dun bulaşık makınam beni hayal kırıklığına uğrattı..
bir açtımkii bulaşıklar bembeyaz tozz... şok oldum..tuz atmışsın sankii üstlerine.. elime aldım elim bembeyaz oldu..
neden kızlar sizce... 2 kere çalıştırdım cık... gelmeden 1 kerede deterjansız çalıştırdım canım sıkıldı yaa
Günaydın..Biri beni poşete koyup poşetin ağzını bağlamış gibi hissediyorum ne biçim nem var la...
benide biri dövmüş dövmüş atmış sanki kenara başım çatlıcak şimdi
esma makina durulamamış gibi değil mi?
makinanı temizledin mi? su girişleri tıkanmış yada kireçlenmiş olabiliri mi?
bılmem kı bacımmmm hangı deterjan kullnıyın senn bıde arada bı makıne temızleyıcısoyle bos calıstıyomusun
bacım bıgun kıy paraya ıc nennnn
tatlı sevıyorsan beyza cikolatalı mocha onerırım
karemellı mochıato da gusel ama dahaz sekerlı (benım favorım)
yaz ıcnde java chıp caklıt buzlu çıkolata paçalı gusel oluyorrrrr
günaydın kızlar.
dün oğluşla evdeydik annemde geldi. bütün işlerim bitti.
bitti dememe bakmayın yine çamaşır ütü eksik olmaz.
dün yazlıkları yıkadım, ütüleri yaptım.
balkon yine çamaşır dolu. akşam yıkananları topladım.
yaz gelince ütü daha çok oluyor.
poğaça yaptım.
havalar ısınınca enerjim yerine gelmeye başladı.
bugün yemeğim olduğu için rahatım. akşam ütüye devam.
cnm 2 gun once çalıştırdım..
tuzu var... parlatıcısı var..
sıvı deterjanı cnm calgonıt ondan koydum
hımmmmmmmm not aldım annler gününde ısmarlatırım eşime.
Kendimi çok salladım ben çocuk olunca.
Hep ona bişeyler yapmak istiyorum.
Birazda kendimi ödüllendireyim değil mi?
Starbucks pahalı diye biliyorum.
Orda 2 bardak şey 30 tl. Gidip yemek yiyoruz o paraya.
2 gun once.. Makınamı boş çalıştırdım... O temizleyicisi ile..
Puslu falan değil.. Bildiin tozzz yani... Bembeyaz.. Sanki üstüne tuz atmışsın gibi...
şaşırdım yaaaa
deterjanın jel ise kalıntı bırakan tuz olabilir.
Garantin varsa servisi çağır.
Hangi marka seninki.
anammmm alyammmmmmm gemişşşşşşşşş
arçelik çok memnundum makınamdan yaaaa
ne kaynattınız la 1 saattt
hasetlendim haaaaaaaa
güneş gördüm cplıyım dedim ben sana demedimmi kese sürtme yüzüne sen ipek dedin ama ben tahriş eder bence demiştim gerilerde ben yüzüme nivea ıslak mendili bile yavaş yavaş sürtyom tahriş olmasın die yüz önemli at gitsin keseyi görendi yüzü problemli sanacak yapma çok kirli görünyosa gözüne yüzün güzel bir yüz için cilt bakımı yaptır bütün yaz mis gibi kullan hem yosunla felan olan kremlerden yapıolar.
oşşşşşştttttt haset etmeeee nannnnnn
ne otuzu nennn yuhhhh enh fazla 20 verırsın iki kişi bızım gelende 16-17 felan tutuyor bıde kucuk boy ıcıyorum ben esim bazen orta ıcıyor ama bardakları buyukk bana kucuk boy yetıror yanı bol bol
bende kardeşim çamaşırları yıkadım teztur aramış rehberliğe başlıcak valizini düzenledim eşyası vardı bende ....ütü yaptım mutfağı temizledim birsürü kavanoz birikmiş hepsini attım ...nefret ediorum kavanozlardan şık saklama kavanozları takım var zaten onlar dolu devamnı alcam çiçekli...güzel duruyor temiz temiz kardeşimi yolcu ettim kemere eşimle bıraktık...
Bebek şekeri ve kapı süsü için çarşıya gitcektim baktım para az pazarlık yapsamda pahalı tutar:26::26:
Bide cnm hiç çarşıya gitmek istemedi ölüm gibi geldi dolmuş felan artık çabuk yorulyorum ...
Akşam bidaha çamaşır yıkadım makinem güneş enerjisindeki suyu çekiyor neden anlamadım kaynar kaynar yıkıyo çamaşırları iyide çok sıcak iyi deil bence:44::44:
günaydınn kızlar nasılsınızzz...
az once ıphonenn bır programı varms cırkınlık olcuyor olctuk benım uzerımde hahaha 6 puan verdı yanııı 1 en guzel 10 en cırkın orta ayarbıle cıkamadım hıh cok bılıyor o makınaaa
buarada alyaamammm özledım guzuu hepucugunuuzu ozleıdm tabı dun tatıldı am butun işler kaldı mutsuzm yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?