şık saklama kavanozları takım var zaten onlar dolu devamnı alcam çiçekli...güzel duruyor temiz temiz kardeşimi yolcu ettim kemere eşimle bıraktık...

bebek şekeri ve kapı süsü için çarşıya gitcektim baktım para az pazarlık yapsamda pahalı tutar:26::26:

bide cnm hiç çarşıya gitmek istemedi ölüm gibi geldi dolmuş felan artık çabuk yorulyorum ...

akşam bidaha çamaşır yıkadım makinem güneş enerjisindeki suyu çekiyor neden anlamadım kaynar kaynar yıkıyo çamaşırları iyide çok sıcak iyi deil bence:44::44:

ne otuzu nennn yuhhhh enh fazla 20 verırsın iki kişi bızım gelende 16-17 felan tutuyor bıde kucuk boy ıcıyorum ben esim bazen orta ıcıyor ama bardakları buyukk bana kucuk boy yetıror yanı bol bol

Son düzenleme:
2 gun once.. Makınamı boş çalıştırdım... O temizleyicisi ile..

Puslu falan değil.. Bildiin tozzz yani... Bembeyaz.. Sanki üstüne tuz atmışsın gibi...

şaşırdım yaaaa

deterjanın jel ise kalıntı bırakan tuz olabilir.
Garantin varsa servisi çağır.
Hangi marka seninki.

günaydınn kızlar nasılsınızzz...

az once ıphonenn bır programı varms cırkınlık olcuyor olctuk benım uzerımde hahaha 6 puan verdı yanııı 1 en guzel 10 en cırkın orta ayarbıle cıkamadım hıh cok bılıyor o makınaaa

buarada alyaamammm özledım guzuu hepucugunuuzu ozleıdm tabı dun tatıldı am butun işler kaldı mutsuzm yahuuu

ne otuzu nennn yuhhhh enh fazla 20 verırsın iki kişi bızım gelende 16-17 felan tutuyor bıde kucuk boy ıcıyorum ben esim bazen orta ıcıyor ama bardakları buyukk bana kucuk boy yetıror yanı bol bol

ay nebilim eşimin arkadaşları öyle demiş. En ucuz şey 10 tl diye.
Fiyatları görmedim tahmini söyledim.
Ne salaklar ya akıllarınca hava atıyorlar.
Hani size pahalı gelir gibilerinden.

kendini fazla yorma artık canım. Sık sık oturup dinlen.
Bende alışverişe çıkınca hep oturuyordum.
Kardeşinin işi hayırlı olsun.

hahahah sen benm resmimi koy bebem..

rahatlarsın bnm aldığım puanı görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…