Kokoşş Hatunlar Kulübü

adetler mi değişti yaw benim haberim yok. :26:
Ama ben giyerim çok istiyorum senide çağırırım tabi.

koket güle güle kuzum gel yine olur mu?

bilmem ben adetı ızmırnn nasılll hanı gormedım ama buhaftaa gıtcmm komsnn oglunn sunnete bakalım ne gıyeckkkk merank ettım cıddenn cagırr gelurk bızde

Yaa demek öyle
Biz neciyiz
gelin beni dinleyin topiğe adam alım sınavı açalım tass
Soruları ben hazırlarım..

nan ozamn basta sennnın gırmenn zorlasabılır topikee bak yerınııı tehlıkeye atmaa derım zuhahahah

nan ozamn basta sennnın gırmenn zorlasabılır topikee bak yerınııı tehlıkeye atmaa derım zuhahahah

Tehdit haa...
Kızım ben şurda 3 hafta sonra zati yokum ki izne ayrılınca giremem işteki gibi o zaman beni çok ararsınız çoooook...
Ben sizin için deyom..

Kızlar merhaba merak edenler için yazayım
az önce brckle görüşdüm telde hepinize selamı var
2 gündür kanaması lekelenmesi vs yokmuş 3 gibi randevusu vardı doktorda sorun yokmuş herşey normale dönmüş sadece dikkat etmesi gerekiyormuş ..

evi taşıma evresinde taşıncağı evin elektriği suyu açılmadığı için bi kaç gün annesinde yada abisinde kalıcak
doktor p.tesi işe başlayabilrsin kendini yormamak kaydıyla demiş ...

Süper haber yaa...Saolosun...

Tehdit haa...
Kızım ben şurda 3 hafta sonra zati yokum ki izne ayrılınca giremem işteki gibi o zaman beni çok ararsınız çoooook...
Ben sizin için deyom..

böhöhööh gel buraa gel senn

ya sevndm ıyı olmasınaa bana numarasını ozldn yazamzmsn yahuu sor brckee ızın verrse yollanoyu olmazmıgg

ulen bır laf attım ortaya atladınz hepınızz denedım ben sızı denedımmmm topic tekı saglamlıgınızııı olctum hihihigelın buraa öpcemm bebeklerimmmmm

tşkler canım

casperda şuan beklemede nts iyi sonuç vermiş haftaya tekrar gidecek

iyi akşamlar herkese

sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…