Artıkım o süreleri ekliyorlar erken doğumda sonrasına...
böcük nan oğlu olan anneler sünnet olunca 2. Defa gelin olmaz mı?
Yani ben oğlumun sünnetinde krık beyaz bir kıyafet giyeceğim. Gelinlik gibi olacak.
Siz hepiniz nerdeyse oğlan annesisiniz daha çok küçük sizinkiler ama bir gün kaynana olacaksınız oğlunu paylaşmak zor heralde biraz...Dün akşam sehpada kayınw. ve benim telim duruyor ben içerdeyim telim çalıyor eşim arıyor kw seslendi neyse ben uzaktım gelinceye kadar açmış eşimle uzun uzun konuştu ve eşime sordu smokırlada konuşcan mı?
E benim telden aradı zati benim açmamı bekliyodu muhtemelen birde tamam hadi görüşürüz de ver bana o sorune be..Çok gülesim geldi yaa..Gayet ciddi soruyor saf saf art niyetsiz..Şaşırdım hee..Sonra düşündüm oğlum olsa bende zor paylaşırdım haa..kızımıda paylaşamam gerçi de...o DAHA BAŞKA..
bana kalırsa buda bır acıdan erkeklerın bencılığı meloşşş her haltı ye kızların guhanına gır sonrada ılla bakıre ısteee sonrda ılerde o bakıre dıye aldığın başına turlu turlu belalr açsın boynuzları dıksınnn tabı ıstısnalar harıc
bende karşıyım cnm ben bak bişi anlatayımm....
bir ardaşım var kız hala görüşürüz erkek arkadaşı ç... ile birlikte üni. de tanıştı erkek arkdaşıda benim arkdaşım bunlar aynı evde yaşamaya başladılar üni. 2.snesinde ...
il seneler koklaşmalar cart curt herşey iyi ikinci senede öyle ufak tartışmalar felan ama karı koca gibi aynı evde ayşıyıp yemek yapmalar alışverişler eşya almalar...
ama 2 sene sonra aralarında saygı az az bitmeye başladı bunlar yine birbirini sevyodu bırakmadılar birbirlrini neyse üni. bitti ikiside arkdaşım diorum yedimiz içtimiz ayrı gitmezdi üniv.de
neyse bunlar evde herşeyi yaşadılar evlenmeden ama herşeyi aklaına ne geliyosa en uç noktasında kız anlatıyodu zaman zman bana ....arakdaştık ailesinide tanıyodum kızın aileside çocuğu benimsemişti neyse nişanlandılar sonra diğer yılda evlendiler ...
hergün kavga gürültü borçlar birikti ayrıca yaşıcakları güzellik bişi kalmadı çocuk kızı biliyor kız çocuğu herşeyi tüketmişlerdi zaten öğrenciykennn...
evlilik onlara farklı gelmedi 6 ay durdular boşandılar...şuan bayan olan arkadaşım bir başka erkekler yaşıor
ayrılmış olduğu eşi (arkadaşım başka temzi bir kızla nişanlandı el değimemiş birliktede yaşamıyorlar herşey usulüne göre olcakmış bu sefer)
ikisi de kan daalı gibi birbirine çemkirerek boşandılar hakaretler küfürler havada uçuştu ....kız olan arkdşım ona seni kim takar ben istediğimi bulurum şunu yapar bunu ederim derdi ki tüm dediklerinide yaptı çocuğaaa
ben asla ve asla iskenderundada bilirler bu tür şeler karşıdır benim ailem de bende karşıyım ilerde kızım olsun yine karşı olurum başkasını kınamam ama kendim veya ailemden biri yapsın istemem
ne saygı ne sevgi kalmıyor tüketiyolar herşeyiii bide anlamı olmalı evliliğin....
benim eşim çok istedi evlenmeden yaşıyalım die ben asla kabul etmedim ne onun annesi ne banim ailem yapım bunu kaldırır
ve evlendiktan sonra bana ne dedi bilyomusunuz ilk geceden sonra felan eğer dedi sen beni dinleyip kabul etseydin birlikte yaşasaydık sonumuz olmazdı dedi ben sıkılırdım dedi bir süre sonra anlamı olmazdı dedi...basit gelirdin gözüme dedi diğer kızla aralarında ne saygı ne bişi kalmış benle tartışmıyomu tartışyo ama 1 gün kıvranarak duramaz konuşmadanbeni kimsele birde tutamaz bunu öğrenmiş oldu elilik hayatında ben farklıydım onun için...
şimdi herşey güzel anlamlı dedi çünkü daha önce bir kızla yaşamış onuda anlattııı ama beni kimseyle kıyaslıyamayacağını öğrenmiş oldu ...
ve düğünüm oldu herşey istediğim doğrultuda gitti öteki türlü bazısı düğün bile yapmıyor yaşadıkları ede deam ediyor ben yeni eşylarla telli duvaklı gelin gittim pekte güzeldi...
parisi severim ama kocamla evli şekilde asla öteki türllü düşünmem düşünemem kullanılmış gibi hissederim öteki türlü bu benim fikrim tabeee
Siz hepiniz nerdeyse oğlan annesisiniz daha çok küçük sizinkiler ama bir gün kaynana olacaksınız oğlunu paylaşmak zor heralde biraz...Dün akşam sehpada kayınw. ve benim telim duruyor ben içerdeyim telim çalıyor eşim arıyor kw seslendi neyse ben uzaktım gelinceye kadar açmış eşimle uzun uzun konuştu ve eşime sordu smokırlada konuşcan mı?
E benim telden aradı zati benim açmamı bekliyodu muhtemelen birde tamam hadi görüşürüz de ver bana o sorune be..Çok gülesim geldi yaa..Gayet ciddi soruyor saf saf art niyetsiz..Şaşırdım hee..Sonra düşündüm oğlum olsa bende zor paylaşırdım haa..kızımıda paylaşamam gerçi de...o DAHA BAŞKA..
smokcuk kv denın yaptığı cok sacma cıdden.ama paylaşma kısmına katılmıyorumm annelık başka aşk başka. bence ıyı bır anne evladının mutluluğundan, mutluluk duyan annedır. kıskanclık çekememezlık değil.
böcüğüm burda sünnet anneleri genelde krık beyaz giyinir.
Ben hep derdim oğlum olursa 2. Kez gelin olucam diye.
Ya bide ben kıskanç biriyim oğlumu nasıl paylaşıcam bilmem.
Bide geç istedik. Inşallah hayırlı bir evlat olur.
Yaa haksızlık etmemişimdir KW umarım olay aynen böyle gelişti... şaşırdım biz zaten gece uzun uzun konuşup kikirdeşdik de eşimle... pek de yapmaz böyle şeyler halbuki yada ben anlamıyorum bu sefer çok uzun kalınca gözümemi battı acaba...
doğrudur cnmmm
kabarık mı olcek
smokerr gözüne battı len kadın demıı 3 günde
böcüğüm burda sünnet anneleri genelde krık beyaz giyinir.
Ben hep derdim oğlum olursa 2. Kez gelin olucam diye.
Ya bide ben kıskanç biriyim oğlumu nasıl paylaşıcam bilmem.
Bide geç istedik. Inşallah hayırlı bir evlat olur.
yoo nıye haksızlık olsun cep telefonu senın ozelındır bence acmaması lasım takı senden ole bır istek gelene kadr hadı actı dıyelım o sacma cumleyı nıye kurmusskı
doğrudur cnmmm
kabarık mı olcek
smokerr gözüne battı len kadın demıı 3 günde
koket şimdıkı kızlar cok akıllsız ck
aman sevıyom benden ayrılırsa ölürüm falan dıye kabul edıyolar
allahım hayrlı evlat versın cnm
kımsenın kızını evladını kınayamam ama genclık hıc ıyıye gtmıoo bız ne etcez bılmem yaa
genç kız genç erkek olana kadar onlar neler yaşancak neler normal görulecek kımbılır
bende kesınlıkle karşıyımda
senın eşinin dedığıde bı garıp hee
senı sevıyorsa bırlıkte olduysa tabısı hep sevcek senı kullanmak ıcın beraber olmuycak ama dedığım şu aynı evde evlenmeden yaşamak herşeyı öldürür
Ne üçü len 13 gün oldu.. .. la şaşırdım sade azcıkta bozuldum..
ölemi hıc denk gelmedım meloşşşş bıcok sunnett dugununee gıttım dur baklım haftaya bır dugun daha varrrr sasırdımmmm
evlenmeden once ılıskıye karsıyımm fakat senın kocende bı alem yaaa eger kendıne hakım olamayıp o işi yapsaydın ne yanı senı sevmıcekmıydı evlenmeyecekmıydıı sen sen olmaktan cıkacakmıydın bacım alınma ama senın bu kocan cınsel yorumları benı cıleden cıkartıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?