Kokoşş Hatunlar Kulübü

hersey yakısanıylaa guzell ana yerı baska gelın yerı baskaaa

ben kv kızarm ama ana ogul netıcede onlarrrr oglu anasınıı bırakmamalıııı okdr kızdgm seylere ragmen ben durterm annenı ara gıt hedıyenı al vs
kıskanılcak bişi yok bence ortadaaa
yeterkı herkes yerını haddını bılsın

koketcim bende eşimin kardeşinde bu örneği verebilirim.
Kendinden 8-10 yaş büyük bir kızla 2 sene birlike yaşadılar. Sonra eşimin kardeşi sevgilisine doğum günü hediyesi olarak nikah süprizi yapmış.
Kızda beyaz bir elbise giymiş. Sıradan bir gün gibi geçmiş
ben böyle bir yaşamı kabul edemem zaten.
Bana ters gelir.

antalyada kızlar çok fena valla pabuçu ter giydirirler adama .... kaş..r peyniri çok burdaaaa

evlenmeden once ılıskıye karsıyımm fakat senın kocende bı alem yaaa eger kendıne hakım olamayıp o işi yapsaydın ne yanı senı sevmıcekmıydı evlenmeyecekmıydıı sen sen olmaktan cıkacakmıydın bacım alınma ama senın bu kocan cınsel yorumları benı cıleden cıkartıyor yaa

smokcuk kv denın yaptığı cok sacma cıdden.ama paylaşma kısmına katılmıyorumm annelık başka aşk başka. bence ıyı bır anne evladının mutluluğundan, mutluluk duyan annedır. kıskanclık çekememezlık değil.

Son düzenleme:

ahh ahh en ıyısı bişi demeyek kv lere

Yaa haksızlık etmemişimdir KW umarım olay aynen böyle gelişti... şaşırdım biz zaten gece uzun uzun konuşup kikirdeşdik de eşimle... pek de yapmaz böyle şeyler halbuki yada ben anlamıyorum bu sefer çok uzun kalınca gözümemi battı acaba...

Son düzenleme:
böcüğüm burda sünnet anneleri genelde krık beyaz giyinir.
Ben hep derdim oğlum olursa 2. Kez gelin olucam diye.

Ya bide ben kıskanç biriyim oğlumu nasıl paylaşıcam bilmem.
Bide geç istedik. Inşallah hayırlı bir evlat olur.

doğrudur cnmmm
kabarık mı olcek

smokerr gözüne battı len kadın demıı 3 günde

koket şimdıkı kızlar cok akıllsız ck
aman sevıyom benden ayrılırsa ölürüm falan dıye kabul edıyolar
Allahım hayrlı evlat versın cnm
kımsenın kızını evladını kınayamam ama genclık hıc ıyıye gtmıoo bız ne etcez bılmem yaa
genç kız genç erkek olana kadar onlar neler yaşancak neler normal görulecek kımbılır
bende kesınlıkle karşıyımda
senın eşinin dedığıde bı garıp hee
senı sevıyorsa bırlıkte olduysa tabısı hep sevcek senı kullanmak ıcın beraber olmuycak ama dedığım şu aynı evde evlenmeden yaşamak herşeyı öldürür

yoo nıye haksızlık olsun cep telefonu senın ozelındır bence acmaması lasım takı senden ole bır istek gelene kadr hadı actı dıyelım o sacma cumleyı nıye kurmusskı

ölemi hıc denk gelmedım meloşşşş bıcok sunnett dugununee gıttım dur baklım haftaya bır dugun daha varrrr sasırdımmmm

yoo nıye haksızlık olsun cep telefonu senın ozelındır bence acmaması lasım takı senden ole bır istek gelene kadr hadı actı dıyelım o sacma cumleyı nıye kurmusskı

bence oda farkınd aolmadn kurmusturr hanı konusrkenn unutmusturrr onn telefonu oldugu falan aslında bızlerrdee cok art nıyet arıyoruz sankı genel olark soyluyorum bunu bazn bende kendımeeee cok abarttgm ıcın bazı seyleır kızyorummm... hanı kadınında dalgınlıgı olaabılrr...

doğrudur cnmmm
kabarık mı olcek

smokerr gözüne battı len kadın demıı 3 günde

eğer o zamana kadar zayıflarsam istediğim bir model var onu diktirceğim.
çok kabarık olmaz sanırım.

of haklısın yaaa.zaman çok değişti.
Ama ben çok despottum bu konuda. Eşim daha nişanlı değilken babasıyla tanışmaya çağırdı ist.a dedim ben tek gelmem kusura bakma. Kuzenim var evli onunla gelebilirim ancak.
Ve evlenene kadar tek başıma senin ailenin evine gelmem dedim.
Bende koketin eşine kıl oldum. Niye kızı kandırıp kullanıyorsun o zaman?

Ne üçü len 13 gün oldu.. .. la şaşırdım sade azcıkta bozuldum..

bıde günlerı saymış
yaa o sen musaıt deılsın dıye açmıştr sonra yaşlılık unuttu senın tel olduğunu bence
ahh bu gelınler hepsı aynı
ölemi hıc denk gelmedım meloşşşş bıcok sunnett dugununee gıttım dur baklım haftaya bır dugun daha varrrr sasırdımmmm

bende görmedım
gecen hafta yeğenımın oldu anası gymedı
deseydımmm keşkee

ben ona kütahya kafası diyorum bacıcığım malesef öleee beni belki yine sevcekti ama saygısı azalacaktı aslında onu demeeye getirdi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…